• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 günde 1.200gr gitti bile birlikte bu listeyi yapmak isteyenler varmı???????????????

merhaba ben de aranıza katılayım diyorum yarın sabah tartılıp kilomu yazıcam ve kahvaltıdan itibaren baslıcam bakalım 64,5 kiloydum en son 65,7 den düştüm son bir iki haftada bişey yapmadım bugun de yeşil kahveye baslamıştım o da destekler yeşil çay yerine onu içerim ben de faydasını gördüm daha önce her akşam yazarım yaptıklarımı :))

ünlü bir prof diyorkii MEZARIMIZI DİŞLERİMİZLE KAZIYORUZ ne kadar doğru değilmii çok yiyerek sürekli kilo alıyoruz ve hastalanıyoruz..
lütfen ARKADAŞLAR BU LİSTEYİ 15 GÜN UYGULAYALIM inanın sonuçlar 3 gün içinde değişmeye başlayacak .

günaydın arkadaşım şimdi listeni inceledim uygulamaya karar verdim cuma yarışmaları 3. gruptayım
uzun süredir karaty yapıyodum kilo vermkte şuan zorlanıyorum yeni bişeyler denemk istedim
1 hafta sonra sonucu bildiriirm size de

merhaba arkadaşlar listeye devamm ediyorum:

08: 00 kahvaltı : 1 kibrit kutusu peynir
2 zeytin( aslında zeytin yok ama ben bikaç tane yiyorum)
1 yumurta
2 ince dilim çavdar ekmek

yediklerim bunlar arkadaşlar bugün tartı günümüz evet gittim tartıyı aldım dolabın üzerinden alırken elimden düştü kırıldı :((((( ve baktım çalışmıyor aksilik çok sinir oldum yaaa :((( bir ara tartılıp yazıcam kilomu:((

merhaba ben de aranıza katılayım diyorum yarın sabah tartılıp kilomu yazıcam ve kahvaltıdan itibaren baslıcam bakalım 64,5 kiloydum en son 65,7 den düştüm son bir iki haftada bişey yapmadım bugun de yeşil kahveye baslamıştım o da destekler yeşil çay yerine onu içerim ben de faydasını gördüm daha önce her akşam yazarım yaptıklarımı :))

merhaba tatlım hoşgeldin..
yeşil kahve ne demek ya ben ilk kez duyuyorumda nasıl bişey nerden alıyorsun nasıl etki yapıyor????
nasıl kullanıyorsun kaç fincan günde vs. sorularımı cevaplarsan sevinirm..
bol boll zayıflamalar kızlar..

yeşil kahve ne demek ya ben ilk kez duyuyorumda nasıl bişey nerden alıyorsun nasıl etki yapıyor????

hoşbulduk :) yeşil kahve son zamanlarda baya meşhur oldu canım normal kahve gibi bişey ama pişimi içimi değişik kilo vermek için kullanılıyo ünlüler de içiyomuş falan.. aktarlarda satılıyor canım yemeklerden yarım saat önce içilmeli deniyor ama ben kahvaltıdan baska zaman açken aklıma gelmiyo yemekten sonra içtim hep.. günde 2 bardak kilo vermek için içilmeliymiş kiloyu sabit tutmak için de 1 bardak için diyolar.. vücuda giren yağların tutulmasını önlüyormuş direk atılıyormuş sayesinde.. ben 7 gün kullandım düzenli 65.7 idi kilom diyet falan yapmadım sporda yapmadım 63.7 ye düşmüştüm sonra araya hamilelik şüphesi girdi bıraktım değilmişim yeniden basladım dün.. :) tek dikkat etmen gereken onu içtiğin zaman 2.5 -3 ltre su da tüketmen gerek yoksa asırı ödem tutuyomuş vücutta zayıflayım diye kullanırken daha da şişiyormuşsun öyle işte canım :)

anladım canım sağoll peki sütlü olarak içiliyormu :)) sen içtinmi o kadar su :))
zaten o kadar su içsem zayıflayacamda :))) çünkü su içmek gerçekten çok zayıflatıyor sadece günde 3 lt su içerek kız kardeşimin eşi baya zayıfladı da:)))
7 günde baya da kilo vermişsin birde canım 1.5 yaşında kızım varda emziriyorum kullanabilirmiyim????

Kizlar bugün tartıldım 67.9 geldim. Birkaç gün önce 68.5 çıkmıştım 600 gram gitmiş.

anladım canım sağoll peki sütlü olarak içiliyormu :)) sen içtinmi o kadar su :))
zaten o kadar su içsem zayıflayacamda :))) çünkü su içmek gerçekten çok zayıflatıyor sadece günde 3 lt su içerek kız kardeşimin eşi baya zayıfladı da:)))
7 günde baya da kilo vermişsin birde canım 1.5 yaşında kızım varda emziriyorum kullanabilirmiyim????

yok canım süt şeker hiçbişi koymuyorsun zaten kötü de değil tadi ben sevdim yani :) içmeye calıştım 3 değilde 2 lt olmuştur heralde normalde günde 2 bardakla yetinen biriyim su içemiyorum fazla ama 1er ltlik şişelere su koyup diziyorum mutfak tezgahına içmeye şartlıyorum kendimi :) emzirirken içilr mi bilmiyorum canım ama bence içme derim sonucu ne olur bilemezsin bebeğinin sağlığından olmasındansa biraz kilolu ol yeğdir değilmi :) ya da bi doktora gittiğinde danısabilirsin yönlendirir seni :)

Kizlar gecen cuma 79,3 dum bugun sabah tartildim 77,5 geldim cok mutluyum :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

15:00 yeşil çay
15:30 su
1 çay bardağı süt .1 elma

yedim..

haydin bakalım işşalhhh 21 gün içinde 10 kilo vercez:))

30 tane ip atladım bu arada..

Son düzenleme:
ara:17:17.00: 2 galeta

akşam:19:19.00 6 kaşık pırasa yemeği (bulgurlu pırasa yemeği olcak pirinçli değil)
1 çay bardağı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
1 kepçe tarhana çorbası

az sonrada yeşil çay içiçem

bugünüde kapatıyorum böylece hayırlı geceler kızlar...

Son düzenleme:
arkadaşlar artık girmiyorsunuz sanırım ne oldu kilo verenler 2 kilo verdiler bıraktılarrr ne yazan var ne uyan ???

şuana kadar 2 kilo verdim...
ben devam ediyorum arkadaşlar en az 1 hafta devam edicem ve 29.04.2014 salı günü yazıcam
sabah 8:00 kibrit kutusu kadar peynir
1 yumurta ve 3-4 zeytin 1 dilim ekmek

öğlen: 4 köfte et
4 yemek kaşığı ıspanak yemeği
2 dilim ekmek ( çavdar)

birde spor olarak dün 5 tur halı sahada koştum..
bugün 50 tane ip atladım
cam sildim temizlik yaptım yemek yaptım kızımı yıkadım:)) akşama da pazara gitcem:)) tabi bunlarda spor sayılırsa sonuçta enerji harcadım dimi:)) hareket ettim:))

benimle bu diyete uyacak olan yok muuu.. arkadaşlar uyanlar 3 haftada 10 kilo verdiler yoksa sizin fazlalıklarınız yokmuu:)))

Son düzenleme:
Back