• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. Etap Kilo Alma Yarışması (Şubat Ayı)

1. kutu bebe bisküvisi bitirdim banamısın demedi yinede devam edicm bu kutuyu saymıyorum ..birz üzüntülerde yaşadıme tkisi olablr ama annem toparlanmışsn sanki birz dedi bilemyrm artık..

Walla bu 2 kilo benim alt tarafıma dogru gitti hafiften güzel alıorum kiloyu orantılı yani :) Doktor eski wucudun nasılsa ona göre ayarlar vucut kendini demişti dogru söylemiş :16:

Benide az once bizim komsu gordu, ben nisani attiktan sonra tek tuk gormustu.
Iyi olmus ayrildigin bak yuzun toparlanmis guzellesmisin felan dedi.
Eh artik kafama taktigim bir odun yok. Komsuyu duyunca daha bir mutlu oldum:16:

Eh artik kafama taktigim bir odun yok. Komsuyu duyunca daha bir mutlu oldum:16:[/QUOTE
En dogrusunu yapıosun yiyip icip keyfine bkıcaksın bu hayatta üzülmeye degmio hiç bişey için :16: insan ne yapıosa kendine yapıo walla

1. kutu bebe bisküvisi bitirdim banamısın demedi yinede devam edicm bu kutuyu saymıyorum ..birz üzüntülerde yaşadıme tkisi olablr ama annem toparlanmışsn sanki birz dedi bilemyrm artık..

bebe bisküvisinden ziyade zeytin kilo aldırıyor arkadşlar ben 51 oldum:52:her gece ve sabah bol zeytinli ekmek yiyorum çok faydası oluyo denemekde fayda var derim:34:

Eh artik kafama taktigim bir odun yok. Komsuyu duyunca daha bir mutlu oldum:16:[/QUOTE
En dogrusunu yapıosun yiyip icip keyfine bkıcaksın bu hayatta üzülmeye degmio hiç bişey için :16: insan ne yapıosa kendine yapıo walla

Oyle valla, bence mutluluk herkesin kendi icinde saklidir,
ben benim icimdekini kesf ettim Allaha sukur.
Mutlu olmak icin once sagliga, sonrada en yakin ailen yetiyorda artiyor zaten,
bir erkek herzaman fazlaliktir:27:

Walla bu 2 kilo benim alt tarafıma dogru gitti hafiften güzel alıorum kiloyu orantılı yani :) Doktor eski wucudun nasılsa ona göre ayarlar vucut kendini demişti dogru söylemiş :16:

benimkide üste doğru gidiyor
direk yüzden alıyorum hemen yüzüm toparlanıyo
daha da alırsam göğüsler ve kollara gidiyor
tabi alabilirsme onu da
ama ne göbek ne kalça çok zor
yüzden bi 10 kilo şişicem ki ancak alt bölge alsın
anlamadım gitti valla
evde de yalnızım
annem gelsinde güzel mamalar yapsın dengesiz beslendim bu ara çok
yalnız ben hep 48-49 kiloydum
kaç gündür tartılıyorum 50.5 kilo çıkıyorum
valla nasıl aldım onu anlamadım
görünüşte pek bşy yok ama

benimkide üste doğru gidiyor
direk yüzden alıyorum hemen yüzüm toparlanıyo
daha da alırsam göğüsler ve kollara gidiyor
tabi alabilirsme onu da
ama ne göbek ne kalça çok zor
yüzden bi 10 kilo şişicem ki ancak alt bölge alsın
anlamadım gitti valla
evde de yalnızım
annem gelsinde güzel mamalar yapsın dengesiz beslendim bu ara çok
yalnız ben hep 48-49 kiloydum
kaç gündür tartılıyorum 50.5 kilo çıkıyorum
valla nasıl aldım onu anlamadım
görünüşte pek bşy yok ama
Yürüyüş yap cnm ama istahını acar hemde faydalı olur.. Ben genelde yürümeyi sewerim.. Bide 3 ana öğün 3 de ara öğün yiorum ben ama bol bol yiorum aralarda tatlı pasta ws yiorum..

Yürüyüş yap cnm ama istahını acar hemde faydalı olur.. Ben genelde yürümeyi sewerim.. Bide 3 ana öğün 3 de ara öğün yiorum ben ama bol bol yiorum aralarda tatlı pasta ws yiorum..

