4. Etap Kilo Alma Yarışması (Şubat Ayı)

Ben Hollandada yasiyorum canim,
Bizim burda helal et olmadigi icin balikli burger ve sebzeli burger var

Bu arada Masallah cok uzunsuun. Keske bende daha uzun olsaydiiim.
Kilo vermenin sebebini merak ettim, nasil verdin o kadar kiloyu??
ay keske bende hollandada olsam cikolatalar faln oh oh bol bol yee ya 2 sene önce midemde ülser baslangıcı wardı tedawilerdi ilaçlardı falan derken uzun süre bişey yiyemedim 1 hafta sadece kahwe icerek durdugum günleri bilirim düsün :26: ama simdi düzeldim Allaha sükür. İş sadece kilo almak şimdi

^ Ay sorma, Turkiyede tatildeyken buranin cikolatasini acaip ozluyorum.
Bende biraz sivilce yapiyor ama, o yuzden biraz dikkat etmem lazim fazla yememek icin

Sende insallah en kisa zamanda arzu ettigin kiloya ulasirsin.
Diyetistin verecegi onerileri bizimle paylasirsan cok mutlu oluruz.
Surda 3,5 kilo kalmis, birde tabi spora baslayip bir an once bu kilolari s,kilastirmam laziim.

merak etme cnm her seyi anlatırım ben sizee bende alman çikolataları cok sewiorum hawa limanından sürekli getirtiorum özellikle guylian war ya deniz kabuklu onlar faworim bende 2 ay boyunca kilo almak icin spor yaptım hiç bi faydası olması aksine biraz dha zayıf düsürdü beni cünkü yediğimi yaktım artık bıraktım sporu o yuzden..

Benim gobis biraz cikmaya basladi, o yuzden spor yapcam.
Oldukca orantili aldim kiloyu galiba, pantalonlarim cok daraldi, kiloyu almak istedigim yerden aldim galiba

Benim gobis biraz cikmaya basladi, o yuzden spor yapcam.
Oldukca orantili aldim kiloyu galiba, pantalonlarim cok daraldi, kiloyu almak istedigim yerden aldim galiba

Cookk sewndmm senin adinaa zaten dogustan zayif olup sonradan kilo alanlarin spor yapmasi sartmis bolgesel olmamasi icin. Benim onceki wucudum yani 60 kilodayken wucudum oldugu icin doktor orantili alirsin dedi :)) sen hep mi zayiftin

Ben hep zayiftim, rekorum 53 kilo.
Rekoruma yetissem oda yeter. Gerci benim boyum kisa. 160 boyundayim,
ama bacaklarim oldukca uzun, o yuzdenbiraz daha zayif gosteriyorum.

Ah ah, soyle beyonce gibi popom olsaydi keskee...

Ben hep zayiftim, rekorum 53 kilo.
Rekoruma yetissem oda yeter. Gerci benim boyum kisa. 160 boyundayim,
ama bacaklarim oldukca uzun, o yuzdenbiraz daha zayif gosteriyorum.

Ah ah, soyle beyonce gibi popom olsaydi keskee...

Bence sen alirsin kilo cunku baya istikrarli gordum seni:) ozel yaptigin biseyler warmi

Ozel yaptigim birsey yok.
ben aciktigimi hissetmem bazen.
Artik ciddi ciddi saatlere dikkat ediyorum, iste simdi mecbur kahvalti yapmam lazim,
veya ogle yemegi yemem lazim.
Normalde oglen aciktigimda biraz kahve icerdim,
aksam yemegine kadar onunla dururdum.
Zayif kalmamin bir diyer sebebide cok fazla yediklerimi cignemem galiba.
gerci bu aliskanligimi kesinlikle yitirmek istemiyorum.
Istedigim fizige sahip olayim baska bisey istemiyorum.
Tabi ondan sonra korumak lazim.
Bana kalsa sabah hiiic kahvalti etmicem, ama artik mecburum
Ben kesin cok kotu bir anne olurum yaa,
cocugun acikip acikmadigini unutur giderim.
Allahtan hala bekarim

Ahaha anladim zaten guzel yemek yesek kilo aliriz ben eskiden gece gece doner kebap yedigimi bilirim
Ewe pasta alinacagi zaman 2 tane alinirdi bi pastayi ewdekiler dilim dilim yerken ben tek basima diger pastayi yerdim
Kahwaltida mcdonalds yedigimi hatirliorum gece gece yarim ekmek sucuklu kasarli tostlar yerdim ama hic kilolu olmadim bu jadar yemeyle dusun:) cunku metabolizmam hizliymis

Bende bir ara yurdda kaldim.
Kizlarla yedigimiz ictigimiz bir olmasina ragmen onlarin kilolari 70 civari vardi,
hatta daha fazla olan bile vardi.
Hatta onlar spor yapardi ben onlari seyrederdim.
Gece gece yediklerimiz, ictiklerimiz, hey gidi gunler hey.
O zamanlar biraz kilo almak icin snickerdiyetine girmistim,
aklima geldikce yedim, bitane snickerde 250 kalori var.
Gunde bir kac tane..O zamanlar 53 kiloya cikmayi becerdim.

