• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık gelinim boşanmak istiyorum

Kendini adam saniyordur o simdi, seref yoksunu les insan! Ben olsam parcalardim o adami..Lütfen ama lütfen bir daha o adamin suratina bile bakma, telefonlarına katiyen cevap verme, guzel laf ederse Allah askina kanma..Bak Allah askina diyorum sana.. Bebeğin icin donmeyi aklinin ucundan bile gecirme. Emin ol bebegin öyle bir babadan asiri ceker, asiri mutsuz olur..Sana annen ve bebegin yeter.. Lütfen lütfen uzak dur o adamdan, derhal bosan, kararli ol.. Allah yardimcin olsun..
can havliyle yapıştım koluna işte bide gelmiş bak koluma naptın naptın diyip bağırıyordu. haklısınız böyle bir adamdan evladım çok çeker o yüzden hiç gerek yok güçlü kalıcam kontrolden sonrada gidip davayı açıcam umarım boşarlar.çok sağolun mesajınız için allah razı olsun

Annenizi dinleyin, agladiginizi duydugu halde kapiyi acmayan kadindan, onun dogurdugu cocuktan, ozetle sizi sokaga atan aileden hayir gelmez
iki gündür o kadınada iki çift laf edemedim diyede içim içimi yiyor kahroluyorum yarın inşallah muayenede bir sorun çıkmaz evladıma bir şey olduysa zaten çekecekleri var

Başta Çok aşık olduğunuzu belirtmişsiniz,gözünüz mü kör oldu da bu adamı tanıyamadınız. Sevgiliyken hiç mi suyunu huyunu anlayamadınız. Ailenizin evliliğinize pek gönüllü olmaması kafanızda soru işaretleri uyandırmadı mı sizde? Mutlaka aileniz bişey gördü ya da biliyordu ki pek sıcak bakmadı. Duygularınıza kapılıp, mantığınızı itelemişsiniz.

Gelgelelim yaşanan son şey eşinizin sorunlu kişiliği ve sizin de yeterince olgun davranmamanızdan kaynaklanıyor( şiddete kalkışmanız, şiddeti beraberinde getirebilirdi). İlk dakikada boşan demek kolay, belki bu ilişki boşanmaya da el mecbur gidiyor da olabilir ama bence biraz zaman tanıyın bunun için, olayı ve eşinizi daha iyi ve objektif değerlendirebilmek için.anne baba evinde kalın, bir gidişata bakın, olayı serinkanlı değerlendirin, ondan sonra harekete geçin.

Ayrıca anne ve babanızın değerini bilin.kendinizi ve bebeğinizi de çok hırpalamayın.

Başta Çok aşık olduğunuzu belirtmişsiniz,gözünüz mü kör oldu da bu adamı tanıyamadınız. Sevgiliyken hiç mi suyunu huyunu anlayamadınız. Ailenizin evliliğinize pek gönüllü olmaması kafanızda soru işaretleri uyandırmadı mı sizde? Mutlaka aileniz bişey gördü ya da biliyordu ki pek sıcak bakmadı. Duygularınıza kapılıp, mantığınızı itelemişsiniz.
Gelgelelim yaşanan son şey eşinizin sorunlu kişiliği ve sizin de yeterince olgun davranmamanızdan kaynaklanıyor( şiddete kalkışmanız, şiddeti beraberinde getirebilirdi). İlk dakikada boşan demek kolay, belki bu ilişki boşanmaya da el mecbur gidiyor da olabilir ama bence biraz zaman tanıyın bunun için, olayı ve eşinizi daha iyi ve objektif değerlendirebilmek için.anne baba evinde kalın, bir gidişata bakın, olayı serinkanlı değerlendirin, ondan sonra harekete geçin.
Ayrıca anne ve babanızın değerini bilin.kendinizi ve bebeğinizi de çok hırpalamayın.
ben onu hırpalamasam o beni hırpalıycaktı annesi babasından çok dayak yemiş zamanında ne görmüş ki ne yaşatıcak. daha evliliğimizin 3. günü yine sacma bi sebepten bağırmıştı kavga çıkmıştı annesi gelmişti ne bağırıyorsun dövdü mü sövdü mü demişti oğluna kızacağı yerde. ahhh ne diyim ki elbette gördüm düğüne 1 hafta kala atıyordum nişanları ama yine şakladı gerçek yüzünü yine kandım birde elalem ne der korkusu işte. ama artık umurumda değil. siz bekleyin diyorsunuzda bir şeylerin değişeceğinden hiç ümidim yok ne yazık ki.

Sakın bir daha geri donmee. Aç davanı darp raporunu al tazminat iste. Annen destek sakın dönüp daha da mutsuz olma.
Dönersen daha beterlerini göreceksin, çünkü gittin ve ondan vazgeçemedin!
zaten eminim annesi dolduruyordur yine oğluşunu. mecbur dönücek çocuk var diye. belkide ondan bu halleri. onu değil ama evimi düzenimi çok özlüyorum eşyalarımı almaya gittiğim gece cenaze evi gibiydi kadın evden gidince ev böyle oluyor demek ki. ama adamın umurunda olsa hadi bari çocuğunu düşünse böyle yapmazdı. haklısınız dönmeyeceğim.

Ya zaten iliski sorunluymus hadi bile bile lades dediniz evlendiniz bari cocuk icin evliligin biraz oturmasini bekleseydiniz yani artik bunu soylememin de pek manasi yok olan olmus tabi ama e cocuga da sana yazik. Neyse saglikla dogsun insallah. Sizde de hatali davranislar var. Biraz bekleyin derim ben bilemedim.

