• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. Etap Kilo Alma Yarışması (Şubat Ayı)

kızlaarr karamsar olmayın böylee basarıcam diyin azimli olun inanın basarırsınız yeter ki istekli we kararlı olun bi kaç gün yiyip bırakmayın hemen sürekli yiyin dewam ettirin !!:16: Wallahi ben bugün cok güzel bir kahwaltı yaptım ardından bisküvi atıstırdım ögle yemegi olarak tavuk patates kızartması ekmek salata az yogurt yedim 2 saat sonrasında koca bi dilim tiramisu we cay aksam yemegi olarak da yarım bazlamadan fazla peynirli tost yedim biraz öncede portakal erik falan yedim masallah harika gidiorum:)) :9::nazar::nazar:

resmen iştah ve olumlu düşünmekte mesele.azmettim bende kilo alıcam :) iki üç güne kadar iştahım yoktu kahvaltı yapmadan çıkardım evden 1e kadar da uyurum vallahi..evde kimse olmadıgından birşeyler hazırlamayada üşeniyorum yalnız başına iyi gitmiyor.Bugün mesela bi tabak makarna yiyip erkek arkadaşımın yanına gittim iki dürümde onunla hüplettim sonrasında abur cubur akşamda bol bol makarna patates az öncede yarım ekmek tost yedim :) hep böyle gider umarım :16:

Valla kızlar ben çok şükürki bu kilo alma işini çözdüm.Şuanda ilk yarışamda belirttiğim hedefime ulaştım 48 oldum.Hiçte zorlamadım kendimi.Ben aldıysam herkes alır.Nasıl olsa alamıyom diyodum kilo ve yemek yemek bile eziyet geliyodu bana.Ama burası sayesinde bi almaya başladım ondan sonra moralim düzeldi düzenli bi şekilde aldım çok şükür.

Benim danışmak istediğim size benim boy 1.59-1.60 sizce 48 yeterlimi yoksa 50 olsammı.Geçen sene bu sene giyerim diye sezon sonu aldığım yazlık kıyafetlerimi denedim bugün zorla oluyolar.Daha kilo alsam hiç olmayacaklar diyorum ne yapsam kararsız kaldım.

Son düzenleme:
Valla kızlar ben çok şükürki bu kilo alma işini çözdüm.Şuanda ilk yarışamda belirttiğim hedefime ulaştım 48 oldum.Hiçte zorlamadım kendimi.Ben aldıysam herkes alır.Nasıl olsa alamıyom diyodum kilo ve yemek yemek bile eziyet geliyodu bana.Ama burası sayesinde bi almaya başladım ondan sonra moralim düzeldi düzenli bi şekilde aldım çok şükür.

Benim danışmak istediğim size benim boy 1.59-1.60 sizce 48 yeterlimi yoksa 50 olsammı.Geçen sene bu sene giyerim diye sezon sonu aldığım yazlık kıyafetlerimi denedim bugün zorla oluyolar.Daha kilo alsam hiç olmayacaklar diyorum ne yapsam kararsız kaldım.

cnm seni görmediğim icin yorum yapamicam ama sen kendini nasıl güzel hissediosan öle yap diorum :)

neden kimse yediğini içtiğini kilo alıp werdiğini yazmıo nerdesiniz millet destekler nerdee :3: walla benim istahım cok ii bu aralar :) sabah omlet peynir reçel ekmek çay arada bi büyük kurabiye saat 4 e dogru corba yogurtlu brokoli tawuk ekmek birazdanda fırın sütlaç yicem aksam 8.30 gibide gözleme yapıp yicemm gelsin kilolar inşallahhh:9:

$DSC09803.jpg

:56: Degisiklik olsun diye resim ekledim:56:

Kizlarrr internetimde sorun oldugu icin giremiyordum bende buranin sayesinde kilo aldim ne zamandir girmiyordum 55 kilo olmustum 54e inmisim cok üzüldüm yedigimiz seylerin resimlerini ekleyelim daha da motive edici olur insallah yaza kadar hedefime ulasirimm :27:

