4.gün embriyosu ile transferi olanlar buraya

goo99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2018
332
509
lütfen
4. gün embriyo transferi yapılmış olan ve yaptıracak olan herkes bu başlığın altında buluşsun
ve en azından transfer sonucunu yazsın..

Herkese selam;
geçtiğimiz pazartesi günü
2 adet 4. gün ebriyosu transfer edildi
genellikle 3-5 ve 6. gün transferleri ile ilgili paylaşımlar var ancak 4. gün transferleriyle ilgili paylaşımların çok az olduğunu gördüm
o yüzden bu konu başlığını açmaya karar verdim,
sonucumuz ne olursa olsun 4. gün embriyo transferi olan herkes bu konu başlığının altına yaşadıklarını paylaşabilirse
bundan sonra 4.gün embriosu transferi yapılacak olanlar içinde bir klavuz niteliğinde olmuş olur diye düşünüyorum,
bu konu başlığı sayesinde 4.gün embriyolarınında negatif pozitif oranını karşılaştırabilirsiniz ileride
Benim bugün transferimin 6. günü

kimse yok mu 4. gün embriyosu transferi yaptırıp pozitif ya da negatif sonuç alan
bugün transferimin 7. günü
hiçbir belirtim yok
not düşmek istedim

Benim 4. Gün embriyosu canim bugün 4. Günüm. Senin neden 5 e bekletmediler ? Benimki biraz uzun ve can sıkıcı :))

Benim 4. Gün embriyosu canim bugün 4. Günüm. Senin neden 5 e bekletmediler ? Benimki biraz uzun ve can sıkıcı :))

Neden beklemediklerini bilmiyorum,
7 yumurtadan 6 sı döllendi
2 tanesini 4. gün transfer ettiler
diğerlerini gelişimi devam ederse donduracağız dediler
2 tanesi devam etmiş onları dondurdular
bugün 8. günüm
dün gece adet sancılarım oldu
şuan daha iyiyim,

ayrıca uzun da olsa, can sıkıcı da olsa yaz, belki seninle aynı durumda olup bilgi arayan birilerine faydası olur

Benm 4. Gün dondurma sebebi 5
Gün tatile denk gelmesi olaeka acikladilar. Merkezle kavgalı ayrıldım zaten

Benm 4. Gün dondurma sebebi 5
Gün tatile denk gelmesi olaeka acikladilar. Merkezle kavgalı ayrıldım zaten

Ya bu pazara denk gelme olayı cidden can sıkıcı
Benim de 3. Gün pazara denk geliyordu. O yüzden ptesi 4. Gün taze transfer yaptılar diye düşünüyorum.
5. Güne gitmeme ihtimaline karşın

Hangi hastanede tedavi oldun. Ben florance nightingale ama böyle bir okayda tatil bahane edilmemeli
Şuan memorialdeyim pazar günü de doktor var burada

Hangi hastanede tedavi oldun. Ben florance nightingale ama böyle bir okayda tatil bahane edilmemeli
Şuan memorialdeyim pazar günü de doktor var burada

Ben üniversite hastanesinde tedavi oluyorum.
Devlet desteğiyle olduğu için benim itiraz etme ses çıkarma lüksüm olmuyor maalesef.
Ama özel merkezlerde tedavi olanların bu duruma itiraz etme şansları var

bugün transferimin 10. günü
yarın test günüm
bugün hiçbirşey hissetmiyordum bu saate kadar
şimdi yine adet sancısı gibi sancılarım başladı
başlık güncellensin diye buraya da not düşmek istedim..
4. gün embriyosu transferi yaptıranlar fark edip burada toplansın diye

bugün transferimin 14. günü
test sonucum 2.203,46
inşallah ultrasonda görünür ve bir sıkıntı çıkmaz
Canım Allah hayırlı evlatlar nasip etsin benim ilk denemede 6. Gündü tutmadı gerçi bizimkiler yavaş gelişti
Yaziyi baştan aşağı okudum sevindim

Merhaba arkadaşlar. Benim 4.gün dondurulmuş embriyo transferinin 3.günü bugun. 3.denemem bu ötekiler taze transferdi ilk defa dondurulmuş denendi. Ötekiler 5.gün embriyosuydu. Pozitif alan arkadaşlar hiç bir belirti oldu mu herkes te farklı oluyordur illaki ama bugün hafif adet agrısı gibi kasıklarımda ağrılar başladı.

Merhaba banada 4.gün embriyosu transfer edildi 4.günüm 12 hücreli denildi. Sizin kaç hücreliydi. Transfer sırasında sonrasında ekstre ilaç seru. Verdiler mi. Hiç belirti oldumu. İlk denemeniz mi.

Merhaba ben de 2 nisan da 4 .gun embriyosu transfer oldum 12 nisan da test verecegim insallah . Kasilmalarim var adet olacakmisim gibi bacaklarim da agriyor gece de cok uyuyamiyorum . Onun disinda birsikinti belirtim yok.hayirlisi bakalim Sizin sonuclandi mi

4.gün embriyosu transfer olmuşsunuz inşallah güzel haber almışsınızdır sonucunuz nedir bende transferin 3.günündeyim

Arkadaşlar cumartesi günü 4. Gün transferi olacağım. Bu konuda tecrübesi olan varsa lütfen paylaşabilir mi? Çöl tedirginim neden 3 veya 5. Gün değil de 4. Gün diye

Arkadaşlar cumartesi günü 4. Gün transferi olacağım. Bu konuda tecrübesi olan varsa lütfen paylaşabilir mi? Çöl tedirginim neden 3 veya 5. Gün değil de 4. Gün diye
Merhaba,sonucunuz ne oldu acaba ? Ben de sizinle aynı durumu yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…