- Emoji Skoru
- 501
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi sucurtaliyumuk
-
Bende surekli gitme taraftari degilim ama persembe gunu gebe oldugumu bilmeden jinekologa gittim... Ertesi gun kahverengi akinti oldu 1 gun boyunca bugunde sabah 6da karnimin belimin agrisina uyandim... Korktum... Normalmi agri o zaman?Yerleşme kanamassidir bekle sürekli doktora gitme sabırlı olman lazım herkese göre değerler değişiyor
Kizlar pazartesi gebelik testi yapmistim 2 tane 2side pozitif cikti... Bugun karin agrisiyla doktora gittim.. Beta HCG degerim:625 cikti... 4 haftalik dedi... 4 haftalik gebe olan varsa yada 4. Haftasini hatirlayan varsa kendi hcg degerlerini yazabilirmi? Normalmi? Kahverengi akintim olmustu cuma gunu... Doktor dusuk tehlikesi gecirmissin dedi... Korkuyorum.. Bu deger dusukmu acaba? Sizlerde durum nedir?
Amin canim ins.... Rabbim sevdirsin cumlemizi... Benim ilk gebeligimde kalbi durmustu.. Ama kanama olmadi... Ayni ilaci bugun banada verdi... Ins dedigin gibidir. Dusunmemeye calisicam....Yüksek ihtimal yerleşme kanamasıdır canım bende de olmuştu , bende de düşük tehlikesi var progestan kullanıyorum. Doktorun ilaç verebilir ihmal etme .
8. haftaya girdim bende dün yine çok açık pembe renkte bir akıntım oldu , ağrım olmadı ama insan korkuyor , cumartesi kontrol var .
İmkanın varsa bol bol dinlen , stres yapma ve muhakkak doktoruna danış .
İnşallah meleklerimiz bizimle kalır
Amin canim ins.... Rabbim sevdirsin cumlemizi... Benim ilk gebeligimde kalbi durmustu.. Ama kanama olmadi... Ayni ilaci bugun banada verdi... Ins dedigin gibidir. Dusunmemeye calisicam....Yüksek ihtimal yerleşme kanamasıdır canım bende de olmuştu , bende de düşük tehlikesi var progestan kullanıyorum. Doktorun ilaç verebilir ihmal etme .
8. haftaya girdim bende dün yine çok açık pembe renkte bir akıntım oldu , ağrım olmadı ama insan korkuyor , cumartesi kontrol var .
İmkanın varsa bol bol dinlen , stres yapma ve muhakkak doktoruna danış .
İnşallah meleklerimiz bizimle kalır
Amin canim ins.... Rabbim sevdirsin cumlemizi... Benim ilk gebeligimde kalbi durmustu.. Ama kanama olmadi... Ayni ilaci bugun banada verdi... Ins dedigin gibidir. Dusunmemeye calisicam....
Amin canim... Allah yasatmasin cok zor... Dua edelim... Allah razi olsun...Benim bu ilk gebeliğim bir şey olmasından öyle korkuyorum ki ama düşünmemeye çalışıyorum .
Polikistikover vardı bende , 3,5 yıllık evliyim v henüz tedaviye başlamamıştık , mucize gibi geldi .
Onlar bize tutunmak için uğraş veriyorlar , sakın endişe etme , dua edelim canım . (Duamdasın)
Allah razi olsun canim... Ins... Cok rahatladim.....Normal canım ilk gebelikte oluyor bazı kadınlarda yerleşme kanaması oluyor sen bir ay sonra git kalp sesini bebeğini görürsün inş Allah tamamını erdirsin.
Mucizeler her yerde sen sıkı sıkı tutun Allah sağlıkla kucağına almayi nasip eder bende çok bekledim şimdi iki oğlum var sonu çok güzel oluyorBenim bu ilk gebeliğim bir şey olmasından öyle korkuyorum ki ama düşünmemeye çalışıyorum .
Polikistikover vardı bende , 3,5 yıllık evliyim v henüz tedaviye başlamamıştık , mucize gibi geldi .