Birde tabi insanın genetik yapısıyla wücut yapısıyla alakalı kilonun dagılım sekli.. Benim önceki vucudum orantılı oldugu icin orantılı gidio kilo alımım sükür:16:

^Masallah caniim!!
Bendede pantolonlarim s.kmaya basladii.
Kilo almak ise yariyor anlasilan.
Bu sekilde gidersem eger yaza kadar istedigim fizige sahip oluruuum:16:

Simdidee manti yemeye gideyim ben:56:

kizlar ben birgün 54.5 birgün 52 anlamadim gitti hafta basi bir kutu cicibebe almistim iki poseti bitti bile bakalim artik kot pantolonlarda kac numara giyiyorsunuz ?

kizlar ben birgün 54.5 birgün 52 anlamadim gitti hafta basi bir kutu cicibebe almistim iki poseti bitti bile bakalim artik kot pantolonlarda kac numara giyiyorsunuz ?

Anormal bir kilo sallantin var canim,
aceba giydiklerinle veya tartildiin zamanlarla alakasi olabilirmi?

Bu arada ben 36-38 beden pantolon giyiniyorum.
Kotu bilemicem..

ay kızlar nası özendim size ben imkanı yok 3 ana öğün 3 ara öğün yiyemem!:(
zaten sorun orda o kadar yemek yicek iştahı ve zamanı bulsam...

su sıralar gece 5 te yatıp öğlen 12 de kalkıyorum,sabah eşimden erken kalktığım için o uyanana kadar nesfit yiyorum sütle bir kase bunu da yararlı olduğu için yiyorum zayıflamak istedğimden diil;)
sonra öğlen kahvaltı yapıyoruz hihihih :)3-4 dilim ekmek peynir domates salatalık zeytin bunları hiç eksik etmem kahvaltımdan duruma ek olarak yumurta,sucuk,yağ bal,tahin pekmez eklyorum yanına değişikli olarak...

bundan sonra zaten günlük ev işlerini yapıyorum sonra yemeğe girişiyorum akşam yemeğinde de 2 ya da 3 güne bir mutlaka pilav var yemeğin yanına...

sonra gece acıkıyorum 1-2 gibi de bişeyler atıştırıyorum...

ben bu gidişle kilo alamıcam galiba yine...o kadar hap fln kullanıyorum iştahım acılsın diye ama yiyebilceğim miktar bu kadar belki de biraz daha fazlası oluyor:(

kilo alamayacagim dersen kafanda bitirmis olursun alamazsinda alacagim de tok olsanda hep aclik hissin varmis gibi düsün ben bir kac kilo aldiysamda öyle aldim masaya gecince sürekli hala doymadim gibi seyler düsünüyorum eskiden tam tersiydi yemege oturunca ilk aklima gelen sey tokumdu :))

su sıralar gece 5 te yatıp öğlen 12 de kalkıyorum,sabah eşimden erken kalktığım için o uyanana kadar nesfit yiyorum sütle bir kase bunu da yararlı olduğu için yiyorum zayıflamak istedğimden diil;)
sonra öğlen kahvaltı yapıyoruz hihihih :)3-4 dilim ekmek peynir domates salatalık zeytin bunları hiç eksik etmem kahvaltımdan duruma ek olarak yumurta,sucuk,yağ bal,tahin pekmez eklyorum yanına değişikli olarak...

bundan sonra zaten günlük ev işlerini yapıyorum sonra yemeğe girişiyorum akşam yemeğinde de 2 ya da 3 güne bir mutlaka pilav var yemeğin yanına...

ben bu gidişle kilo alamıcam galiba yine...o kadar hap fln kullanıyorum iştahım acılsın diye ama yiyebilceğim miktar bu kadar belki de biraz daha fazlası oluyor:(

^Masallah caniim!!
Bendede pantolonlarim s.kmaya basladii.
Kilo almak ise yariyor anlasilan.
Bu sekilde gidersem eger yaza kadar istedigim fizige sahip oluruuum:16:

Simdidee manti yemeye gideyim ben:56:
oh oh afiyet olsunn :16: bende yaza kadar kawusurum ins böyle gidersem kesin kawusurum bende birazdan yemek yiyip üstünede kızarmıs dondurma yicem tawsiyemdir sende ye harika tadı war :9:

Once kendin kilo alacagina inanmalisin canim, Sonrasi kendiliginden geliyor..

@ Tugbishe
Dondurmayi kendinmi kizartiyosun? Hangi dondurma bu merak ettim. Daha once hic duymadim..

Once kendin kilo alacagina inanmalisin canim, Sonrasi kendiliginden geliyor..

@ Tugbishe
Dondurmayi kendinmi kizartiyosun? Hangi dondurma bu merak ettim. Daha once hic duymadim..

yok cnm bi restaurant war orda yapıolar harika bişey ama ewdede yapılıomus tarifleri war internette cok degisik we güzel bişey :)

Back