• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar acil bakabilir misiniz lütfen

Dusuk ihtimalinde bu kadar dusuk cikabilir mi bilemedim. 0 adet zamani cikan bir deger çünkü.
Yine de pozitif dusunelim biz. Saglikla ilerler umarım 🙏 progesteron hormonuna bakmadan direk hcg baksa saglikli gebeliktir diye düşünürdük. Progesterona bakinca insanin aklıni kurcaliyor
Evet belki de Allah’ın izniyle sorun olmayacak o da olabilir değil mi

Dış gebelik olma ihtimali oldugunu dusunmuyorum betasi duzemli artmis. Ama suan farkettim bos gebelik olabilir. Her turlu beklemek zorunda kese gorunmesi icin degerinin yukselmesi lazim keseyi gorse bebek icin bekleyecek B beyzanurrrr
ama boş gebelik olsa bile progesteron yüksek olur. boş gebelik de sonucta gelişmeyen gebelik oluyor. ama 0.6 gibi bi değerde kese rahim içinde nasıl tutunsun? rahim kalınlaşmamış ki

ama boş gebelik olsa bile progesteron yüksek olur. boş gebelik de sonucta gelişmeyen gebelik oluyor. ama 0.6 gibi bi değerde kese rahim içinde nasıl tutunsun? rahim kalınlaşmamış ki
Progesteron seviyesini bilemiyorum ama duzenli artis olabiliyor diye biliyorum o yuzden oyle dusundum.
Valla bilemedim bende. Umarim her sey yolundadır.

Rahimin kalınlaşıp kalınlaşmadığını vajinal muayene olmadan bilinemez ki siz nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz anlamadım.

Rahimin kalınlaşıp kalınlaşmadığını vajinal muayene olmadan bilinemez ki siz nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz anlamadım.
Kendiniz de diyorsunuz yaşadığınız yok bir şey yok buradan okuduğunuz bilgilerle bir şeyler söylemeye çalışıyorsunuz, kesin kesin de konuşuyorsunuz

progesteron hormonu rahim kalınlaşmasını gösterir zaten. hamilelik boyunca da sağlıklı olan 10-15 üzeri olması.

doktor değilim ama ben de uzun süre bebek sahibi olmaya çalıştım ve kontrollere gittim. yoksa tabii ki ben yüzde yüz dış gebelik demiyorum. ne bilirim ben, doktor kesin bir sey söyleyecektir.

Bu arada Lady Guinevere Lady Guinevere doğru bilgi vermiş. Progesteron rahimin kalınlaşmasını sağlayan bir hormon. Haliyle bu hormonun miktarı rahim kalınlaşması hakkında bilgi veriyor. Boş gebelikte de kese olduğundan progesteron seviyesi artar. Ancak dış gebelik rahim içerisinde olmadığından, örneğin fallop tüpünde olduğundan, rahim duvarı haliyle kalınlaşmaz. Ancak eğer döllenme ile alakalı bir gecikme vs varsa, ultrasonda kese görülürse, sağlıklı gebelik olduğu düşünülürse doktor mutlaka progesteron seviyesinin artması için destekleyici ilaçlar verecektir. O yüzden tekrar söylemek gerekirse burda kimse net bir şey söyleyemez. En doğru bilgiyi doktor verecektir.

Arkadaşlar 4 haftalık hamileyim ve Progesteronum 0.6 çıktı beta hcg de şöyle arkadaşlar
3 Ocak 30.88
6 Ocak 125.67
10 Ocak 586.80
Doktor beta hcg güzel ilerliyor dedi ama Progesteron ile ilgili sadece düşük çıkmış kanaman olursa hastaneye gel dedi sizce ne olabilir dış gebelik mi ??? Pazartesi direk doktora gideceğim zaten
Merhaba, ilk gebeliğim diş gebelikti. Değerlerimi yazayım size,
4 Mayıs 17
6 Mayıs 41
7 Mayıs 62
9 Mayıs 63
11 Mayıs 99
12 Mayıs 169
14 mayis 387
15 Mayıs 411
15 mayısta şiddetli ağrı ile hastaneye gittim ve yatış yapıldı. 9 mayıstan sonra duzensiz artmaya başladı.

Sizin artışlarınız gayet düzenli olmuş ama siz yine de bir kaç defa daha iki güne bir kan testini yenileyin. Bebeginizi sağlıkla kucağınıza almanızı temenni ediyorum🌸❤️

Merhaba, ilk gebeliğim diş gebelikti. Değerlerimi yazayım size,
4 Mayıs 17
6 Mayıs 41
7 Mayıs 62
9 Mayıs 63
11 Mayıs 99
12 Mayıs 169
14 mayis 387
15 Mayıs 411
15 mayısta şiddetli ağrı ile hastaneye gittim ve yatış yapıldı. 9 mayıstan sonra duzensiz artmaya başladı.

Sizin artışlarınız gayet düzenli olmuş ama siz yine de bir kaç defa daha iki güne bir kan testini yenileyin. Bebeginizi sağlıkla kucağınıza almanızı temenni ediyorum🌸❤️
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun herkes dış gebelik olabilir yazmış o kadar üzüldüm ki şuan doktor araştırıyorum ve pazartesi gideceğim size de çok geçmiş olsun rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Back