• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 günde 1.200gr gitti bile birlikte bu listeyi yapmak isteyenler varmı???????????????

Benimde acilen 60 kiloya dusmem lazim kizlar dugunum olucak cunku ben 88,8 kiloydum bir ayda 77 kiloya dustum fakat 2 lkilo almissim :( 79,3 geldim bugun aksam yemegimde tavuklu salata insallah haftaya cuma gunu zayiflamis olur um 2 kilo felan tarti gunu cuma biliyorsunuz kizlar :-) :( hazirana kadar 60 olmaliyim bu arada boyum 167

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımm sende ben gibisin galibaa:)))
bende 75:700 gr ım..
hemen kilo vermem lazım aynen
önce hedef 70 benim:))))
sonra 68 olsamda yeter:)))
boyum 1:62
senin boy baya uzun ama belkide göstermiyorsundur kilonu:))

bu arada sen nasıl düştün 89 dan 77 ye merak ettim doğrusu:))

Son düzenleme:
bugün herkes astı benden başka:))
yarın lütfen kahvaltıdan itibaren listeye uyun olurmu ve yazın burayaa başka şeyler yemek yokkkk:((((
ben kararlı diyet arkadaşı arıyorum mızıkcı olmayan ok.:)))

aaa burası tam bana gore. 28 yasındayım. 160 boyum var. 74-77 arasında gidip gelen kalıcı olmaya baslayan bi doğum kilom var :(((

Herkese başarılar arkadaşlar. Kilo bildirimimle aranızda olmak istiyorum. Yediklerimi paylaşacak pek vaktim olmuyor. Zaten konu sahibinin listesinden farklı bir listem var ancak aşağı yukarı yediklerimiz aynı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canımm sende ben gibisin galibaa:)))
bende 75:700 gr ım..
hemen kilo vermem lazım aynen
önce hedef 70 benim:))))
sonra 68 olsamda yeter:)))
boyum 1:62
senin boy baya uzun ama belkide göstermiyorsundur kilonu:))

bu arada sen nasıl düştün 89 dan 77 ye merak ettim doğrusu:))

yok canim boyum 167 ama yani uzun hic durmuyorum orta sanirim kilodan dolayi zayiflasam boyumda ortaya cikar :D evet cnim 77 kiloya dustum simdi 2 kilo almisimbugun tartildim 79.3 geldim :( yani benim hazirana kadar 60 olmam lazim dugunum olucak yani bu kadar kiloyu nasil vericem bilmiyorum kilo vermemde durakladi :( suan yani insallah cumaya kadar 75 olurum canim.. ben 89dan 77 dustum yani suan 2 kilo almisim dedigim gibi acikcasi ben hic birsey yemedim sadece yesil cay ictim ve yogurt yedim cok zor oldu sonra tabi yemek hic yemedigim icin kabizlik sorunum oldu ve yuzum cokdu resmen ondan sonra cok az yemek yemeye basladim fakat cikolata tatlilari hayatimdan cikardim ben hic kahvalti yapmiyordum 88.8 kilodayken kahvalti yerine ekmege nutella surerdim doyana kadar yiyrdum yani ustellik cikoltayida cok seviyordum birakdim oda gercekden cok zor oldu canim..
suan iste 79 kiloyu gormek istemiyorum cuma gunune kadar insallah 2-3 kilo veririm haftaya kadar bugun gunumu salata yiyerek gecirdim diger gunlerde oyle yapicam bakalim canim ....bu arada kac yasindasin evlimiisn nerelisin canim :D ?

Meraba bende bu sabah bitki çayı +1 kibrit kutusu peynir +1 haşlanmış yumurta+1 dilim ekmek yedim kızlar

arkadaşlar burda sizleri görmek çok güzel ben sabahtır giremedim çünkü eşim öğrtmenlik yaptığı için cumartesi pazar evde oluyor biraz geç girebilirim..
ben evliyim
28 yaşında 162 boy kilomu yazmıştım zaten:))(75-76 arası ) 1.5 yaşında zeynep isminde kızım var...eşim öğretmen...ben ev hanımı.
işletme fakültesi mezunuyum..istanbul fatihde ikamet ediyorum tatlım kısaca özgeçmişim bu:))) peki sizlerde paylaşırmısınız nerelisiniz ne iş yaparsınız kısaca???

sabah kahvaltıda
1 yumurta
peynir
3 zeytin yedim
1 dilim ekmek yedim
ya ben sabahları marul maydanoz roka tere vs. yemeye çok zorlanıyorum kızlar napmalıyım benim listeme göre yemem gerekiyor ama::((((
sadece domates salatalık yesem olurmu acaba:))