Pek sessiz kalmış burası. Umarım herkes yemeye devam ediyordur. Ay sonuna az kaldı. Ayın son günü tartılınca moralim bozulmasın diye şu son 2 günü iyi değerlendireceğim. Akşamları cicibebeli mama dışında da ne bulursam yiyeceğim. En son tartıldığımda ancak ocak ayında kaybettiğim kiloyu geri almıştım, buna da şükür ama daha fazlası olmalı.
Bu arada çok basit ama lezzetli bir yiyecek keşvettim. Geçenlerde annem yapmış, belki denemek isteyen olur diye nasıl yapıldığını yazayım.
Malzemeler:
Hazır milföy hamuru
Bitter çikolata
yumurta sarısı

Yapılışı:
Kare şeklindeki milföy hamurunu ikiye bölüyoruz. İçine bitter çikolayayı koyuyoruz ve ikiye katlayarak kapatıyoruz. Üzerine yumurta sarısı sürerek fırına atıyoruz
Sıcak, içinde erimiş çikolata olan süper lezziz kalorili bir tatlıya kavuşuyoruz.
Asıl hoşuma giden yanı benim gibi üşengeç insanlar için birebir. Çünkü fazladan hazırlayıp buzlukta saklanabiliyor. Aklınıza esince çıkarıp sadece fırında pişiriyorsunuz. Afiyet olsun:56: :16:

Ben usuttugum icin bir kac gundur kendime iyi bakmiyorum.
O yzuden tekrar 51 kiloyum. Insallah bu hafta kendimi tekrar toparlayabilirim,
Ama sanmihyorum yaa tatil olunca etrafta yemek yiyen insan az oluyor bende.
Calismam lazim duzenli yemek saatlerim oluyor o zaman:37:

Ben usuttugum icin bir kac gundur kendime iyi bakmiyorum.
O yzuden tekrar 51 kiloyum. Insallah bu hafta kendimi tekrar toparlayabilirim,
Ama sanmihyorum yaa tatil olunca etrafta yemek yiyen insan az oluyor bende.
Calismam lazim duzenli yemek saatlerim oluyor o zaman:37:

Geçmiş olsun canım. Sen iyileş de hemen toparlarsın eski yeme düzenine dönünce. Bende hastalanınca kilo veriyorum hemen:5:

Pek sessiz kalmış burası. Umarım herkes yemeye devam ediyordur. Ay sonuna az kaldı. Ayın son günü tartılınca moralim bozulmasın diye şu son 2 günü iyi değerlendireceğim. Akşamları cicibebeli mama dışında da ne bulursam yiyeceğim. En son tartıldığımda ancak ocak ayında kaybettiğim kiloyu geri almıştım, buna da şükür ama daha fazlası olmalı.
Bu arada çok basit ama lezzetli bir yiyecek keşvettim. Geçenlerde annem yapmış, belki denemek isteyen olur diye nasıl yapıldığını yazayım.
Malzemeler:
Hazır milföy hamuru
Bitter çikolata
yumurta sarısı

Yapılışı:
Kare şeklindeki milföy hamurunu ikiye bölüyoruz. İçine bitter çikolayayı koyuyoruz ve ikiye katlayarak kapatıyoruz. Üzerine yumurta sarısı sürerek fırına atıyoruz
Sıcak, içinde erimiş çikolata olan süper lezziz kalorili bir tatlıya kavuşuyoruz.
Asıl hoşuma giden yanı benim gibi üşengeç insanlar için birebir. Çünkü fazladan hazırlayıp buzlukta saklanabiliyor. Aklınıza esince çıkarıp sadece fırında pişiriyorsunuz. Afiyet olsun:56: :16:
bende yapıorum arada güzel oluor :) bazen icine elmalı tarcınlı karısımdan koyuorum :) bazen de milföyleri pişirdikten sonra icine puding krema falan sıkıorum güzel oluo afiyet olsun:9:

bir zamanlar kilo vermek için çırpınan ben bir gün böyle kilo almak isticeğimi hiç düşünmezdim ama bu aralar 5 6 kilo almaya ihtiyacım var benide alın kızlar aranıza:16:

Son düzenleme:
Back