• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Etap Kilo Alma Yarismasi!! (Ocak ayi)

bugüüün neler yedimm bakalımm.. sabah kahvaltısında kahvaltı ve bir buyuk krep yediim.. hım hımm çikolatalar yedim arada, pekmez , siyah üzüm çekirdeği.. soonraa bir tabak çorba ve peşine patatesli poğaça, kereviz salatası, salata, birsürü dilim pide, ağlayan pasta yediimm.. şimdilik durumlar böyle çünkü çok geç kalktıım ama yemeye devam edicem daha uyumaya çook var :):32::32:

dolgun göğüsler , dolgun kalçalar, sıkı ve dolgun bacaklar isteyenler, tatlı güzel yanakları olmasını isteyenler nereye gitti ??? :))) hadi herkes pasta yemeyee :) pasta olmayanlar da browni alıp yesin hemenn

Bence bizim yemektarifleri felanda uydurmamiz gerek.
Elclone bu konuda en azimli iki kisi biziz galiba.
Kitap yazalim, kilo alma kilavuzu diye ne dersin:1:

Bence bizim yemektarifleri felanda uydurmamiz gerek.
Elclone bu konuda en azimli iki kisi biziz galiba.
Kitap yazalim, kilo alma kilavuzu diye ne dersin:1:

doğru tatlım ne kadar güzel olur :8::8: bakalım bu hedefimize ulaşalım önce. sonra nasıl ulaştık diye bir başlık açarız :) almak isteyenlere de faydası dokunur :51: buguun patates kızartmalı bir sabah kahvaltısı yaptım. sonra zeytinli açma ve peynirli poğaça yedim... sonra daa bir porsiyon beyti yedim 1 bardak kola eşliğinde :39: birazdan atıştırmaya devam edeceğimm :16: tabiiii bu araadaa kara üzüm çekirdegini ihmal etmiyoruummm

Bende sabah 1 dilim nutellali ekmek yedim ve sut ictim.
Oglen bir cikolata ve kahve
Az oncede yogurt corbasi ve patates salatasi.
Suan yine aciktim..
Ne yesem acebaa:56:

Bende sabah 1 dilim nutellali ekmek yedim ve sut ictim.
Oglen bir cikolata ve kahve
Az oncede yogurt corbasi ve patates salatasi.
Suan yine aciktim..
Ne yesem acebaa:56:

ayy ben gece o kadar çok patates kızarttım ki düün !! mayonezle yedimm ıımm ıımh.. afiyet olsuun caağnıım.. salata ye salata :) ekmekle beraber

afiyet olsun tatlim, benim ne yazikki ekmekle aram hala yok. Gunde 1 dilimi zor yiyorum.
Ekmek yemeyi cogaltsam ciddi ciddi kilo almaya baslarim galiba :(

milena cım canım senin durumun normal tabi, kolay gelsin canım, sen zorla kendini ye , zaten eminim şu anda da çok guzelsindir ama 1-2 kilo alırsan da çok guzel bir gelin olursun. hıımm şimdi gelelimmm diğerlerine. GERÇEKTENNN ZAYIFLAR ZAYIF KALMAYA MAHKUM ! BU İLGİSİZLİKLE, BU DESTEK OLMAYAN HALLERLE, BU UMURSAMAZLIKLA ZAYIF KALMAYA MAHKUUUMUZ. gerçi kendimi de çok dahil edemiycem bu duruma, HepBaharOlsa yı da . biz elimizden geleni yaptık sizler için tabi ki kendimiz için de. Allah aşkına şu zayıflama yarışmalarına bakın!!! utanın. ordaki destege , insanların birbirni motive etmesine, ya geçtim birbirni motive etmeyi ordaki çabaya bir bakın. onlar istedikleri inceliklere bu azimle çokkkk güzel bir şekilde sahip olurken biz böööyle çıta gibi kalırız. :53::53:kimse baharda montlar çıkınca eteklerin altındaki çırpı gibi bacaklarına, kupkuru poposuna veya ne biliyim çilek kadar göğüslerine üzülmesin. İSYAAN EDİYORUMM İLGİSİZLİGİNİZEEE !!! :47::36::41:

YETTİ ARTIK YA! her gun bakıyorum bir kişi olsun birşey yazmış mı diye. yoook yook.. herbirniz nolur beni de alın listeye diye dil dökmedi mi? dert yanmadı mı? o kadar doldum ki dayanamıyorum yazmadan!