Allah yardımcın olsun.bende yeni evliyim.babam hiç istemedi eşimi . ben seviyorum dedim .dinlemedim babamı şimdi acısını çekiyorum.

Ya zaten iliski sorunluymus hadi bile bile lades dediniz evlendiniz bari cocuk icin evliligin biraz oturmasini bekleseydiniz yani artik bunu soylememin de pek manasi yok olan olmus tabi ama e cocuga da sana yazik. Neyse saglikla dogsun insallah. Sizde de hatali davranislar var. Biraz bekleyin derim ben bilemedim.
hatalı davranışlarımı bilidrirseniz sevinirim

Allah yardımcın olsun.bende yeni evliyim.babam hiç istemedi eşimi . ben seviyorum dedim .dinlemedim babamı şimdi acısını çekiyorum.
sizin de allah yardımcınız olsun keşke onları anlayabilsek dinleyebilsek ama yok illa gidicez kafamızın dikine :(

zaten eminim annesi dolduruyordur yine oğluşunu. mecbur dönücek çocuk var diye. belkide ondan bu halleri. onu değil ama evimi düzenimi çok özlüyorum eşyalarımı almaya gittiğim gece cenaze evi gibiydi kadın evden gidince ev böyle oluyor demek ki. ama adamın umurunda olsa hadi bari çocuğunu düşünse böyle yapmazdı. haklısınız dönmeyeceğim.
Öyle olur böyle hissetmen çok doğal.
Bir süre bu zorlugu duygusalligi yaşayacaksın ama emin geri dönersen hayatin çok daha kötüye gidecek. CünKu adam b.k bi herif. Sana yaptıklarını hatırla ve bir daha kimseye o fırsatı verme. En çok kendini sev.

ben onu hırpalamasam o beni hırpalıycaktı annesi babasından çok dayak yemiş zamanında ne görmüş ki ne yaşatıcak. daha evliliğimizin 3. günü yine sacma bi sebepten bağırmıştı kavga çıkmıştı annesi gelmişti ne bağırıyorsun dövdü mü sövdü mü demişti oğluna kızacağı yerde. ahhh ne diyim ki elbette gördüm düğüne 1 hafta kala atıyordum nişanları ama yine şakladı gerçek yüzünü yine kandım birde elalem ne der korkusu işte. ama artık umurumda değil. siz bekleyin diyorsunuzda bir şeylerin değişeceğinden hiç ümidim yok ne yazık ki.

Ailece sorunlu bunlar demek, öfke vee öfkenin dışavurumu aileden de öğrenilen bir şey. Kavganız esnasında Annenin tepkisi ,desteklemesi bile bunu gösteriyor
İlişkinin boşanmaya gittiğini ben de öngörebiliyorum ama klasik kk da her olayda boşan denildiği için bunu demek istemedim.sağlıklı düşünürseniz zaten siz de o karara varacaksınız Emin'im.

Suan seni anliyorum bosan demek cok kolay kimse ne hissettiginizi bilemez sadece bosanacaksaniz da barisacaksaniz da iyi dusunun bundan sonra ne yapabilirim cocuga hem annelik hem babalik yapabilir miyim kendimde bu gucu buluyor muyum diye dusunun barisirsam kayinvalidem ve ogluyla nasil yasarim bu adamdan baba olur mu diye dusunun cevaplari sizde biraz kafanizi toplayin suan hersey cok sicak uzulmeyin lutfen

merhametinize sığınırım ki ne yazık ki karnımda ki günahsız meleğimden ne yapacağımı bilmeyecek durumdaydım
Soylemeyin boyle icim sizladi resmen Allahin merhatine siginin zira ondan daha iyi vekil yoktur siz yasadiklarinizi dışarıdan birgoz olarak okuyun cunku olayin icindeyken insan Cogu zaman mantikli dusunemiyor ve hatalarına katlayarak devam ediyor biz sadece yorum yapariz ama siz seçeceğiniz hayati kendiniz yasayacaksinizoyuzden en iyi karari siz vericeksinizdir vermelisinizde

Cocuk sahibi olmaya bu kadar acele neden? Her konuda kendimizi yirtiyoruz, esinizden ve evliliginizden emin olmadan cocuk sahibi olmaya çalışmayın diye. Malesef karşılıklı şiddet uygulamissiniz, ikiniz de aşırıya kacmissiniz. Ama ayni cocuga ebeveynlik yapmak zorundasiniz, bunu unutmayin. Ömür boyu yüzyüze bakacaksınız

Suan seni anliyorum bosan demek cok kolay kimse ne hissettiginizi bilemez sadece bosanacaksaniz da barisacaksaniz da iyi dusunun bundan sonra ne yapabilirim cocuga hem annelik hem babalik yapabilir miyim kendimde bu gucu buluyor muyum diye dusunun barisirsam kayinvalidem ve ogluyla nasil yasarim bu adamdan baba olur mu diye dusunun cevaplari sizde biraz kafanizi toplayin suan hersey cok sicak uzulmeyin lutfen
çok teşekkürler mesajınız için aslında cevaplar gayet net benim için ama neyse allahım hayırlısını versin

Kocasından dayak yiyip hala " çok seviyorum" diyen kadınları görünce sizinle gurur duydum. Umarım bundan sonra çocuğunuzla birlikte güzel bir hayatınuz olur.
ya çok teşekkür ederim çok sağolun sevmiyorumda zaten allahından bulsun çocuğum için elimden gelenin fazlasını yapacağım zaten.

Back