- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
Anladim durumunuzu canim..dedim ya adam sanki seni beklemis hayallerini gerceklestrmek icin kac yildir evlisiniz bilmiyorum yazdin mi ama bu adam bugun kel olmamistir herhalde bunun icin bile birsuru masraf yapmasi vs. Daha once neden yapmamis ya da calistigi zaman yapsa bi nebze anlarsin. Sen belki sandin ki omrumce cekebilirim bu durumu ama bizde genclesmiyoruz.. 40 tan sonra bence artik huzur ariyor insan, kafa goturmuyor yorucu ikiskileri.. hele hele dunyaya ortak bir canli getirilmis.. bekar gibi yasamak dogru degil asla.Kıyafetleri, ayakkabıları var evde ceycey. Ama vermeyeceğim arabayı. Gece Allah korusun kız rahatsızlanır. Bir günü bir gününe tutmuyor bebeğin. Bir gün erken yatıyor. Bir gün 2’ye kadar uyumuyor. 4. Ayda diş çıkarmaya başlar yazıyor internette. Eşim benle babamın mezarına gelmiyor. Benimde içimden onun için birşey yapmak gelmiyor.
Benim bekar evim vardı zaten tontriko. Bir toplu iğne almadan eve geldi. Çalıştığı zamanda kazancı kendi masraflarına harcıyor. Ama bir ev geçindirmek iki kişinin sorumluluğunda olmalıdır. Bende Sabancı’nın çocuğu değilim. Eziliyorum artık.
Senin duzeninin ustune gelmesi 5 kurus hayri dokunmasina gelmiyor.. tam tersi hazira kondum deyip paralamasi gerekir kendini..
Ki artik ben baslarda oldugu gibi dusunmuyorum, senin icin gelmis yer degistirmis bla bla.. isine gelmis demek ki gelmis diyorum suan.. yani eger sen onunda fedakarlik yaptigini gorseydin zaten pesinden giderdin..ama sana tavsiyem yerini degistirme birde maddi acidan bu adama bagli olma.. simdi isin gucun iyidir kendi evini kizini gecindirirsin mis gibi.. sen cok guclu kadinsin hissediyorum bunu.. ve genelde guclu kadinlara hep beceriksiz ya da boyle keneler denk gelir..
Son düzenleme: