• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. Etap Kilo Alma Yarışması (Şubat Ayı)

yahu ben o kadar yemek yiyorum hala kilo alamıyorum şaka gibi ... :) boyum 164 kilom hep 45-48 arası gidip geliyor:( ama yemeye devammm. geçen sene bi aralar bu forumda okudugum bir diyeti yapmıştım ( şimdi tam hatırlamıyorum ama öğlenleri makarna pilav ve her gün bir dilim pasta iki büyük bardak üzüm suyu kuruyemiş çikolata falan vardı :) )o zaman 49 olmuştum ama patlıyordum artık yerken:)) üzüm suyu kilo aldırıyor kızlar haberiniz olsun ama saf üzüm suyu olcak ben günde 1-2 bardak içiyorum aklıma geldikçe aslında..hepimize bol kilolu günler:)

Aramiza hosgeldin Jennifercim,
Sayende aklima jennifer lopez gelirr.
Onun gibi popom olsa keske diyip yerim artik:1:

benim popomda bir zamanlar onun gibiydi hatta benzetirlerdi popomuda:27:
tabi 15 kilo vermeden önceydi o
umarım en azından 5 kilo kadar alırım
sizlernasıl bir program uyguluyorsunuz kızlar kilo almak için?
ve nezaman başlıyoruz?:26:

benim popomda bir zamanlar onun gibiydi hatta benzetirlerdi popomuda:27:
tabi 15 kilo vermeden önceydi o
umarım en azından 5 kilo kadar alırım
sizlernasıl bir program uyguluyorsunuz kızlar kilo almak için?
ve nezaman başlıyoruz?:26:
Öncelikle doktora gitmelisin kilo alamama sebebin bazi saglik problemlerinden olabilir egerki hersey normalse günlük kalorie ihtiyacinin üzerine 500 kalorilik birseyler yemelisin ki kilo olarak dönsün mesela benim herhangi bir saglik sorunum yok az yemege alistigim icin alamiyordum ama yarismaya katildiktan sonra her gece cicibebe yiyerek kilo aldim ve sabah kahvaltisini atlamiyorum meyvem eksik olmaz busekilde bir kac kilo almayi basardim

Önemli kilo alma yöntemleri:

* En önemli öğünlerden bir tanesi olan kahvaltıyı atlatmadan günde 3 ana ve 3 ara öğün olmak üzere toplamda 6 öğün yemek yenmelidir. Öğünler kesinlikle atlatılmamalıdır.
* Ara öğünlerde yemek yemek istemiyorsanız kuruyemişleri tercih edebilirsiz. Kuru üzüm ve kuru incire ek olarak ceviz, fındık ve badem de tüketilebilir.
* Kahvaltılarda mutlaka yumurta tüketilmelidir.
* Et ve süt ürünlerinin daha fazla tüketilmesini sağlayabiliriz. Beyaz etin de ayrıca önemli bir protein kaynağı olduğunu unutmayalım.
* İçeceğimiz süte yukarıda ifade ettiğimiz reçel, bal, pekmez ya da şeker ilave edebiliriz.
* İçiceklerimizi yemekten yarım saat önce veya yarım saat sonra tüketmemiz de çok önemlidir.
* Yatmadan önce çok fazla abartmadan yemek ya da tatlı yenilebilir.
* Yemeklerden sonra kısa bir ara verip tatlı yenmelidir.
* Asitli içecekler yerine mevsimine göre taze meyve suları tercih edilebilir.
* Kilo almayı amaçlayarak çok fazla yağlı yemeklere yüklenmek de uygun değildir. Böyle yaparak iştahınızı da kapatabilirsiniz. Kilo alınsa bile yağ ile alınacak olan kilo sağlıksız olacaktır.
* Yemeklerinzde katı yağlar yerine sıvı yağları tercih etmelisiniz.
* Yemekten önce spor yapılması da iştah açması açısından önem arz etmektedir. Ayrıca yapılan spor daha sağlıklı bir şekilde kilo almanıza yardımcı olacaktır.
* Gün içinde tükettiğimiz karbonhidratlı ürünlere ağırlık vermeliyiz.

Kizlar kuru meyve karisimi hazirlayabilirz ve günlük yiyebiliriz
100 gr kayisi 258
100 gr erik 230
100 gr incir 270
100 gr üzüm 295
100 gr hurma 315
toplamda 1368 kalori yapiyor haftalik yazirlarsak günlük 195 kalorilik yiyebiliriz aksam üstleri cok iyi olur

Nasil becerdin kizzz? neler yedin?

walla 3 ögün yemeğimi yedim. Kahwaltıda yumurta bazen omlet olarak bazen haslama,ekmek,reçel,peynir,domates salatalık eksik etmedim.. Öğlen yemeğimi kuvvetli yedim ewde yedigim zamanlar gözleme,et,pilav,makarna ws yedim dısardan yedigim zaman kusbasılı pide hamburger pizza ws yedim aksam yemegimide sebze türü şeler yedim sulu yemek yani bunun yanında ara ögünlerde sürekli tatlı pasta cikolata kurabiye ws tükettim aksam saat 10 gibide son olarak meywe yedim 2-3 porsiyon.. Ama pasta we tatlıyı cok tükettim:) Bu arada o aldıgım kiloda kas olarak almısım yani saglıklı almısım:16 h:3:a birde bol bol karbonhidrat yedim yani patates ekmek yufka ws. Ekmek yemek işe yarıyor yada ekmek türü seler haberinizo olsun

