• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu olmak bu kadar mı imkansız

Baba elbette onemli ama çocuğun asil ihtiyacı olan saglam bir sekilde ayakta duran annedir
Bakin siz anneniz size sahip cikmadi diye neler yasamissiniz cocukken , artik dik durma vaktiniz gelmis , dik ve guclu durun cocuklariniza bakin , o zaman hicbir erkege ihtiyaclari olmaz

Benim esim vefat ettiginde benden yasli bir komsum demisti ki , ben bebekken annem öldü keske babam ölseydi de annem baksaydi bana , babasiz cocuk buyuyor da annesiz cok zor büyüyor demisti , o yuzden silkelenip kalkin ayaga cocuklarinizin bir annesi var
Çok çok teşekkür ederim

Neyse ki anneniz varmis. Cok uzuldum ona da yazik kim bilir neler dusunuyordu ne umdu ne buldu. Hayat iste herkesi bambaska yollara surukluyor.

Hayat herşeye rağmen çok çok güzel
Tek bir şekilde mutluluk yok ki güzel bir meslek iyi bir evlilik gibi...

Sizde iyi bir anne olmak için uğraş verin mesela... belki şuan değil ama öyle evlatlar yetiştirin ki 10 sene sonra onlar meyve verdiklerinde herkes vav be kadın tek başına bu çocukları yetiştirdiler desin, desinler diye değil ama siz de kendi kendinizle gurur duyun diye mutlu uyanın diye diyorum...

ne güzel 4 tane çocuğunuz var... şuan dört sağlıklı çocuğum olsa çok mutlu olur kendimi onlar için ne yapabilirim diye hırpalardım...

daha yasınız çok genç... çok şanslısınız... yapmak istediklerinizi yapabildiğiniz kadar yapın...
muhakkak hergün kitap okuyun durumunuzu bilmiyorum ama belki 2 sene sonra unv sınavına ya da KPSS girdiğinizde emin olun artı başlarsınız...

allah kalbinize ferahlık verin... zorluklarla birlikte elbette bir kolaylık vardır...

Hayat herşeye rağmen çok çok güzel
Tek bir şekilde mutluluk yok ki güzel bir meslek iyi bir evlilik gibi...

Sizde iyi bir anne olmak için uğraş verin mesela... belki şuan değil ama öyle evlatlar yetiştirin ki 10 sene sonra onlar meyve verdiklerinde herkes vav be kadın tek başına bu çocukları yetiştirdiler desin, desinler diye değil ama siz de kendi kendinizle gurur duyun diye mutlu uyanın diye diyorum...

ne güzel 4 tane çocuğunuz var... şuan dört sağlıklı çocuğum olsa çok mutlu olur kendimi onlar için ne yapabilirim diye hırpalardım...

daha yasınız çok genç... çok şanslısınız... yapmak istediklerinizi yapabildiğiniz kadar yapın...
muhakkak hergün kitap okuyun durumunuzu bilmiyorum ama belki 2 sene sonra unv sınavına ya da KPSS girdiğinizde emin olun artı başlarsınız...

allah kalbinize ferahlık verin... zorluklarla birlikte elbette bir kolaylık vardır...
Çok teşekkür ederim şuan öyle yapıyorum önceden de çocuklarım için elimden geleni yapıyordum zaten artık tek odak noktam çocuklarım çok şükür ki çocukların ilk sınavları çok güzel geçti hepsiyle ayrı ayrı ilgileniyorum hem zaman verimli geçiyo hem de kuzucuklarımın eğitimleri güzel ilerliyor. Kpss ve üni sınavına gireceğim inşaAllah güzel bir işim olur evlatlarının söylemekten gurur duyduğu

Hayat seçimler sonucu oluşur. Okumayıp kaçarak evlenmeyi tercih etmişsiniz veya buna zorunlu kalmışsınız. Buraya kadar tmm. Eşiniz madde kullanıyor eve bakmıyor bu durumda ayrılmak olmalıydı seçeneğiniz. Siz ayrılmadınız evliliğe devam ettiniz. 2. Çocuk istemeden oldu 3. Istemeden oldu 4. Istemeden oldu. Korunmayı bilmiyordunuz veya çift yöntemle korunabilirdiniz neyse. Umarım o çocuklara güzel bir gelecek sunabilirsiniz. Daha da pek bir şey demiyorum.
Bazı kadınlar kendilerine yazık ediyorlar bu şekilde düşünüyorum..

Yaşadiklariniz biraz da sizin tercihiniz. Dogru veya yanlis her hamile kalan kacarak evlenip dogurmuyor.

Tercihen evlendiniz dogurdunuz bisey diyemem buna ama adamin nasil biri oldugunu ilk bebeginizi dogurdugunuzda görmüşsunuz.

Buna rağmen 2. cocukta geliyor ve dunyadaki hicbir koruma size fayda saglamiyor belli ki. Bunu bile bile, hamile kaldiginizda dogurmak zorundaysaniz tuplerinizi baglatabilirdiniz en azindan ikinciden sonra.
Bu şekilde evliliginiz devam etse 10-15 cocuk doguracak miydiniz devamli?
Cocuklara yazik oluyor.

Umarim bundan sonra toparlarsiniz, degistirmekte sizin elinizde, ne guzel.anneniz sahip cikmis artik.

Back