- 23 Ağustos 2012
- 49.418
- 228.928
Yok eşimin hayatta en büyük başarısı evlenmek ve çocuk sahibi olmak. Benim başımdan bir evlilik geçti, o 38 yaşında yine zar zor evlendi. Ana yok, baba yok. (Ön ayak olacak) Kendinin bir birikimi yok. Evlenene kadar çok peşimden koştu. Evlendik çocuğumuz olsun diye de çok uğraştı. Ben uzun bir tüp bebek tedavi süreci hamile kaldım.
Babam vefat ettikten sonra olaylar farklı gelişir, annem onu oğlu gibi benimser, malımıza mülkümüze el birliğiyle sahip çıkarız sandı. Ama aksine kendi kardeşlerim beni engelledi. Ablam kafamı cep telefonu ile darp etti. Annem eşimi hep ezdi.
Belki de kendi çekirdek aileme odaklanıp, eşime inanıp ona son 1 şans vermeliyim.
Evliliğe, sorumluluğa uyum sağlamalı artık. Ben aile edinmek için evlendim diyen adam ona göre de sorumluluk almalı. Ennn önemlisi bence mutlaka içmeyi ve sızmayı bıraksın. Her akşam içip sızmak bildiğimiz alkolizm. İçkiyi acilen bıraksın , konu sahibesi önce bunu şart koş. Sonra bebekle ilgilensin, uyutsun, vakit geçirsin. Bunları şart koş yoksam kapının önüne koyucam de.