- 18 Temmuz 2017
- 88
- 122
- 93
- 28
boşanma bi dahaki seneye kadar ne yazık ki gerceklesmeyecek ama senesi dolunca gercekten bosanıcam. cünkü sevmiyorum artık. ailesinin adam edemediğini ben adam edemem ailesinin kahrınıda haksız yere çekemem. salak salak konusup benim canımı sıkar ancak.ben ona mecbur değilim onun alışkın olduğu kadınlardan da değilim o bunu çok iyi biliyordu evlenmeden önce düşünseymiş bu kadını taşıyabilecek karakter bende var mı diye ki ben hala söylüyorum benim ailem arkamda sana muhtac değilim sen anca bahanelerinin arkasına sığın korkak diyorum işte böyle karaktersiz bi insan ki yutup susuyo. adam olan zaten cıkıp gitmeme izin vermez bi fermuar yüzünden ağlatmaz. hep bunları senin pipin var oğluşum sen herkesten üstünsün diye yücelten anne babada suc sonra böyle kadını değersiz gören beyinsizler çıkıyo meydana kimseden fayda yok kadın yine kendi ahının bedelini kendisi sorucak.Belli olmaz belki boşanma olmaz ama senin tepki gösterip annene gitmen iyi olmuş 2sinede ders vermişsin demek istediğin kendimi size ezdirmem arkamda kapı gibi sağlam, ailem var, ayağınızı denk alın , çoğu kadın bu tepkiyi ömrü boyunca gösteremiyor , sürekli erkeği ve ailesini poh,pohluyor ,bak bu konuda sana hayran kaldım !