4 aylık gelinim boşanmak istiyorum

bakın daha öncede yazdım! evliliğimde bir sorun yoktu ikimizde bu bebeği istedik ve oldu. İYİ Kİ DE OLDU !! karnımda şu an onu taşımasaydım bu kadar güçlü duramazdım. bu kadar net kararlar alamazdım. bunu anlamanızı zaten bekleyemem. bir daha söyliyim bir daha sorulmasın EVLİLİĞİM BERBATTI ÇOCUĞU YAPAYIMDA EVLİLİĞİM DÜZELSİN DİYE ÇOCUK YAPMADIM !! HALA BÖYLE DÜŞÜNEN VARSA BUNUN SORUMLUSU BEN DEĞİLİM GAYETTE İSTEDİM. BENİM BEBEĞİMLE İLGİLİ BİR SORUNUM YOK Kİ PİŞMANIM ALDIRICAM DEMİYORUM Kİ HERKES BEBEĞE YOĞUNLAŞMIŞ.

Kesinlikle katılıyorum ben 9 aylık evliyim Rabbim nasip eder mi bilmiyorm ama çocuk için herşeyi olcup biciyorum. Zamanın ne göstereceği de bilinmez tabi ama madem bu kadar sorun vardı çocuk yapilmamaliydi
tamam hanımefendi siz yapmazsınız işte ne güzel. gayet isteyerek yaptım ve kendim gibi de güçlü bir çocuk yetiştiricem. kendimden karakterimden emin olmasam zateb cesaret edemezdim. korunurdum. kız-erkek ne olursa ona hayatı o kadar güzel anlatıcam o kadar güzel bi çocuk yetiştricem ki. ileride ona baktığımda iyi ki başımdan bunlar geçmişte böyle bi çocuk yetiştirmişim diyeceğim. emin olun. seneler sonra denk gelirsek uzun uzun yazarım size. iyi günler.

çok teşekkürler. her şeyi akışına bıraktım şu an hiç bi sorunumda yok umursamamayı öğrendiğimden beri mutluyum. bebeğim sağlıkla kucağıma gelsin daha da mutlu olucam. tekrardan sağolun güzel dilekleriniz için :))

Ama o kocan olacak aşağılık adamlada bağlarını hiç kopartamican çünkü çocuk için hep yüzyuze gelmek zorunda kalacaksiniz bide bu tipler idol babadir şimdi hamileyken ona zarar veren doğunca kiymetlenecek onun açısından

Ben senin evliliğini tabii ki bilemem. Kendin yazmışsın duyarsız kankası gibi davranır diye eşim için. Kayınvaliden için de nişandan beri burnumdan getirdi yazmışsın. Ben bunlara istinaden evliliğini sıkıntılı buldum. Hamile kalana kadar iyiydi ve 2 ayda değiştiyse o başlı başına bir sorun. Ayrıca 1-2 ayda pek anlaşılmıyor neyin ne olduğu zaten.
Hayat senin hayatın, evlilik senin evliliğin, çocukta senin çocuğun. Bize göre birşey yok. Hakkında hayırlısı olsun. Seni evet anlamıyor olabilirim ben evliliği oturtmadan, ortada pek çok sorun varken bu sorunların içine çocuk yapılmasına karşıyımda biraz.

Ya cocuk yapmak icin evlenir once insan kendi hayatina bakar daha sonra cocuk düşünülür babasiz cocuk büyütme cocuk icin hayati boyunca bir eksiklik olur bazi kadınları anlamiyorum daha evlilgin ne oldugunu bilmiyorlar hemen cocuk yapiyorlar babaya ihtiyac yoksa o zaman cocuk sahibi olmak istiyenler için sperm bankalari var ordan alirlar ve anne olunur baba zaten olmasada olur

4 aylik evli 2 aylik hamile .pes ! Biz de korunacaz diye yirtiniyoruz.insanlar once birbirini anlamali evliligin ne oldugunu gormeli

Ya ben çok üzüldüm gerçekten azacak hiçbir şey bulamıyorum İnşallah hakkınızda hayırlısı olur diyorum ama bilmiyorum ya gerçekten çok üzüldüm

birazcık kendine saygın varsa lütfen boşan koskoca bir ömrü bu adam için çöpe atamazsın

Ne kadar da bilmisvari bir tutum içindesiniz. Ozaman niye şikayet ediyorsunuz buraya gelip konu aciyorsunuz bu kadar iyi Eşiniz varken.hayat sizin çocuk sizin.ben hala evlilik oturtulmadan çocuk yapılmasına karsiyim

Ne kadar sert yaklasiliyor ya.

Siz karsi olabilirsiniz. Ben de karsiyim evlenir evlenmez cocuk sahibi olunmak istenmesine. Evet beklenseymis daha iyi olurmus. Evlilik oturmadan alisma sureci gecmeden dusunmeseler daha guzel olurmus. Ama olan olmus sonucta. Birlikte bu cocugu istemisler. Nasipmis olmus. Napsin simdi kadin 14 haftalik olmus, eli ayagi belirginlesmis, kendi halinde hareketlenmis, bi bag kurdugu cocugu mu aldirsin yani? Neden hemen cocuk yaptin diye ne kadar ustune gidildi boyle...

Isteyen karsi olabilir. Eminim onlar da her 'cocuk ne zaman, var mi bir seyler, cocugunuz mu olmuyor, hic bekleme yap hemen yap' diyene sinir oluyordur.

ladinn19 uzulsum gercekten yasadiklariniza. Bence gayet guclu durmussunuz, cocugunuzu da guzel yetistireceksiniz gibi geldi bana. Artik esinizde cozulecek olay. Pisman olup gelip adam gibi sucunu kabullenip ozur diler umarim. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Kaynana da oğlu gibi karektersiz bir defa oturup sizi barıştıracaktı kızım artık elisiniz çocuğunuz da olacak deyip siz cahilleri birleştirecekti ama yapmamış birde yangına benzin dökmüş o karnındaki çocuk sonuçta onun torunu ben bu yaşlı ve kötü kalpli insanları anlamıyorum birleştirici olmalılar aksine bencil ve duyarsız olmalarına anlam veremiyorum oysaki yol göstermeleri gerekir

4 senelik konu

.

İyi sevindim akşam , akşam o vakit

Boşan bu kadar yazık etme kendine

öncelikle cocuk aldırma süresi ne kadar bilmiyorum ama gecmediyse aldır bu adamla ve ailsiyle ömür boyu bagın olucak seni huzursuz etmek icin cocgu kullanıcak sen simdiden böylesin biz bile cocugu öne sürdügünü gördük yarın esinde sana istesigini yapıcak gitmeyede kalktıgında cocugu vermem dicek sana blofun kralını yapıcak sende korktugun icin susup o mendabur kaynanaya hizmet edicen bence cocugu aldır ne olursa olsun böyle bi adamın degisicegini zannetme 4 ayda bu hala gelen ooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…