gülüm tatlım asksım
tasınma telşına düştükya ugrayamıom pek.evı bulduk sonunda yavas yavas toparlanıoz.ötekı yarışmyıda araya sıgdırırsam yapacam.delikafadulden
eşim diycek görse biz neyle ugrasıoz benım karı neyle ugrasıooodelikafadulden
takıpteyım ben arada gırıp gırıp bakıomm
yok yarışmaya ilişcem bi aksilik olamzsa da o dediğin karaktere ilişmiycemm:)ona sen ilişş.
yaa bu annem normal değil oruçlu oruçlu bana verdği işe bak yaa tarif defteri yırtılmış önüme yeni bi ajanda koyduu temizee geçirçekmişimm bu defterde neler var nelerr ağzımın suyu aktı:):)
ay yok kıss 5. yarışmayı almıyım ben şaka yaptım dı. ben her dkk nasıl cevap vereyim bu kadar insana ayol senin gibi. arada oturuyorum pc nin başına ben benim sıpa hep yanında istiyor hastada biraz. nazlanıyor cadı.sırnaşık şey
vallah bacım yine sen üslen bence çok iyi götürüyon işi. kıss seni maaşada bağlarlar haaaaaaa. efor sarfediyon sabahtan akşama kadar burada. kolay değil bebişim:))):jeyyar:
hehe:)) arthur golden derken bebişim:dance:yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 yakında bolca geyşa görücez desenizya:sm_cool:
kimbilir neler görücez :roflol:
ay bak çok heyecanladım şimdidelikafadulden
ay bak bu geyşa güzel fikirmiş haaaaaaa. ruhumda da var benim hem. dışarıya çizittiri vereyim bakalım olcekmi:))))delikafadulden
çok başarılılar var aralarında ya iyi uğraşmışsınız kızlar valla :dance:
hatırlamam mı bambu muhabbetinii:):)evt yaa tadlim valla aqua haklıı canın çıktı bu yarışmaaa için emeğine sağlıkk.ee o zman gönüllüü aranıyorr biri çıkıp sevabına ben üstlencem desin yaa.
ebisim kiz sen yarismaya katilcan mi bakiyim
yoksa sen ustlen yarismayi :roflol:
arztezcim hayatım sana kolay gelsin balım. ne tatlı bir heyecan sarmıştır seni şimdi .bende taşınacaktım ertelendi hevesim kursağımda kaldı yaaaaaaa. kıss sana geliimmi yardıma beraber düzenleriz evi:)))alkisalkisalkis
ay bu arada cidden arzunun yokluğu ne kadar da belli değilmi.kulakları çınlasın çınlasında geçsin pc nin başına.
geçen yarışmada sevengirl yoktu bunda da arzu yok iyimiCADIARZU... ehu ehu ehu-tatlicadiarzu-
ebisim kiz sen yarismaya katilcan mi bakiyim
yoksa sen ustlen yarismayi :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?