- 21 Ocak 2018
- 8.224
- 20.213
- 32
O yuzden bulamadim seniBende eklemedim bu hafta
Aslında yapmıştım ama benzer bir tarif olunca eklemedim:)Köfteli çökertme yapmıştım:)O yuzden bulamadim seni
Olsun koysaydın keskeAslında yapmıştım ama benzer bir tarif olunca eklemedim:)Köfteli çökertme yapmıştım:)
Hee ondan olsun gene koysayabilirdin :)Aslında yapmıştım ama benzer bir tarif olunca eklemedim:)Köfteli çökertme yapmıştım:)
Hayırlısı bakalımOlsun koysaydın keske
Yok sen benden aldın ben bu mesajları bu kadar nasıl çoğalttım sanıyorsun
Patent ücreti alayım
Oyları bölmeyelimHee ondan olsun gene koysayabilirdin :)
Oy gelmiyoki iki gundur gelen oylara bakOyları bölmeyelim
Bayram sonu bitiyor belki o zaman gönderilir:)Niye yok ya valla gene agac olduk beklemekten bizi kaderimizle bas basami biraktilar
Bende kabak tatlısından muhallebili tatlı yapmıştım pinarla cekmemisimBende eklemedim bu hafta
Profilimde paylaştım iki muhabbet ettim sadece 3 oy geldiOy gelmiyoki iki gundur gelen oylara bak
Keşke çekseydin şahane olurduBende kabak tatlısından muhallebili tatlı yapmıştım pinarla cekmemisim Eki Görüntüle 2639462
Aaa niden ama okadar pilav tirit yarıştı ayni andaAslında yapmıştım ama benzer bir tarif olunca eklemedim:)Köfteli çökertme yapmıştım:)
Bende paylasayimmi profilim kapalıProfilimde paylaştım iki muhabbet ettim sadece 3 oy geldi
Pişti olmayı sevmiyorum belkiAaa niden ama okadar pilav tirit yarıştı ayni anda
Niye canım benimKüstüm gidiyorum
Cekmedigimi bile sonradan farkettim sana sorarken çektim sanıyordumKeşke çekseydin şahane olurdu