Günaydın.
Sorunum,başlıkta da belirttiğim gibi baş dönmesi.
5 Kasım akşamı aniden başım dönmeye başladı ve ardından da bir mide bulantısı oldu.
Yatağa zor attım kendimi. Ardında gelen günlerde de baş dönmesi devam etti ve ara ara da mide bulantılarım oluyor.
Dün gece babam doktora götürdü beni. Tansiyonuma bakıldı büyük 10,küçük 5 çıktı. Şekerimi ölçtüler,94 çıktı.
Midende yanma ya da ekşime var mı dedi doktor. Ben de ara ara bulanıyor dedim. Yağlı yemeklerden,asitli içeceklerden uzak dur dedi. Mideden dolayı da dönme olabilirmiş. Mide şurubu ve mide hapı verdi. Bir tane daha hap verdi ama ne işe yarıyor bilmiyorum.
O kadar şiddetli değil ama nasıl desem sanki başım bana fazlalıkmış gibi hissediyorum ve başımı sağa-sola,yukarı-aşağı hareket ettirince dönüyor başım.
Araştırdım bu tür şikayetler iç kulakla alakalı bir sıkıntıdan dolayı olurmuş.
Geçen gün banyo yaptıktan sonra kulağımı temizlerken bir anda çok derine değmişti temizleme çöpü ve kulağım çok ağrımıştı. Ama başım dönmeden önce mi yoksa döndükten sonra yaptığım banyonun ardından mı temizlediğimde olmuştu hatırlamıyorum.
Annemin de son günlerde başı dönüyor sürekli.
Hava değişiminden olabileceğini de söylüyorlar.
Başka bir şey varsa diye ödüm kopuyor. Açıkçası o yüzden nörolojiye gitmek de istemiyorum.
Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?
Ya da yorum yapabilecek birisi var mı?