Simdide normalde yedigimden duzenli olarak daha fazlasini yesem alicam kilolari insallah..

İns cnm. Bende su bebe biskuwisini denemeyi dusunuorum cunku eti cici bebenin muzlusunu sewerim kakaolu biskuvide sewerim bakalim diyetisyene sorcm o ne dicek

hangi şehirdesin..yok yani tuvalet deil düzde deil ortası böyle buruşuk gibi yeri nar çiçeği rengi arkada koca gül ve kat kat iiniyo birz kuyruugu vr uzun öle herks bayılmştı..bende evde yaptım yani alt toplantı salonumzda müzik çaldık oynadık eğlenceldii darısı başına inş.

azminize hayran kaldım ben 4 gündür mama yiyom bebe bisküvilisi işte böğğ geldi resmen artı kzorla yiyomdiğer yemekelri yesem zatn bebeb bisküvisine ihtiyç kalmzki.hepsi bir arada tabi aldırır yani..önemli olan bisküvi ile alablmek bakalım oda zor

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende 1.63 boyunda ve 50 kiloyum yaklaşık 5 sene 47 den yukarı hiç çıkamadım ..sonra birgün gittiğim bi dok bir hap verdi ramazan başıydı başladım ilaca ramazan sonu 4 kilo almıştım yani bir ayda herkes şaşırdı bu duruma ne kadar güzel olmuşsun falan demeye başladılar 55 e kadr çıktım kısa zamanda . fakat bir sorun vardı ilaç aşırı uyku yaptı bana ve hiç uyumayan bir oğlum var 3 yaşında o zaman 1 yaşındaydı ilacı alınca uyumam gerekiyordu bebek olunca kesmek zorunda kaldım bi 6 ay falan kaldı kilom böyle sonra yavaş yavaş vermeye başladım .. ama eskisi kadar zayıf değilim artık yani biraz faydasını gördüm yinede .bebe bisküvisi o kadar işe yarıyormu bilemem hiç denemedim ama benim oğlum çok sever sabah akşam bal bebe.b. ve peyniri karıştırıp veririm sütle bazen günde 3- 4 kezde yediği oluyor ama zayıf bir çocuk alsa o alır gibi geliyor bana .şimdi benimde hedefim 55 kilo inş başrırız:)

ilaç tehlikeli ya hormon ilacımı verdi uyku ilacımı yan etkisi olan..merak ettim..

ilaç tehlikeli ya hormon ilacımı verdi uyku ilacımı yan etkisi olan..merak ettim..

hayır hormonla alksı yok pskiyatik bir ilaç çoğu psikiyatri ilaçları iştah keser buda tam tersine açıyor..ama benim günlük kullandığım bir ilaç vardı zaten onun yerine bunu verdi iştahım açılsın diye.

ben kocaelideyim canım izmit yani..amin cnm inş bende hayırlısıyla atlatırım

eğer bugüne kadar kilo aldıysam da dünden bugüne kadar hepsini vermişimdir eminim..
dün sabah kahvaltısından sonra öğlen bir simit yedim , akşam 19:00 gibi yarım tabak mantı ki hepsini bile bitiremedim ..ordan eğlenceye gttik bara arkadaşlarla gece 4 e kadar ayaktaydım ordan çorbacıya gittik ve o çorbayı bile bitiremedim...bu sabah bir açma ve bir çikolata yedim ve hala onlarla duruyorum..şun canım hiç birşey istemiyor..psikolojik bakımdan da kendimi iyi hissetmiyorum kafaya taktığım ufak tefek şeyler oldu özel hayatımla ilgili..anloıyacağınız iştah diye birşey kalmadı bende..1 günde zayıfladığımı hissediyorum..offfffffff..

antidepresanların çoğu iştah açar ve kilo aldırır cnm

ay kızlar imrendim vallahi kilo alabilenlere.ben bi kutuyu bitirdim hergün düzenli olarak kullandım ama yok banamısın demedi yahu.alamayınca baslamadım tekrardan yinede bi ara devam etmek istiyorum.ayrıca dans ediyorum fazla hareket ettigim icin mi alamadım bilmiyorum

Bir kutu bitirdim dedin ama ne bitirdin anlamadim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…