Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken degil canim sevginin yasi olmaz ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu arada canım:Kilo vermen durdu diye sakın küsüp de yemeye başlama.vücudun şaşkın şu anda, sersemledi.aynen devam et
ayy nerdeyse herşeyimiz aynı kız hoş gelmişsinn vallla kararlıysan buyur inşşlah olcak
bu arada kızlar balon şişirme ve ip atlama da yapalım mı sayıları da birbirimize bildirelim olmazmı eger bunları yapmak isterseniz ben sizi kısaca dr nin ağzından duyduklarımı anlatacağım balon şişirme ve ip atlama ile ilgili diyetisyenden duydum:))
ip zor bana ya. leslie diye bisi varmıs. onu yapmayı ve mekik çekmeyi düsünüyorum. hazal sen hangi ayda doğum yaptın
ben saatlere uyamıyorum. sabahları erken kalkamıyorum daha doğrusu. birer saat ileri uygulasam olmaz mı kızlar?
olur canım yeterki uy bak göreceksin mutlaka faydasını göreceksin..ama fazla da uzatma arayı.
Gunaydinnnnmn kizlar sabahlari kimse ne yedigini yazmamis ben ilik su ve yogurt yedim afiyet . Olsun herkese simdiden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ılık su bitki çayı peynir biraz maydonoz yumurta 1 dilimde ekmek yedim öğlen tekrar bildiririm hafta sonu bildiremedim müsafirlikteydim
çok seviniyorum vallla sizin diete devam ettiğinizi gördükçe kimse yazmayıncada çok üzülüyorum senin hala devam ettiğine inan çok sevindim ..
Bende ara öğün:
10:00 1.5 tam ceviz ve 2 kuru kayısı
10:30 da yeşilçay içtim..
Sen ara öğünleri de ye mutlakaaaaa kilo vermen için çok önemliiii..