• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. Etap Kilo Alma Yarışması (Şubat Ayı)

Lezzetli gorunuyor yaa.
Bunu maras dondurmasiylami yapiyolar??

istdiğin dondurmayla oluo :)) benim yedigim yerdekiler kaymaklı dondurmadan yapıolar $421891_359202710778566_100000665212515_1168617_1892964959_n.jpg
bak hatta resmini yükledim bugün yedim işte bunu :9:yanındada bal we cikolata sosu war:)

Oh Oh afiyet olsun. Cok guzel ve lezzetli gorunuyor.
Bugun osmanlida esinlenen bir yerde yedik.
Tatli olarak saray lokmasi bile yoktu, kaldik yine baklavaya.
Ama Allah icin disarda yedigim en lezzetli baklavaydi:16:

Hepbaharolsa günaydınnnn...kusura bakma sana yazamadımm kaç kilo olduğımı sormussun ben 48 kiloydum mamaya başlamadan önce yaklaşık 45 gün sonra 53 kilo oldum ve hala devam ediyorum mamaya çünkü henüz istediğim kıloda degilim..bu arada kilo aldığımı arkadaşlarım fark ediyo sen kilo almışsın diyolarr bende katıla katıla evet aldım aldım diyorum:)) çok mutlu oluyorum bunları duyunca:)) darısı tüm almak isteyenlere...

Hepbaharolsa günaydınnnn...kusura bakma sana yazamadımm kaç kilo olduğımı sormussun ben 48 kiloydum mamaya başlamadan önce yaklaşık 45 gün sonra 53 kilo oldum ve hala devam ediyorum mamaya çünkü henüz istediğim kıloda degilim..bu arada kilo aldığımı arkadaşlarım fark ediyo sen kilo almışsın diyolarr bende katıla katıla evet aldım aldım diyorum:)) çok mutlu oluyorum bunları duyunca:)) darısı tüm almak isteyenlere...

Tunaydin caniim.
Kiz sen baya kilo almisin yaa.
ben cok fazla yiyemedim cici bebeyi.
S.kildim hemen ama birazdan hemen takviye yapcam:56:
gaza getirdin beni vallaa:1:

benimde güzelleşio yawastan :16: Bu kilo alma işi zewk wermeye basladı bana yaa bir sürü tatlı pasta falan yapıorum aşçı olucam yakında :) pastane falan acıcam bu gidisle :9:

Oh oh bu haberleri duymak gercekten cok motife ediyor,
keske bende mutfakta is yapmayi sevseem, kesin cok daha sisko olurdum simdiye kadar:37:

Ben yemek yapmayı seviyorum da fazla uğraşıyorum özene özene yaptığım için yemek sofraya ulaşana kadar yorgunluktan ölmüş oluyorum

Sabahları iştahım olsa, ya da daha doğrusu, doğru düzgün yiyebilsem günün geri kalanı geliyor. Ama sabah aç olsam da yiyemiyorum midem bulanıyor:14: Yediğimi de abartmıyorum 30- 40 dakikada yiyorum. Uff, bir önerisi olan var mı?

Back