walla 3 ögün yemeğimi yedim. Kahwaltıda yumurta bazen omlet olarak bazen haslama,ekmek,reçel,peynir,domates salatalık eksik etmedim.. Öğlen yemeğimi kuvvetli yedim ewde yedigim zamanlar gözleme,et,pilav,makarna ws yedim dısardan yedigim zaman kusbasılı pide hamburger pizza ws yedim aksam yemegimide sebze türü şeler yedim sulu yemek yani bunun yanında ara ögünlerde sürekli tatlı pasta cikolata kurabiye ws tükettim aksam saat 10 gibide son olarak meywe yedim 2-3 porsiyon.. Ama pasta we tatlıyı cok tükettim:) Bu arada o aldıgım kiloda kas olarak almısım yani saglıklı almısım:16 h:3:a birde bol bol karbonhidrat yedim yani patates ekmek yufka ws. Ekmek yemek işe yarıyor yada ekmek türü seler haberinizo olsun
birde makarna pilaw weya patatesin yanında yogurt tüketmeden yiyemem ben :) ama dediğim gibi sütlü tatlı kazandibi sütlaç, pasta olarak da yaşpasta tiramisu falan yedim sürekli hazır pastabanlardan kendim yaptım yedim bazende:)

merhaba kızlar yarısmanızda size basarılar ve bol bol kilolar dilerim...biraz gec gördüm konuyu yoksa ben de katılırdım...ben de 4 5 gün önce eczaneden iştah açan bir ilaçla b vitamini takviyesi aldım 48 ölçtü eczacı hanım ama cizme fln vardı üstümde takibimi yapıcakmıs 10 gün sonra gidicem yeniden tartılcam bu seferde arı sütü vericek bakalım faydasını görebilecek miyim:S
bu arada boyum 1.68 kilom 46-48 arası değişiyo sürekli,bir türlü 50 yi yakalayamadım:(

yaz geliyo ve ben bunalıma girmeye baslıcam yakın zamanda...o kadar üzülüyorum ki yazın anlatamam size şort giyemiyorum bikiniyle insanlar beni görmesin diye tandıklarımın yanında denize giremiyorum artık.gecen yaz evlendim eşimin arkadaslarıyla tekne turuna cıktık kalktı içlerinden biri 'oğlum yenge daha kendine bakamamıs sana nasıl bakıcak' dedi herkes güldü fln biliyorum kötü niyetle demedi espiri yaptı fakat ben böyle şeyleri bile o kadar kafama takıyorum ki eşimin burnundan getiriyorum resmen...o da destek olmaya calısyo hayrır cok güzelsin manken gibisin fln diyo ama bazen onun da canını cok sıkıyorum,tatillerimiz zehir oluyo...
plajda kızlara bakıyorum resmen iç geçiriyorum o kadar kıskanıyorum ki... kendimi eksik hissediyorum eşimin diğer kızları beğenceğini düşünüp kıskançlık yapıyorum surat asıyorum fln....offf sıkıntı bastı şimdiden...:(:43:

merhaba kızlar yarısmanızda size basarılar ve bol bol kilolar dilerim...biraz gec gördüm konuyu yoksa ben de katılırdım...ben de 4 5 gün önce eczaneden iştah açan bir ilaçla b vitamini takviyesi aldım 48 ölçtü eczacı hanım ama cizme fln vardı üstümde takibimi yapıcakmıs 10 gün sonra gidicem yeniden tartılcam bu seferde arı sütü vericek bakalım faydasını görebilecek miyim:S
bu arada boyum 1.68 kilom 46-48 arası değişiyo sürekli,bir türlü 50 yi yakalayamadım:(

yaz geliyo ve ben bunalıma girmeye baslıcam yakın zamanda...o kadar üzülüyorum ki yazın anlatamam size şort giyemiyorum bikiniyle insanlar beni görmesin diye tandıklarımın yanında denize giremiyorum artık.gecen yaz evlendim eşimin arkadaslarıyla tekne turuna cıktık kalktı içlerinden biri 'oğlum yenge daha kendine bakamamıs sana nasıl bakıcak' dedi herkes güldü fln biliyorum kötü niyetle demedi espiri yaptı fakat ben böyle şeyleri bile o kadar kafama takıyorum ki eşimin burnundan getiriyorum resmen...o da destek olmaya calısyo hayrır cok güzelsin manken gibisin fln diyo ama bazen onun da canını cok sıkıyorum,tatillerimiz zehir oluyo...
plajda kızlara bakıyorum resmen iç geçiriyorum o kadar kıskanıyorum ki... kendimi eksik hissediyorum eşimin diğer kızları beğenceğini düşünüp kıskançlık yapıyorum surat asıyorum fln....offf sıkıntı bastı şimdiden...:(:43:

Yine katil canim aramiza, faydasi varsa yaptiklarinin belki bizlerde aynisini uygulayabiliriz.
BUgun arkadasimin yaninda kilo almak istedigimi soyledim, azari yedim valla. Evlendikden sonra zaten kilo alirmisimda,
ohooo ben daha sevgili bulcamda, yuzuk takcamda, evlencemde olme esegim olmeee.

tamamdır ben de katılıyorum o zaman;)
walla bana da dediler evlenince kilo alırsın diye ama hiçbir değişiklik yok.bu yaptıklarım işe yaramzsa doğum kontrol için kullanılan bir iğne varmıs 3 aylık vurulyormus inanılmaz kilo aldıyomus,bir de onu denicem artık...
şimdi mutfaga kacıyorum ben de atıstırayım bişeyler:1:

^ Afiyet olsun tatliim.
Bende 2 ay kadar dogumkontrol hapi kullanmistim sivilceler icin,
fayda etmeyince biraktim, aldirdigida 2 kiloydu zaten.
Oda bana yetmez, 4 kilo almam laziiim:16:

Back