• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 haftalık b-hcg degeri....

Canm bence ptogestana basla ben kullanyrm çünkü düşük tehlikem vardi ilk başta smdi 7 haftalk oldu allaha şükür ilknde bende kimyasal gebelik yaşadım 3 ay sonra tekrar gebe kaldm. Doktorunla konus progestana basla ve bu 2 3 hafta ayaklarnn altna yastk koy yat ve is yapma

Bugun gidicem insallah hastaneye bakalim 3 gunde ne kadar yükseldi.umarim iyi bir sonucla gelirim birde bende hic lekelenme olmadi 4.haftadayim bikac yazida gördüm kimisi leke cocuk yerlestigi icin olur diyo kimi düşük rtehlikesi oldugu icin diyo anlamadim pek acikcasi
Sen lekelenmeyle aklini hic karistirma... Benim durumum farkliydi.... Ben bilmeden jinekologa muayene oldum ertesi gun kanama oldu aksama kadar surunce bide boyle bisey cikinca korktum... Normali odur zaten... Olmaz ins...

Kızlar ben 7 haftlgm simdi özellik le akşamları bacak ve KALCA agrisi çekiyorum bunun icin cok erken değilmi yaşayan varmi boyle :KK43:

Canm bence ptogestana basla ben kullanyrm çünkü düşük tehlikem vardi ilk başta smdi 7 haftalk oldu allaha şükür ilknde bende kimyasal gebelik yaşadım 3 ay sonra tekrar gebe kaldm. Doktorunla konus progestana basla ve bu 2 3 hafta ayaklarnn altna yastk koy yat ve is yapma
Kullanıyorum... Doktor yeni verdi.... Inş sıkıntısız atlatırız herşeyi...

Kızlar ben 7 haftlgm simdi özellik le akşamları bacak ve KALCA agrisi çekiyorum bunun icin cok erken değilmi yaşayan varmi boyle :KK43:
Benimde sağ kasıgımla bacağım ağrıyo.. :( doktora sordum olabilir dedi... Inan bugun hic uyumadim.. Oyle agriyo yani.. Kasiklarinda agri varmi seninde?

Evet oluyo Canm ara ara ama sürekli değil bazen kramp tarzi agrlr oluyo kaskta

Mide bulantn oluyormu kac haftalksn
Mide bulantım deli dehşet boyutta...2 haftadır nerdeyse hiç yemek yapmadımmm... Adam aç kalıyo :D 5.5 haftalık... bu benim 2. Hamileligim (kalbi durdu) oburunde hic boyle olmamistim... Ne ağrı ne bu kadar mide bulantısı... :( seninde bu kadar mide bulantin var mi?

Valla kuzum bende hiç mide bulantısı olmuyor ;))) koku hassasiyetm var ama bulantm yok allaha şükür KALCA agrm var iste benmde ;)

Valla kuzum bende hiç mide bulantısı olmuyor :KK66:)) koku hassasiyetm var ama bulantm yok allaha şükür KALCA agrm var iste benmde :KK66:
Ay çok şanslısın inş olmazda.... Hayattan soğudum nerdeyse... Hicbise yiyemiyom icemiyom :s benim agrim oldugunda bi dusa girip sicsk suda kaliyorum bir sure... Iyi geliyor...

Ay çok şanslısın inş olmazda.... Hayattan soğudum nerdeyse... Hicbise yiyemiyom icemiyom :s benim agrim oldugunda bi dusa girip sicsk suda kaliyorum bir sure... Iyi geliyor...
Aminnn aminn insallah olmaz aynen sıcak dus iyi geliyor. Rabbim kucagmza almayi nasip etsin inşallah

kızlar mrb adetıme 6-7 gun varken kan testı yaptım negatıf cıktı...cok mu erken yaptım sızce

kızlar mrb adetıme 6-7 gun varken kan testı yaptım negatıf cıktı...cok mu erken yaptım sızce
Ben adete 4 gun varken kan testi yaptirmistim negatif cikmisti.adetim uc gun gecti tekrar yaptirdim pozitif

Kızlar çok fena moralim lütfen yorum yapın çok ihtiyacımvar
Beta hcg degerlerim iki gün aralıklarla
42.4
74.3
121.8
559 (progesteron 22.23 )
579 (progesteron 14.12)
1063.8 (bugün progesteron 11.23)

44. Günüm bugün doktora tekrar gittim hiç bişey görünmedi dış gebelik belirtilerinden ağrı baş dönmesi leke kanama varmı dedi yok dedim dış gebelikten suphelendim ama bişey görünmüyor dedi
Çarşamba tekrar hcg istedi tekrarbakacakmis
İki ay önce kimyasal gebelik geçirdim
Acaba dış gebelikmidir çok korkuyorum

42.4
74.3
121.8
559 (progesteron 22.23 )
579 (progesteron 14.12)

44. Günüm bugün doktora tekrar gittim hiç bişey görünmedi dış gebelik belirtilerinden ağrı baş dönmesi leke kanama varmı dedi yok dedim dış gebelikten suphelendim ama bişey görünmüyor dedi

42.4
74.3
121.8
559 (progesteron 22.23 )
579 (progesteron 14.12)

Can'ım korkma değer yüksek işte sorun ne? Sanırım ben hiçbirşey anlamıyorum:) ama moralini kötü tutarsan zaten kötü olur. Lütfen sakin ve olumlu ol

Back