• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 haftalık b-hcg degeri....

Olabilir
Aynen bende ole öğrendikten 2 gn sonra doktora gittim gidene kadar içim içim yedi çok die ama doktor normal demişti cevrendekilerin daha azdı onlar nda norlamdi bünye meselesi herhalde; ) Allahım isteyen herkese nasıl etsin
Amin insallah...Olabilir aslinda..... Ama masallahin var :D allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin...

Kizlar pazartesi gebelik testi yapmistim 2 tane 2side pozitif cikti... Bugun karin agrisiyla doktora gittim.. Beta HCG degerim:625 cikti... 4 haftalik dedi... 4 haftalik gebe olan varsa yada 4. Haftasini hatirlayan varsa kendi hcg degerlerini yazabilirmi? Normalmi? Kahverengi akintim olmustu cuma gunu... Doktor dusuk tehlikesi gecirmissin dedi... Korkuyorum.. Bu deger dusukmu acaba? Sizlerde durum nedir?
4.haftamda 719 du.

iki hamileliğimde de kahverengi akıntıyı yaşadım. ilk hamileliğimde adetim bir hafta kadar geçince lekelenme başladı sonra kanama döndü. yedi ay düşük tehlikesi yaşadım. ikincide adetimden dört gün önce falan başlamıştı, bir iki gün sürdü. doktorum yerleşme kanaması demişti. ilkinde adetim geciktiğinden on gün sonra hcg değerim 75 gibi düşük bir değerdi, ikincide adet gecikmesinin 3. günü 654 idi.

kan değeriniz güzel ve inşallah katkanarak artar. inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınız. doktorunuzun verdiği ilaçları ihmal etmeyin, kendinizi en az bir ay yormayın, dinlenin.
Benimde kahverengi akıntı gelmeye başladı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen doktora gittim. Düşük tehlikesi var dedi. Fakat ilaç falan vermedi. Cuma tekrar gideceğim bakalım ne olacak. Okumaktan sormaktan kafayı yiyecek gibiyim

Benimde 1528 çıktı bende anlayamadm bu degerleri ya yarın gidicem 6+1 im son adet tarihine göre bakalım keseyi veya bebegimi gorebilecek miyim

Ne guzel :) bnmde 4 haftalik ama keseyi gorememistik umarim bu gidisimizde. Goruruz :KK15:

Kizlar pazartesi gebelik testi yapmistim 2 tane 2side pozitif cikti... Bugun karin agrisiyla doktora gittim.. Beta HCG degerim:625 cikti... 4 haftalik dedi... 4 haftalik gebe olan varsa yada 4. Haftasini hatirlayan varsa kendi hcg degerlerini yazabilirmi? Normalmi? Kahverengi akintim olmustu cuma gunu... Doktor dusuk tehlikesi gecirmissin dedi... Korkuyorum.. Bu deger dusukmu acaba? Sizlerde durum nedir?
Canim bende 3 hafta 3 gunluk hamisim dun ogrendim hcg 193 cikti 1 gun sonra yine gel bakalim dedi. kisiden kisiye degisiyor sanirim bu rakamlar.ama doktor gayet iyi hcg n dedi.seninki normal o zaman Rabbim hayirla kucağına almayi nasip eder insallah:KK46:

Canim bende 3 hafta 3 gunluk hamisim dun ogrendim hcg 193 cikti 1 gun sonra yine gel bakalim dedi. kisiden kisiye degisiyor sanirim bu rakamlar.ama doktor gayet iyi hcg n dedi.seninki normal o zaman Rabbim hayirla kucağına almayi nasip eder insallah:KK46:
Hayırlı olsun canım.... :KK36: amin canım... Cümlemize inş hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder... :KK9:

ben ki 2000 in uzerindeydi yuksekti epey ama kahverengi lekelenmeleri kesinlikle onemsemek lazım doktora hemen gidip kontrol olmalı gerekirse ilac igne onlem alınmalı. Ben su an ikinci kez düsük yasıyorum ve ilk belirti kahverengi leke idi sonra pempe leke sonrada kanama. Ve sonuc husran

Benim hcg 193 cikmisti tekrar gidecektim gitmedim acaba iyimi yaptim kötü mu bilmiuom seninki 4 haftalik 625 se benimki cok mu düşük oluyo ama doktor gayet iyi demisti :( merak ettim simdi gitsemmi tekrardan hcg degerine baktirmaya :110:

Bu degerlerin dogruluk orani nedir acaba bilen var mi gerçekten degerler bu sekilde mi oluyo ?

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-04-08-43-24.png
    Screenshot_2016-03-04-08-43-24.png
    92,4 KB · Görüntüleme: 5.549
ben ki 2000 in uzerindeydi yuksekti epey ama kahverengi lekelenmeleri kesinlikle onemsemek lazım doktora hemen gidip kontrol olmalı gerekirse ilac igne onlem alınmalı. Ben su an ikinci kez düsük yasıyorum ve ilk belirti kahverengi leke idi sonra pempe leke sonrada kanama. Ve sonuc husran
Benim sadece 1 kere oldu bidaha olmadı ssükür... Umarım yaşamam öyle birşey... :(

Benim hcg 193 cikmisti tekrar gidecektim gitmedim acaba iyimi yaptim kötü mu bilmiuom seninki 4 haftalik 625 se benimki cok mu düşük oluyo ama doktor gayet iyi demisti :KK43: merak ettim simdi gitsemmi tekrardan hcg degerine baktirmaya :110:
Herkeste farkli oluyor canim..... Bak burda kimininki dahada yuksek... Allah korusun...

Herkeste farkli oluyor canim..... Bak burda kimininki dahada yuksek... Allah korusun...
Bugun gidicem insallah hastaneye bakalim 3 gunde ne kadar yükseldi.umarim iyi bir sonucla gelirim birde bende hic lekelenme olmadi 4.haftadayim bikac yazida gördüm kimisi leke cocuk yerlestigi icin olur diyo kimi düşük rtehlikesi oldugu icin diyo anlamadim pek acikcasi

Back