• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 haftalık b-hcg degeri....

Kızlar çok fena moralim lütfen yorum yapın çok ihtiyacımvar
Beta hcg degerlerim iki gün aralıklarla
42.4
74.3
121.8
559 (progesteron 22.23 )
579 (progesteron 14.12)
1063.8 (bugün progesteron 11.23)

44. Günüm bugün doktora tekrar gittim hiç bişey görünmedi dış gebelik belirtilerinden ağrı baş dönmesi leke kanama varmı dedi yok dedim dış gebelikten suphelendim ama bişey görünmüyor dedi
Çarşamba tekrar hcg istedi tekrarbakacakmis
İki ay önce kimyasal gebelik geçirdim
Acaba dış gebelikmidir çok korkuyorum
Canım değerlerin iyi yukselmis ama ya diş gebelik degildir insallah :(

Kızlar çok fena moralim lütfen yorum yapın çok ihtiyacımvar
Beta hcg degerlerim iki gün aralıklarla
42.4
74.3
121.8
559 (progesteron 22.23 )
579 (progesteron 14.12)
1063.8 (bugün progesteron 11.23)

44. Günüm bugün doktora tekrar gittim hiç bişey görünmedi dış gebelik belirtilerinden ağrı baş dönmesi leke kanama varmı dedi yok dedim dış gebelikten suphelendim ama bişey görünmüyor dedi
Çarşamba tekrar hcg istedi tekrarbakacakmis
İki ay önce kimyasal gebelik geçirdim
Acaba dış gebelikmidir çok korkuyorum
Hergun testmi yapti?

Selamin aleykum kizlar lutfen yardimci olurmusunuz adetten 2gun once hcg yaptirdim 197.1 cikti doktor 10gun icinde kanama olmazsa gel dedi sizce bu deger nasil?

Kızlar merhaba test yaptım pozitif kan tahlinin de sonucu şöyle kac haftalık ya da değer normal mi yardımcı olur musunuz lütfen

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-29-14-34-15-949_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_2022-07-29-14-34-15-949_com.google.android.apps.docs.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 2.311
Kizlar pazartesi gebelik testi yapmistim 2 tane 2side pozitif cikti... Bugun karin agrisiyla doktora gittim.. Beta HCG degerim:625 cikti... 4 haftalik dedi... 4 haftalik gebe olan varsa yada 4. Haftasini hatirlayan varsa kendi hcg degerlerini yazabilirmi? Normalmi? Kahverengi akintim olmustu cuma gunu... Doktor dusuk tehlikesi gecirmissin dedi... Korkuyorum.. Bu deger dusukmu acaba? Sizlerde durum nedir?
4 haftalık bir hamilelikte için değerler yüksek çıkmış

Kizlar pazartesi gebelik testi yapmistim 2 tane 2side pozitif cikti... Bugun karin agrisiyla doktora gittim.. Beta HCG degerim:625 cikti... 4 haftalik dedi... 4 haftalik gebe olan varsa yada 4. Haftasini hatirlayan varsa kendi hcg degerlerini yazabilirmi? Normalmi? Kahverengi akintim olmustu cuma gunu... Doktor dusuk tehlikesi gecirmissin dedi... Korkuyorum.. Bu deger dusukmu acaba? Sizlerde durum nedir?
Bende 4 haftalık hamileyim galiba doktor öyle dedi kese veya bebeği görmedi çok küçük dedi .beta verdim.1348 çıktı benim.iyimi kötümü bende bilemiyorum.doktor pek sıcak bakmadı 2 gün sonra tekrar beta istedi

Back