- Konu Sahibi HepBaharOlsa
ay cnm bnmm cookk tsk ederim desteklerin icinnn bütün tahlillerim yapıldı hiç bi sorun yok doktor yemek yemeye kaldı işin diyor. Bende bugün ilk defa 10da kahwaltı yaptım 2 dilim ekmek biraz menemen peynir çay öğlen 1.30 gibide dürüm tavuk döner kola ictim aksamada yesil fasulye we bulgur pilavı war 1-2 saate yerim. Sence nasıl beslenmem?Canım boyun 1,78 se çok az kilon sağlığını etkilemesin bi doktora danışsan ilk olarak.Kan sayımı v.s. yaptırsan.Bende nişanlıyken stresten 38 kiloya düşmüştüm ama bemiö boyum 1,60 o yüzden çok kötü değildi ben o zaman diyetisyene gittim.Bi faydası olmadı bana diyetisyenin ama yinede test filan yaptırmıştım.tatlı yemekte kilo yapar ben yiyebilsem yerim.Bence hem mama hem tatlı ye bi zararı olmaz ama normal öğünlerinide ye devamlı tatlı yeme.Vücuduna yüklenme sadece tatlıyla.Bide sana başka bişey önereyim ben 1 haftada sütlaç+muzla 1,5 kilo aldım.Öylede yapabilirsin.Gece yatmadan 1 kase sütlaç üstüne 1 muz yedim.Ama daha yemiyorum sevmiyorum sütlaç zorda kalsaydım alamasaydım yapacaktım.Haber ver kilo durumlarını.