öğle yemeği
su
bol salata ve tavuk yedim ekmek yemedim:)))

15;30 da yeşil çay
15:35 1 meyve yedim

yaa saatlerini biraz kaçırıyorum farkındayım ara öğünlerinin 30 dk geç yapıyorum ama inşlllh bunu düzelticem

ben tekrar yazıcam kızlar sizlere ..

yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar
bu benim uyduğum liste dr kontrolünde olan bir liste
siz sadece yoğurt yiyeyerek veya sadece çorba veya meyve yiyerek sağlıksız diyet yapıyorsunuz bence:(((((
çünkü her vitamini almanız gerek sağlıksız beslenmemeniz gerek:)) bunun bedelini sonra ödersiniz zayıf kalcam diye sağlığınızdan olmayın bence:))

Son düzenleme:
aaa burası tam bana gore. 28 yasındayım. 160 boyum var. 74-77 arasında gidip gelen kalıcı olmaya baslayan bi doğum kilom var :(((

ayy nerdeyse herşeyimiz aynı kız hoş gelmişsinn vallla kararlıysan buyur inşşlah olcak

bu arada kızlar balon şişirme ve ip atlama da yapalım mı sayıları da birbirimize bildirelim olmazmı eger bunları yapmak isterseniz ben sizi kısaca dr nin ağzından duyduklarımı anlatacağım balon şişirme ve ip atlama ile ilgili diyetisyenden duydum:))

hedef kac :) ? :::::

hedefim şuan 70 olmak önce şu 6 kilo yu vereyimde sonra sına bakarız:))

tabikide ben de 60 olmak veya 55 olmak isterim ama ben önce küçük hedef koyuyorum kafamda aman ne olcak 5 kiloyu veririm bişey olmaz diyerek diyet yapmaya başladım 15 kilo vermeyi düşününce bırakasım geliyor buda benim taktiğim:))))

Meraba bende bu sabah bitki çayı +1 kibrit kutusu peynir +1 haşlanmış yumurta+1 dilim ekmek yedim kızlar

çok güzel uymuşsun olduğu gibi aferin sana:))))
salata da yemeye çalış ama:)) çünkü salata metobolizmayı hızlandırıyor..

bu arada listemiz bu tekrar yazıyorum arkadaşlar;
uyanır uyanmaz 1 bardak ılık su içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi

08:00

su
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir ( tam yağlıda olabilir ama ben yağsız ve tuzsuz peynir yedim)
( haftada 4 gün haşlanmış yumurta var ama haşlanmış yumurta olduğu günler 1 kimrit kutusu kadar petnir yenecek )
bol yeşillik ( yağsız )
1 tutam maydonoz ( limonlu )
2 ince dilim esmer ekmek ( 1 EL KADAR )

10:00
bir bardak yeşil çay
10:30
su
3 tane kuru kayısı
3 parça ceviz ( 1,5 tane ceviz içi )

13:00

su
4 yemek kaşığı sebze yemeği
4 köfte kadar et/tavuk/balık

( haşlama - fırın - ızgara - sulu yemek içinde olabilir.)

bol salata ( yağsız )

2 ince dilim esmer ekmek ( 1 EL KADAR )

15:00

Bir bardak yeşil çay

15:30

su

1 porsiyon meyve ( 100 gr.)
1 çay bardağı süt

17:00

2 tane kepekli grissini
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir. ( ben yemedim.)

19:00

1 kepçe çorba ( yarım kase ) bazen yiyorum bazen yemiyorum.
6 yemek kaşığı sebze yemeği
bol salata
1 çay bardağı yoğurt
bir ince dilim ekmek ( 1 el kadar )
ve tabiki su

20:00

bir porsiyon meyve ( 100 gr.) ben yemedim.

20:30

bir bardak yeşil çay...

