4 haftalık b-hcg degeri....

Olabilir
Amin insallah...Olabilir aslinda..... Ama masallahin var allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin...

4.haftamda 719 du.

Benimde kahverengi akıntı gelmeye başladı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen doktora gittim. Düşük tehlikesi var dedi. Fakat ilaç falan vermedi. Cuma tekrar gideceğim bakalım ne olacak. Okumaktan sormaktan kafayı yiyecek gibiyim

Benimde 1528 çıktı bende anlayamadm bu degerleri ya yarın gidicem 6+1 im son adet tarihine göre bakalım keseyi veya bebegimi gorebilecek miyim

Ne guzel :) bnmde 4 haftalik ama keseyi gorememistik umarim bu gidisimizde. Goruruz

Canim bende 3 hafta 3 gunluk hamisim dun ogrendim hcg 193 cikti 1 gun sonra yine gel bakalim dedi. kisiden kisiye degisiyor sanirim bu rakamlar.ama doktor gayet iyi hcg n dedi.seninki normal o zaman Rabbim hayirla kucağına almayi nasip eder insallah

Hayırlı olsun canım.... amin canım... Cümlemize inş hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder...

ben ki 2000 in uzerindeydi yuksekti epey ama kahverengi lekelenmeleri kesinlikle onemsemek lazım doktora hemen gidip kontrol olmalı gerekirse ilac igne onlem alınmalı. Ben su an ikinci kez düsük yasıyorum ve ilk belirti kahverengi leke idi sonra pempe leke sonrada kanama. Ve sonuc husran

Benim hcg 193 cikmisti tekrar gidecektim gitmedim acaba iyimi yaptim kötü mu bilmiuom seninki 4 haftalik 625 se benimki cok mu düşük oluyo ama doktor gayet iyi demisti merak ettim simdi gitsemmi tekrardan hcg degerine baktirmaya

Bu degerlerin dogruluk orani nedir acaba bilen var mi gerçekten degerler bu sekilde mi oluyo ?

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-04-08-43-24.png
    92,4 KB · Görüntüleme: 5.549
Benim sadece 1 kere oldu bidaha olmadı ssükür... Umarım yaşamam öyle birşey...

Benim hcg 193 cikmisti tekrar gidecektim gitmedim acaba iyimi yaptim kötü mu bilmiuom seninki 4 haftalik 625 se benimki cok mu düşük oluyo ama doktor gayet iyi demisti merak ettim simdi gitsemmi tekrardan hcg degerine baktirmaya
Herkeste farkli oluyor canim..... Bak burda kimininki dahada yuksek... Allah korusun...

Herkeste farkli oluyor canim..... Bak burda kimininki dahada yuksek... Allah korusun...
Bugun gidicem insallah hastaneye bakalim 3 gunde ne kadar yükseldi.umarim iyi bir sonucla gelirim birde bende hic lekelenme olmadi 4.haftadayim bikac yazida gördüm kimisi leke cocuk yerlestigi icin olur diyo kimi düşük rtehlikesi oldugu icin diyo anlamadim pek acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…