Onlar bize tutunmak için uğraş veriyorlar , sakın endişe etme , dua edelim canım . (Duamdasın)
Merhaba, ben de 4 haftalikken 443 betahcg sonucunu aldm doktor 2 gun sonra tekrar istedi 1000 küsürlerde cikti, demek istedigim 2 gun sonra ikiye katlarsa sorun yok demektir icin rahat olsun degerlerin suanda da iyi :))Kizlar pazartesi gebelik testi yapmistim 2 tane 2side pozitif cikti... Bugun karin agrisiyla doktora gittim.. Beta HCG degerim:625 cikti... 4 haftalik dedi... 4 haftalik gebe olan varsa yada 4. Haftasini hatirlayan varsa kendi hcg degerlerini yazabilirmi? Normalmi? Kahverengi akintim olmustu cuma gunu... Doktor dusuk tehlikesi gecirmissin dedi... Korkuyorum.. Bu deger dusukmu acaba? Sizlerde durum nedir?
Ay ins. Cikar... Allah razi olsun... Duydukca icim rahatliyor...Merhaba, ben de 4 haftalikken 443 betahcg sonucunu aldm doktor 2 gun sonra tekrar istedi 1000 küsürlerde cikti, demek istedigim 2 gun sonra ikiye katlarsa sorun yok demektir icin rahat olsun degerlerin suanda da iyi :))
Ins pazartesiye kadar 2 katina cikar.... Ins bi problem olmaz..Önemli olan haftaya göre çıkan beta hcg değeri değil. Önemli olan değerin düzenli olarak artması. Benim ilk gebeliğimde adetime daha 2 gün varken 200 çıkmıştı. Ama ikinci gebeliğimde adetim geçmesine rağmen 15 çıkmıştı. Ama sonrasında düzenli artış oldu. Düzenli kan takibi yaptırman lazım. Eğer artışta sorun yoksa sağlıklı gebeliktir.
Oooo seninkide bayaaa bi varmiss... Ama degisiyo demekki dediginiz gibi.... Insan herkesi bir zannediyor iste...Bende 4 haftalık öğrendim degierim 4740 çıkmıştı ama değerlere takılmayı banda bnm degierim çok gelmişti doktor normal demisti
Oooo seninkide bayaaa bi varmiss... Ama degisiyo demekki dediginiz gibi.... Insan herkesi bir zannediyor iste...
iki hamileliğimde de kahverengi akıntıyı yaşadım. ilk hamileliğimde adetim bir hafta kadar geçince lekelenme başladı sonra kanama döndü. yedi ay düşük tehlikesi yaşadım. ikincide adetimden dört gün önce falan başlamıştı, bir iki gün sürdü. doktorum yerleşme kanaması demişti. ilkinde adetim geciktiğinden on gün sonra hcg değerim 75 gibi düşük bir değerdi, ikincide adet gecikmesinin 3. günü 654 idi.Kizlar pazartesi gebelik testi yapmistim 2 tane 2side pozitif cikti... Bugun karin agrisiyla doktora gittim.. Beta HCG degerim:625 cikti... 4 haftalik dedi... 4 haftalik gebe olan varsa yada 4. Haftasini hatirlayan varsa kendi hcg degerlerini yazabilirmi? Normalmi? Kahverengi akintim olmustu cuma gunu... Doktor dusuk tehlikesi gecirmissin dedi... Korkuyorum.. Bu deger dusukmu acaba? Sizlerde durum nedir?
Oldugunca yormamaya calisiyorum... Aslina bakarsaniz o kadar cabuk yoruluyorumki zaten hic kalkicak halim olmuyor... Zorla kalkiyorum.... Umarim iyi seyler olur.... Allah bidaha aynı sıkıntıyı yasatmasin....iki hamileliğimde de kahverengi akıntıyı yaşadım. ilk hamileliğimde adetim bir hafta kadar geçince lekelenme başladı sonra kanama döndü. yedi ay düşük tehlikesi yaşadım. ikincide adetimden dört gün önce falan başlamıştı, bir iki gün sürdü. doktorum yerleşme kanaması demişti. ilkinde adetim geciktiğinden on gün sonra hcg değerim 75 gibi düşük bir değerdi, ikincide adet gecikmesinin 3. günü 654 idi.
kan değeriniz güzel ve inşallah katkanarak artar. inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınız. doktorunuzun verdiği ilaçları ihmal etmeyin, kendinizi en az bir ay yormayın, dinlenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?