merhaba kızlar yarısmanızda size basarılar ve bol bol kilolar dilerim...biraz gec gördüm konuyu yoksa ben de katılırdım...ben de 4 5 gün önce eczaneden iştah açan bir ilaçla b vitamini takviyesi aldım 48 ölçtü eczacı hanım ama cizme fln vardı üstümde takibimi yapıcakmıs 10 gün sonra gidicem yeniden tartılcam bu seferde arı sütü vericek bakalım faydasını görebilecek miyim:S
bu arada boyum 1.68 kilom 46-48 arası değişiyo sürekli,bir türlü 50 yi yakalayamadım
yaz geliyo ve ben bunalıma girmeye baslıcam yakın zamanda...o kadar üzülüyorum ki yazın anlatamam size şort giyemiyorum bikiniyle insanlar beni görmesin diye tandıklarımın yanında denize giremiyorum artık.gecen yaz evlendim eşimin arkadaslarıyla tekne turuna cıktık kalktı içlerinden biri 'oğlum yenge daha kendine bakamamıs sana nasıl bakıcak' dedi herkes güldü fln biliyorum kötü niyetle demedi espiri yaptı fakat ben böyle şeyleri bile o kadar kafama takıyorum ki eşimin burnundan getiriyorum resmen...o da destek olmaya calısyo hayrır cok güzelsin manken gibisin fln diyo ama bazen onun da canını cok sıkıyorum,tatillerimiz zehir oluyo...
plajda kızlara bakıyorum resmen iç geçiriyorum o kadar kıskanıyorum ki... kendimi eksik hissediyorum eşimin diğer kızları beğenceğini düşünüp kıskançlık yapıyorum surat asıyorum fln....offf sıkıntı bastı şimdiden...