4.hafta ev isi

Eğilme değilde eğilip ağırlık kaldırma çamaşır sepetini dolu kaldirma mesela, çamaşır eğilip almanda ne sakınca olacak, ağırlık olmasın o kadar

Merhaba bayanlar, arkadasim az once egilip çamaşır kaldırma dedi leğenin içinden alırken egilme dedi egildim birsey olurmu?
Bir kere bile prenses olamamisim şu hayatta... :) hamileyken de öncesinde de sonrasında da her işimi kendim gördüm ve görüyorum hanımefendi. Hamilelik bir hastalık değildir. Günlük hayatınıza dikkatli bir şekilde, doktorunuzun dediği tavsiyeler doğrultusunda devam edebilirsiniz.

Bir kere bile prenses olamamisim şu hayatta... :) hamileyken de öncesinde de sonrasında da her işimi kendim gördüm ve görüyorum hanımefendi. Hamilelik bir hastalık değildir. Günlük hayatınıza dikkatli bir şekilde, doktorunuzun dediği tavsiyeler doğrultusunda devam edebilirsiniz.
Henüz Doktora gitmedigim için ve Tor hamile kaldigim için İlk hamileligim oldugu icin ögrenmek istedim. Inanin bende her isimi tek basima yaptim 16 yasimda 2 tane isyerinde calistim :)

X