- Emoji Skoru
- 501
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi sucurtaliyumuk
-
Amin insallah...Olabilir aslinda..... Ama masallahin varAynen bende ole öğrendikten 2 gn sonra doktora gittim gidene kadar içim içim yedi çok die ama doktor normal demişti cevrendekilerin daha azdı onlar nda norlamdi bünye meselesi herhalde; ) Allahım isteyen herkese nasıl etsin
4.haftamda 719 du.Kizlar pazartesi gebelik testi yapmistim 2 tane 2side pozitif cikti... Bugun karin agrisiyla doktora gittim.. Beta HCG degerim:625 cikti... 4 haftalik dedi... 4 haftalik gebe olan varsa yada 4. Haftasini hatirlayan varsa kendi hcg degerlerini yazabilirmi? Normalmi? Kahverengi akintim olmustu cuma gunu... Doktor dusuk tehlikesi gecirmissin dedi... Korkuyorum.. Bu deger dusukmu acaba? Sizlerde durum nedir?
Dün gittim ve 3551 olmuştu çok şükür.... :)Benimde 4. Haftamda 755 ti umarim bidahaki gidiste artar..
Benimde kahverengi akıntı gelmeye başladı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen doktora gittim. Düşük tehlikesi var dedi. Fakat ilaç falan vermedi. Cuma tekrar gideceğim bakalım ne olacak. Okumaktan sormaktan kafayı yiyecek gibiyimiki hamileliğimde de kahverengi akıntıyı yaşadım. ilk hamileliğimde adetim bir hafta kadar geçince lekelenme başladı sonra kanama döndü. yedi ay düşük tehlikesi yaşadım. ikincide adetimden dört gün önce falan başlamıştı, bir iki gün sürdü. doktorum yerleşme kanaması demişti. ilkinde adetim geciktiğinden on gün sonra hcg değerim 75 gibi düşük bir değerdi, ikincide adet gecikmesinin 3. günü 654 idi.
kan değeriniz güzel ve inşallah katkanarak artar. inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınız. doktorunuzun verdiği ilaçları ihmal etmeyin, kendinizi en az bir ay yormayın, dinlenin.
Tebrikler suan kac haftalik ve keseyi gordun mu??Dün gittim ve 3551 olmuştu çok şükür.... :)
5chaftalık ve şükürki keseyi gördük... :) umarım hiç sıkıntı yaşamadan atlatırız...Tebrikler suan kac haftalik ve keseyi gordun mu??
Canim bende 3 hafta 3 gunluk hamisim dun ogrendim hcg 193 cikti 1 gun sonra yine gel bakalim dedi. kisiden kisiye degisiyor sanirim bu rakamlar.ama doktor gayet iyi hcg n dedi.seninki normal o zaman Rabbim hayirla kucağına almayi nasip eder insallahKizlar pazartesi gebelik testi yapmistim 2 tane 2side pozitif cikti... Bugun karin agrisiyla doktora gittim.. Beta HCG degerim:625 cikti... 4 haftalik dedi... 4 haftalik gebe olan varsa yada 4. Haftasini hatirlayan varsa kendi hcg degerlerini yazabilirmi? Normalmi? Kahverengi akintim olmustu cuma gunu... Doktor dusuk tehlikesi gecirmissin dedi... Korkuyorum.. Bu deger dusukmu acaba? Sizlerde durum nedir?
5 haftalik oldum ondan gorduNe guzel :) bnmde 4 haftalik ama keseyi gorememistik umarim bu gidisimizde. Goruruz
Hayırlı olsun canım....Canim bende 3 hafta 3 gunluk hamisim dun ogrendim hcg 193 cikti 1 gun sonra yine gel bakalim dedi. kisiden kisiye degisiyor sanirim bu rakamlar.ama doktor gayet iyi hcg n dedi.seninki normal o zaman Rabbim hayirla kucağına almayi nasip eder insallah
ben ki 2000 in uzerindeydi yuksekti epey ama kahverengi lekelenmeleri kesinlikle onemsemek lazım doktora hemen gidip kontrol olmalı gerekirse ilac igne onlem alınmalı. Ben su an ikinci kez düsük yasıyorum ve ilk belirti kahverengi leke idi sonra pempe leke sonrada kanama. Ve sonuc husranKizlar pazartesi gebelik testi yapmistim 2 tane 2side pozitif cikti... Bugun karin agrisiyla doktora gittim.. Beta HCG degerim:625 cikti... 4 haftalik dedi... 4 haftalik gebe olan varsa yada 4. Haftasini hatirlayan varsa kendi hcg degerlerini yazabilirmi? Normalmi? Kahverengi akintim olmustu cuma gunu... Doktor dusuk tehlikesi gecirmissin dedi... Korkuyorum.. Bu deger dusukmu acaba? Sizlerde durum nedir?
Benim sadece 1 kere oldu bidaha olmadı ssükür... Umarım yaşamam öyle birşey...ben ki 2000 in uzerindeydi yuksekti epey ama kahverengi lekelenmeleri kesinlikle onemsemek lazım doktora hemen gidip kontrol olmalı gerekirse ilac igne onlem alınmalı. Ben su an ikinci kez düsük yasıyorum ve ilk belirti kahverengi leke idi sonra pempe leke sonrada kanama. Ve sonuc husran
Herkeste farkli oluyor canim..... Bak burda kimininki dahada yuksek... Allah korusun...Benim hcg 193 cikmisti tekrar gidecektim gitmedim acaba iyimi yaptim kötü mu bilmiuom seninki 4 haftalik 625 se benimki cok mu düşük oluyo ama doktor gayet iyi demistimerak ettim simdi gitsemmi tekrardan hcg degerine baktirmaya
Iste o degerler arasinnda kacinci hafta oldugunu buluyorlar... Onlar ortalama degerler...Bu degerlerin dogruluk orani nedir acaba bilen var mi gerçekten degerler bu sekilde mi oluyo ?
Bugun gidicem insallah hastaneye bakalim 3 gunde ne kadar yükseldi.umarim iyi bir sonucla gelirim birde bende hic lekelenme olmadi 4.haftadayim bikac yazida gördüm kimisi leke cocuk yerlestigi icin olur diyo kimi düşük rtehlikesi oldugu icin diyo anlamadim pek acikcasiHerkeste farkli oluyor canim..... Bak burda kimininki dahada yuksek... Allah korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?