• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 5.0

Karşınızda size insan gibi cevap verenlere uslubunuzde kusur etmeyin o zaman. Bende size kötü bisey söylemedim ama bakın ne güzel hemen yanlış anlıyorsunuz . Hemsırenıze guvenıyordunuz nie konu açıp size uzun uzun açıklama yapan birini yaftaladınız dedim ama yaptığınızın arkasında durmak yerine o Benı yanlış anlamadı diyip gecıstırdınız . Hayırlı olsun bebegınız sağlıkla gelsın
Ben ayın 10 nda kan verdım 70.68 çıktı doktor bana hamılesın demıyor 5 nasıl hamılelık oluyor anlamadıö

O kadar zorlu süreç ki on aydır deniyoruz ufacık bir umut insanı nerelere götürüyor

Nasıl yani ya bana da bişey demediler haftaya tekrar gel kan alalım dedi doktor
Yanı bilmiyorum gerçekten umarım vardır rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın ama bende 4 yıldır bekliyorum ama
Ben daha önce kimyasal gebelik gecirdim test yaptım pozitif kanda da öyle 5 günün gectı bugün yıne kan verfım degerım düşüyor galıba

Yanı bilmiyorum gerçekten umarım vardır rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın ama bende 4 yıldır bekliyorum ama

Ben daha önce kimyasal gebelik gecirdim test yaptım pozitif kanda da öyle 5 günün gectı bugün yıne kan verfım degerım düşüyor galıba
Benim böyle seyler gelmedi başıma bilmiyorum ama iki tane test yaptım ikisinde silik çizgi gördüm sonra kanda 5.0 çıktı tekrar gidecem dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden inşallah bizimde olur bebisimiz

Benim böyle seyler gelmedi başıma bilmiyorum ama iki tane test yaptım ikisinde silik çizgi gördüm sonra kanda 5.0 çıktı tekrar gidecem dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden inşallah bizimde olur bebisimiz
Insllh hayırlısı benım testım sılık degılde nettı

Eklentiler

• IMG-20250110-WA0000.jpeg
    IMG-20250110-WA0000.jpeg
    92,7 KB · Görüntüleme: 6
Back