4 günde 1.200gr gitti bile birlikte bu listeyi yapmak isteyenler varmı???????????????

ben saatlere uyamıyorum. sabahları erken kalkamıyorum daha doğrusu. birer saat ileri uygulasam olmaz mı kızlar?

Merhabalar gayet azimlisiniz :)
Ben de bi senedir 60 kiloyum 4 aydir spor da yapiyorum ama gram oynamadi cunku yediklerime pek dikkat etmiyorum. 5-6 kilo vermek istiyorum, bu diyetle bi adim atayim :) yaza kadar bu kilolardan kurtuluruz umarimm

Enviado desde mi iPhone con Kadınlar Kulübü

ip zor bana ya. leslie diye bisi varmıs. onu yapmayı ve mekik çekmeyi düsünüyorum. hazal sen hangi ayda doğum yaptın

saat:5 de 2 galeta

akşam yedide:
1 kepçe yayla çorbası
2 yemek kaşığı sebze
salata
yarım kase yoğurt

yaa evet azimli olmam lazım..azimli olmassam yapamıyorum..
ve o kadar açımki şuan sırf şu yağlardan kurtulmak için çaba sarf ediyorum..ekmek bile çiğnemeyince yenilmiyor napayım..
sırf şu açlığımı bastırmak için 1 türk kahvesi şekersiz içtim çok iişe yarıyor tavsiye ederim..

Son düzenleme:
Gunaydinnnnmn kizlar sabahlari kimse ne yedigini yazmamis ben ilik su ve yogurt yedim afiyet . Olsun herkese simdiden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydinnnnmn kizlar sabahlari kimse ne yedigini yazmamis ben ilik su ve yogurt yedim afiyet . Olsun herkese simdiden

ben bu sabah yazamadım kahvaltıya misafirliğe gittik ..
ama diyetimi bozmadım...üstelik börekler bana baktı ben böreklere:))))
ama kararlıyım
kahvaltıda :1 yumurta salata peynir 2-3 zeytin yedim ekmek yemedim...

ara öğünde :kuru kayısı
1.5 tam ceviz

öğle:4 köfte kadar et
yoğurt yedim
1 dilim ekmekle

ara öğün:2 galeta

akşam yemeğinde : 1 fincan türk kahvesi
1 kase yoğurt yemek istiyorum sadece
ara öğün:yeşil çay

bugün misafirlikte olduğum için yeşilçay içemedim tabi bu da bir eksiklik benim için ....umarım dört dörtlük tekrar yapmaya devam edicem kızlar
işte böyle((((((((

Son düzenleme:
diyete devam ediyorum arkadaşlar:
bakalım 1 hafta sonra tekrar tartılcam bakalım sonuçları yazcam size

08:00 kahvaltı
su
1 yumurta
3 zeytin.1 kibrit kutusu peynir
salata.1 dilim ekmek

5 tane balon şişirdim..
100 tane ip atladım..

anlaşılan kimse kararlı değil..bir gün yorum yapıp kayboluyorsunuz bir gün yapıp ikinci gün yapmıyorsunuz sanırım ..ama bu şekilde olmazkii..
yokmu benle hergün bu listeye uyacak olan ve yorum yazacaklar??????????
lütfen biraz iradeli olun..

Son düzenleme:
ılık su bitki çayı peynir biraz maydonoz yumurta 1 dilimde ekmek yedim öğlen tekrar bildiririm hafta sonu bildiremedim müsafirlikteydim

ılık su bitki çayı peynir biraz maydonoz yumurta 1 dilimde ekmek yedim öğlen tekrar bildiririm hafta sonu bildiremedim müsafirlikteydim

çok seviniyorum vallla sizin diete devam ettiğinizi gördükçe kimse yazmayıncada çok üzülüyorum senin hala devam ettiğine inan çok sevindim ..
bende ara öğün:
10:00 1.5 tam ceviz ve 2 kuru kayısı

10:30 da yeşilçay içtim..
sen ara öğünleri de ye mutlakaaaaa kilo vermen için çok önemliiii..

Son düzenleme:

ara öğünde bitki çayı ve 1 adet galete yedim öğlen yemeğinde 3 köfte kadar et ve salata yedim :) diyete uymaya çalışıorum umarım zayıflarız :) bu arada yemekten önce 1 bardak elma sirkeli ılık su içtim

13:30 4 et köfte
2 yemek kaşığı ıspanak yemeği (silme kaşık)
2 yemek kaşık mantar yemeği
bir dilim ekmek .salata
su
insan zaten bunlarla doyuyor ilk bir iki gün zorlandım sonra sanki alıştımm:))) eger acıktığımı hissedersem türk kahvesi veya sütlü nescafe içiyorum aslnda bunu yapmak da ne kadar doğru bilemiyorum sonuçta listede yoktu..
ama bir tane dr ara öğünde 1 çay bardağı sütün içine 1 çay kaşığı nescafe koyun motebolizmanızı çalıştırıyor nescafe dedi bende biraz ondan rahatımm:))

50 tane ip atladım yani toplam:150 tane oldu..

pınarcım sen sebze neden yemedin 4 kaşık sebze yemeğinde vardı:))... benimde evimde sebze yemeğim yoktu üstelik cam sildim bugün cam silmeye ara verip sırf şu 4 kaşık yemek için yemek yaptım hemen öğlene yetişsin diye biraz zor fedakarlık yapmak lazım ama napalım zahmet olmadan rahmet olmuyor.

sen sanki uymaya çalışıyorsun ama uymuyorsun gibi geldi bana :)) ara öğünleri mutlaka yap yoksa sonuç alamayız uy hepsine etkisi azalabilir:))

15:30ara öğün olarak meyve yoktu :2 galeta yedim..
1 bardak yeşil çay

Son düzenleme:
Selam kizlar bende anca girebildim dun kimse yokdu biraktiniz sanirim bende sabah yogurt yedim biraz tomates salatalik yedim oglende bir tane krosan yedim aksam salata yiyerek dengelicem kizlar insallah cuma gunu eksileri gorurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…