Son düzenleme:
yok canim boyum 167 ama yani uzun hic durmuyorum orta sanirim kilodan dolayi zayiflasam boyumda ortaya cikar :D evet cnim 77 kiloya dustum simdi 2 kilo almisimbugun tartildim 79.3 geldim :( yani benim hazirana kadar 60 olmam lazim dugunum olucak yani bu kadar kiloyu nasil vericem bilmiyorum kilo vermemde durakladi :( suan yani insallah cumaya kadar 75 olurum canim.. ben 89dan 77 dustum yani suan 2 kilo almisim dedigim gibi acikcasi ben hic birsey yemedim sadece yesil cay ictim ve yogurt yedim cok zor oldu sonra tabi yemek hic yemedigim icin kabizlik sorunum oldu ve yuzum cokdu resmen ondan sonra cok az yemek yemeye basladim fakat cikolata tatlilari hayatimdan cikardim ben hic kahvalti yapmiyordum 88.8 kilodayken kahvalti yerine ekmege nutella surerdim doyana kadar yiyrdum yani ustellik cikoltayida cok seviyordum birakdim oda gercekden cok zor oldu canim..
suan iste 79 kiloyu gormek istemiyorum cuma gunune kadar insallah 2-3 kilo veririm haftaya kadar bugun gunumu salata yiyerek gecirdim diger gunlerde oyle yapicam bakalim canim ....bu arada kac yasindasin evlimiisn nerelisin canim :D ?

bu arada canım:Kilo vermen durdu diye sakın küsüp de yemeye başlama.vücudun şaşkın şu anda, sersemledi.aynen devam et

bu arada canım:Kilo vermen durdu diye sakın küsüp de yemeye başlama.vücudun şaşkın şu anda, sersemledi.aynen devam et

kiz valla cikolatayi cok seviyorum az oncee yicekdim son anda geri yemedim :D bu arada ben 18 yasindayim antepliyim agustosda dugunum var hayirlisiyla evlenicem bu arada fransada oturuyorum yazdan yazada antepe memleketime gidiyorum annemlerle birlikte oyle yani bu yaz orda kalicam hayirlisiyla ;)

hedefim şuan 70 olmak önce şu 6 kilo yu vereyimde sonra sına bakarız:))

tabikide ben de 60 olmak veya 55 olmak isterim ama ben önce küçük hedef koyuyorum kafamda aman ne olcak 5 kiloyu veririm bişey olmaz diyerek diyet yapmaya başladım 15 kilo vermeyi düşününce bırakasım geliyor buda benim taktiğim:))))

aynen canim bende oyle yani 60 kilo olmak istiyorumda ama bende senin gibi kucuk kucuk hedeflerden insallah 60 kiloya ulasicam bende oyle eyapiyorum cunku :) insallah cuma gunu tartildigimda birazda olsa vermis olurum bakalim dun cuma gunu tartildim 79.3 gr geldim haftaya cuma gunude tartilicam bakalim kac gelicem :)

kiz valla cikolatayi cok seviyorum az oncee yicekdim son anda geri yemedim :D bu arada ben 18 yasindayim antepliyim agustosda dugunum var hayirlisiyla evlenicem bu arada fransada oturuyorum yazdan yazada antepe memleketime gidiyorum annemlerle birlikte oyle yani bu yaz orda kalicam hayirlisiyla ;)

sakın yeme çikolata falan haaa:)))
diyeti bozan mızıkçı olsun:))

hımm daha çok küçüksün sen yaa ne evliliği ALLAHINI seversen napcan evlencende kızım git okuuu kurtar kendiniii :))))

hem kendini strese sokma inan ben de ondan kilo veremedim aylardır artık yapmayacam stres falan..bunu çok iyi öğrendim ..kilolarımı ağır ağır vericem stres olmadan bu arada sen yoğurt ve sadece salata yiyorsun bence hasta olursun yapma bu diyete neden uymuyorsun bak ne kadar sağlıklııı...ve hızlı kilo verdiriyor inan..ben bu diyeti 2 ay önce 4 gün yaptım 1.200 gr verdim 77.700 gr dım...

Son düzenleme:
tamam canım inşşalh bir an önce uyarsın
çalışıyorum diyorsun yaa hani kendin yemek yapsan da götürsen iş yerine olmazmı sebzenii biliyorum zor ama sonuçta evde sebze yemeği pişiyordur
malesef kararlı olmak lazım vede zahmetsiz rahmet olmazmış:))..birazcık emek ver canım yaa k.bakma çok ısrar ediyorum çünkü sağlık herşeyin başı:))

bu arada kaç kilosun tatlım..

bu arada ben 107 kez ip atladım ve bunu 600 e çıkarcam inşşllh..

ben dün yani 11.05.2014 de 225 kez ip atladım anca bu kadar yapabildim ya:((((( ve 10 tane balon şişirdim

bugünde 100 tane ip atladım akşama kadar kaç tane atlıyacam daha bakalım yazarım:)))

Son düzenleme:
Back