Şans işi biraz canım öyle düşünme bende ilk birinciligimi 8ay sonra kazanmıştımÇok sağol canım hatırlatma içinben artık sizin katılmadığınız yarışma olursa ona katılmak istiyorum şaka bir yana ,1.olmak gibi bir maksadım yok zaten, şu karantina günlerinde eğlence olsun, hayatımıza bir renk gelsin diye katılıyorum
Bu güzel bir moral oldu banaŞans işi biraz canım öyle düşünme bende ilk birinciligimi 8ay sonra kazanmıştım
2.fairy de sonuncu oldum ,bak bunu kimseye soylememBu güzel bir moral oldu bana
Sayarsan bir tane çeker atarım hemenBilmiyorum canım:)
Artık yüzüm kalmadı isteyecek
Bana sorulur mu@Feslegen Kokulu Nane
@-VUSLAT-
@-cantanem-
@_CaNanSu_
retro_hippo
@Elalis
@Minik Meleklerim
@BirTutamMutluluk20
@Nana
@kukrim27
@Jenna16
@balbocuuu
@Blue_Perii
@yasminsay
@gurtmingotam
@deynepnaz
@pembebogurtlen91
@Pembis Hayaller
@pinkpantera
@MigiMadid
@Sabr-Sukur-Dua
@tuzsuz_ruh
@evlaefe
@N e V a
@Tweety
@ByNkoaLa
@Makyajkolik13
@Emira SY
LezzetliCipetpet
@tontriko
@Hazal
@Kurk Mantosuz Madonna
@Yabanmersini14
@Elhan
@BeyazOrkidem
Dahliadivin
@Kirmizi pabuc
@Youlost16
@ervanazlim
@alimiyon
@prensesalinda
Bugün son iftarimiz kadınlar kulübünün hamarat mi hamarat güzel mi guzel kadınları, çok şükür bayrama kavuşturana
Bu akşamki iftar sofrasiyla yarışmaya katılmak istemezmisinizsofrada degerlendirdiginiz birşey olmasi yeter bayat ekmek, dünden kalan bir yemek,tavuk veya et suyuyla yapılmış bir pilav
Bayram hediyenizi fairy den kazanıp bu Ramazan'dan güzel bir ani birakabilirsiniz
Katilanlara selam olsun
Pardon canım sen selam kismindansinBana sorulur mu
Ben ona cook dedimde ciks katilmiyor istiyor ama katilmiyor :)
Oruçlar bozulmasın
Öyle mi bunu öğrenmiş olmam iyi oldu:)Ben ona cook dedimde ciks katilmiyor istiyor ama katilmiyor :)
Yok canım akşama hazırlık açacak vermeyizOruçlar bozulmasın
İyi tamamYok canım akşama hazırlık açacak vermeyiz
Hadi bakalım
Yapmaz o ya üye olmak zor geliyor ona:) üst komşum istiyordu ben önünü kesmiştim onu mu cagirsamHadi bakalım