neler yiyip içiyorsun canım

ben burdan aldığım bi tarifi uyguluorum gece yatmadan önce onu yiyip öle yatıyorum ve faydasıda oluyor.yaklasık 10 gün oldu sanrım.bebe büskivisü tarifini yapıyorum.168 boy 48 kilodaydım suan 51 im ama bebe büskivisine yeni başladım onunla 1 kilo aldım hedifim 55 az kaldı 1 marta kadar kendime süre verdim o süre zarfına kadar alcam inşallah.senin boy kilo kaç?

ben burdan aldığım bi tarifi uyguluorum gece yatmadan önce onu yiyip öle yatıyorum ve faydasıda oluyor.yaklasık 10 gün oldu sanrım.bebe büskivisü tarifini yapıyorum.168 boy 48 kilodaydım suan 51 im ama bebe büskivisine yeni başladım onunla 1 kilo aldım hedifim 55 az kaldı 1 marta kadar kendime süre verdim o süre zarfına kadar alcam inşallah.senin boy kilo kaç?

boyum 170 kilom da 48 bnde bir haftadır çok yemeye başladım bebe bisküvüsünü yiyorum.bnde çok istiyorum kilo almayı henüz bişey yok ama bir ay devam edicem inş bir de kilo aldıktan sonra yine böyle yemeye devam mı etmem lazım kiloların kalıcı kalması için bilmiyorum bnde 55 kilo olsam yeter diyorum daha fazla da olur tabi ama ona da razıyım yani

boyum 170 kilom da 48 bnde bir haftadır çok yemeye başladım bebe bisküvüsünü yiyorum.bnde çok istiyorum kilo almayı henüz bişey yok ama bir ay devam edicem inş bir de kilo aldıktan sonra yine böyle yemeye devam mı etmem lazım kiloların kalıcı kalması için bilmiyorum bnde 55 kilo olsam yeter diyorum daha fazla da olur tabi ama ona da razıyım yani

inşallah canım 57-58 olsakta iyi bence:)) bence 1 ay sınırlı kalmasın bebe büskiisi tarifi 2 ay yapalım kilo alırsak sonra azaltırız her gece degilde haftada 2-3 defa yeriz keyfine :)))

milena cım canım senin durumun normal tabi, kolay gelsin canım, sen zorla kendini ye , zaten eminim şu anda da çok guzelsindir ama 1-2 kilo alırsan da çok guzel bir gelin olursun. hıımm şimdi gelelimmm diğerlerine. GERÇEKTENNN ZAYIFLAR ZAYIF KALMAYA MAHKUM ! BU İLGİSİZLİKLE, BU DESTEK OLMAYAN HALLERLE, BU UMURSAMAZLIKLA ZAYIF KALMAYA MAHKUUUMUZ. gerçi kendimi de çok dahil edemiycem bu duruma, HepBaharOlsa yı da . biz elimizden geleni yaptık sizler için tabi ki kendimiz için de. Allah aşkına şu zayıflama yarışmalarına bakın!!! utanın. ordaki destege , insanların birbirni motive etmesine, ya geçtim birbirni motive etmeyi ordaki çabaya bir bakın. onlar istedikleri inceliklere bu azimle çokkkk güzel bir şekilde sahip olurken biz böööyle çıta gibi kalırız. :53::53:kimse baharda montlar çıkınca eteklerin altındaki çırpı gibi bacaklarına, kupkuru poposuna veya ne biliyim çilek kadar göğüslerine üzülmesin. İSYAAN EDİYORUMM İLGİSİZLİGİNİZEEE !!! :47::36::41:

Teşekkür ederim canım, 1 aydır balık yağı hapı içiyorum iştah açıyor diye, gece ballı süt içiyorum, muz yiyorum, yemekte yiyorum ama kilo almak yerine veriyorum.. Daha gelinliğimi seçemedim, bir sürü eksik var çok huzursuzum sanırım sıkıntıdan kilo veriyorum:(

kizlar destek istiyorsaniz ben size destek olurum, yemek yemeyi cok seven biri olarak. :) bence ara ogun yapin, sk sk yiyin. yani mesela her saat basi bi seyler yiyin, bir lokma da olsa. inanin ise yariyor. ben ne zaman ara ogun yesem kilo aliyorum. bi sabah yiyip bi aksam yesem(ki benim ogunlerim buyuktur, cok yerim) arada da hicbi sey yemesem kilo veriyorum. bi elma, bi kurabiye fark etmez, ufak bi seyler yiyin saat basi. 1 haftada farki gorursunuz :)

kızlar ben de 3 kilo aldım yaklaşık 22günde falan...ballı süt,pekmez,yoğurt,yumurta benim kurtarıcılarım...gerçekten kilo almak çok güzel bir duygu hiçkimse pes etmesin..gerçi şimdi 50 kiloyum hedef 55 olmak ...bu arada boyum da 1.60:)

Back