Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kirici olmak istemiyorum ama allah askina egildin diye düşen cocuk zaten saglikli degildir..saglikli bebek annesine tutunur kolay kolay da dusmez. arkadasin da uzaktan eğilme diyecegine cok biliyorsa kendi alsin assın. insanlarin laflarina takilma
Bir kere bile prenses olamamisim şu hayatta... :) hamileyken de öncesinde de sonrasında da her işimi kendim gördüm ve görüyorum hanımefendi. Hamilelik bir hastalık değildir. Günlük hayatınıza dikkatli bir şekilde, doktorunuzun dediği tavsiyeler doğrultusunda devam edebilirsiniz.
Bir kere bile prenses olamamisim şu hayatta... :) hamileyken de öncesinde de sonrasında da her işimi kendim gördüm ve görüyorum hanımefendi. Hamilelik bir hastalık değildir. Günlük hayatınıza dikkatli bir şekilde, doktorunuzun dediği tavsiyeler doğrultusunda devam edebilirsiniz.
Henüz Doktora gitmedigim için ve Tor hamile kaldigim için İlk hamileligim oldugu icin ögrenmek istedim. Inanin bende her isimi tek basima yaptim 16 yasimda 2 tane isyerinde calistim :)