- 21 Temmuz 2009
- 1.804
- 802
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onların hepsini ben de yapıyorum ama bende ağrı oluyor işte eski enerjim gitti resmen. Artık ne yaptiysa bilmiyorum. Haftaya gidicem muayeneye insallah. BakalimBence bünye ve doktorla alakalı birşey. Bende sezeryan oldum genel anestezi hemen ayağa kalktım hiç ağrım olmadı 3 sene oluyor bütün ağır işleride yaptım ve yapıyorum koltuk kaldırmak tv ünitesi aklına geliyorsa daha 2 kere olsun ne ağrı ne sanci hissetmedim . Bence bi doktora görün ihmal etme .
Bence bir doktora gidin Allah korusun ne haberler okuyoruz sezeryan ameliyat olup içinde sargı bezi unutulanlar
Cok gecmis olsun bazi kisilerin vucudu bu tarz kesilere fazla tepki verip iyilestirmek icin daha fazla doku uretiyor ayni durum sezeryanda da oluyor evet asagida olmasi cok can sikicidir tahmin edebiliyorum biraz zor pansumani hijyeni ekstra dikkat gerektiriyor bi arkadasima da epizyotomi yapildi ve gereginden fazla kesi yapilmis cok dikisi vardi oturamiyordu bile cok zor gecti ama baya surmustu onun da insallah gecer sizin de sezeryan agir bir ameliyat ama doktorlar cok basite indirgiyor da ciddi bir ameliyat karin kac kat kesiliyor ve komplikasyon oldugunda geri donusu cok zor tekrar ameliyat acikcasi icerden bir sey olmus mudur diye korkuyorum evhamli da bir yapim var zaten zehir ediyorum en ufak bir agrida sizida cok dikkat de edemiyorum unutup agir kaldirdigim cok oluyor ne bilim insallah bir sıkıntı yoktur. Kadın olmak çok zor be doğumu iki turlusu cocuk bakiyoruz bir dizi operasyon sikinti erkekler ne rahat yine de anne olmak tarif edilemez gercekten dogurana kadar anlamiyor insan ben ki istemeden hamile kaldim cocuk dusunmuyordum simdi 2. Cocugum olsun bile istiyorum fakat bu surecler zor 2 kere 3 kere dusunuyorum
Yok oyle dayanilmicak gibi degil sızı gibi ama gidicem tabi randevu aldim haftaya artik insallah ciddi bir sey degildir.
Sizinki nasil bi agri peki yanma sizi seklinde mi bide tam dikislerde degil bdnim karnimin alti dikislerimin ust tarafi a denk geliyor
Dikişlerimin alt ve üst kısımlarında bazen de direk dikiş yerimde sızı şeklinde oluyor. Bence normal bir durum ama içinizin rahat etmesi için doktora başvurmanız daha doğru olur..
22 ay once spinal oldum bende. Ama oyle agri olmadi. Hafif sizlamalar oldu tabi. Ama agri eşiğim yuksek biraz belkide ondan. Benimse sikintim pişik olmasi.. bence dra danışın
Geçmiş olsunAgri gibi degil zaten de sızı gibi bazen yanma gibi sadece dikisimin oldugu yer degil de ustu etrafi alti o bolgelerde de hissediliyor.pişik olmadım henüz ama yaz geliyor orasi da pişik olmaya müsakt bir bölge bu cumartesi gideceğim doktora insallah
SağolunGeçmiş olsun
Doktora gittin mi? Ben bu ağrı için ne dedi.
Şimdi hissizlik veya soğuk havalarda sızı gibi şeyler olması normal ama sizin buraya konu açacak kadar ağrınız oluyor sanırım. Bu kafanıza taktığınız bir şey mi yoksa ciddi ciddi ağrı mi çekiyorsunuz? Herkes ağrımız var diyor ama kimsenin şiddetli degil bu ağrılar.
Sizinki şiddetli mi?
Genel cerraha gorundunuz mu acaba ne söylefi benimde sikayetlerim devam ediyo 5 ay oldu sag tarafimda daha cok
Doktor 6 ayda gecer dedi 6 ay olucak nerdeyse ama hic gecicek gibi durmuyo
Benim de çok hareket edip agır kaldırınca inan benim cevremin cogu da aynı sezeryan oldular hic agrim sizim yok diyorlar ama hareketli biriysen ondan da kaynaklaniyor cogu arkadasim koktuktan bile kalkmadılar 1 ayBenim sürekli hafif var hareket edince artiyor agrisi kime sorsam agrim olmadi diyor anlamiyorum bizde ne var