Canım yani ilk testini iğnenin kaçıncı günü verdin? Benim bugün iğnenin 10.hünü hiç belirtim olmadı iğne yaptığım günden beri Oyüzden tutmadı galiba diyorum çünkü geçen ay da ilk çatlatma iğnemdi ve yine hiç belirtim yoktu ve tutmamıştıDeğerli anne adayları herkese merhaba. Dün beklenen adet günümdü. Femara ve çatlatma iğnesi kullanarak gebelik tedavisi gördüm. İlk testimi 31 Aralık gecesinde bat’a 4 gun kala verdim 15 çıktı beta hcg. 2 gün sonra 68 oldu, 2 gün sonrasında da 171 oldu. Herkeste duyuyorum gebelik belirtisi olarak meme hassasiyeti, dolgunluğu falan ama bende hiç bir şey yok. Bu benim moralimi bozuyor, kimyasal mı geçiriyorum yine. Gebe olup meme hassasiyeti ya da belirteri olmayan var mı benim gibi ?
20 aralıkta iğne yaptım 31 aralıkta ilk testi yaptimCanım yani ilk testini iğnenin kaçıncı günü verdin? Benim bugün iğnenin 10.hünü hiç belirtim olmadı iğne yaptığım günden beri Oyüzden tutmadı galiba diyorum çünkü geçen ay da ilk çatlatma iğnemdi ve yine hiç belirtim yoktu ve tutmamıştı
Yaa gerçekten mi, inanın rahatladım. Okuduğum her gönderide ilk belirti olarak göğüs dolgunluğu denilince şüpheye düştümherkeste aynı belirtiler olmuyor. değeriniz güzel artmış bence stres yapmayın. bende dolgunluk 3.aydan sonra falan basladı ama göğüs ucu ağrım vardı 3.haftadan itibaren. 35 haftalık olduk hala gecmedi o ağrı
ama dediğim gibi bir çok kişide oluyor diye sizde de olacak diye bir sey yok. hiç belirtisi olmayan bir çok kadın var
belirtilere takılmayın valla kafayı yersinizYaa gerçekten mi, inanın rahatladım. Okuduğum her gönderide ilk belirti olarak göğüs dolgunluğu denilince şüpheye düştüm
Ya size o kadar teşekkür ederim ki… inanın çok rahatladımbelirtilere takılmayın valla kafayı yersinizsu an daha minicik. ben karnım büyüyene kadar hamile olduğumu farketmiyordum bile. ne mide bulantısı ne bir sey ben de hep bir sorun mu var diye stres yaptım ama her sey yolunda hala
Konu açıp açmamakta kararsızdım, iyi ki açmışım gerçekten. Artık daha rahat uyuyabilirimBalım sakın belirti arama veya belirti kaybından korkma. Kafanı sakin tut, bebeğini endişelendirme. Ben de 32 haftalık hamileyim ve 0 belirtiyle bu günlere geldim
Oğlum 3 yaşında asilamayla hamile kalmıştım ona hiçbir belirtim olmadı sadece ileri derece kasık ağrısı oda regl ağrıdı hep çekerim dedim tutmadı kesin regl olacağım falan belirti olduğunu bilmeden yerleşme kanaması yaşamıştım onun belirti olduğunu o zamanlar bilmiyordum kesin iğneden ilaçlardan hormonlar bozuldu zor sökülecegim diye günlerce regl olmayı bekledim bunun yüzünden kan testi bile yapmadım evde testte yapmadım hiçbir belirtim yoktuki ona guvenerekten diyim yani regl ağrısı hep çektiğim için o ağrısı regl sancısı sandım annemin zoruyla test yaptım. Günler geçip regl olmayinca hamile olduğumu öyle öğrendim asla göğüs ağrım dolgunluk vs hiç olmadı kişiden kişiye göre değişiyor bu hamilelik belirtileri hamileligimi öğrenmeden önce çok kasık ağrısı vardı o kasık ağrısı 9 ay asla bitmedi bende hep 9 ay çok korktum doktorum bana herkesin farkli farkli vucudunun tepkiler verdiginj her zaman cok normal giden bir hamileligim oldugunu başkalarına sorup sorup kendimi strese sokmamam gerektiğini soyluyordu sizde kendinizi bu tur belirtiler yuzundrn strese hic sokmayin benden sonra 2 yakın arkadaşım hamile kaldı onlarda asla kasık ağrısı cekmediler demek istediğim emin olun sadece bu belirtiler bünyeyle alakalıYaa gerçekten mi, inanın rahatladım. Okuduğum her gönderide ilk belirti olarak göğüs dolgunluğu denilince şüpheye düştüm
Cevaplarınız beni inanılmaz rahatlattı. Hepinize yürekten teşekkürlerimi sunuyorumOğlum 3 yaşında asilamayla hamile kalmıştım ona hiçbir belirtim olmadı sadece ileri derece kasık ağrısı oda regl ağrıdı hep çekerim dedim tutmadı kesin regl olacağım falan belirti olduğunu bilmeden yerleşme kanaması yaşamıştım onun belirti olduğunu o zamanlar bilmiyordum kesin iğneden ilaçlardan hormonlar bozuldu zor sökülecegim diye günlerce regl olmayı bekledim bunun yüzünden kan testi bile yapmadım evde testte yapmadım hiçbir belirtim yoktuki ona guvenerekten diyim yani regl ağrısı hep çektiğim için o ağrısı regl sancısı sandım annemin zoruyla test yaptım. Günler geçip regl olmayinca hamile olduğumu öyle öğrendim asla göğüs ağrım dolgunluk vs hiç olmadı kişiden kişiye göre değişiyor bu hamilelik belirtileri hamileligimi öğrenmeden önce çok kasık ağrısı vardı o kasık ağrısı 9 ay asla bitmedi bende hep 9 ay çok korktum doktorum bana herkesin farkli farkli vucudunun tepkiler verdiginj her zaman cok normal giden bir hamileligim oldugunu başkalarına sorup sorup kendimi strese sokmamam gerektiğini soyluyordu sizde kendinizi bu tur belirtiler yuzundrn strese hic sokmayin benden sonra 2 yakın arkadaşım hamile kaldı onlarda asla kasık ağrısı cekmediler demek istediğim emin olun sadece bu belirtiler bünyeyle alakalı
Bende hiç meme hassasiyeti ve dolgunluk olmadı. Adet ağrısı gibi belirti de olmadı. Sadece adet olmam gereken gün ateşim çıktı bir miktar. Bir de ben rahmin yukarı çekildiğini hissettim. Adet zamanı rahim çok az aşağı iner bu yüzden alt karnınızı şiş hissedersiniz ya işte onun tam tersini hissettim.Değerli anne adayları herkese merhaba. Dün beklenen adet günümdü. Femara ve çatlatma iğnesi kullanarak gebelik tedavisi gördüm. İlk testimi 31 Aralık gecesinde bat’a 4 gun kala verdim 15 çıktı beta hcg. 2 gün sonra 68 oldu, 2 gün sonrasında da 171 oldu. Herkeste duyuyorum gebelik belirtisi olarak meme hassasiyeti, dolgunluğu falan ama bende hiç bir şey yok. Bu benim moralimi bozuyor, kimyasal mı geçiriyorum yine. Gebe olup meme hassasiyeti ya da belirteri olmayan var mı benim gibi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?