4 aylık bebek ve kalpte üfürüm

Fbb53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
176
180
31
Merhabalar bebeğim 4 aylık gelişimi normal şükürler olsun ki. 4. Ay kontrolünde doktorumuz kalbinde hafif üfürüm duyuyorum masum üfürüm sadece bilin diye söylüyorum endişe etmeyin dedi ama ben tabiki endişe ettim içim içimi yiyor. Annem ve eşim olmak üzere herkes doktoruna güven diyor ama benim içim hiç rahat değil. Masum üfürüm ile normal hastalık üfürümünü doktor doğru yapmış mıdır? Farklı bi çocuk doktoruna daha götüreceğim ama eşim kardiyolojiye götürmeyelim çocuğu kurcalamasınlar diyor. Hata mı ediyorum direk kardiyolojiye götürmemekle kendi doktorumuz önemsemediği için eşim gerek duymuyor. Aynı durumu yaşayanlar var mı? Geçti mi bebeklerinizde ki üfürüm? Her masum üfürüm geçer mi?

Çocuk doktoru kalbe bakmaz çpcuk kardiyolojiye gitmeniz gerek. Benim bebeğimde de vardı büyüdükce düzelir her bebekte oluyor dediler

benim arkadaşımın bbeğinde de var. ama oda 4 aylık ileride ne olur bilmiyorum ama şuan oda çok sağlıklı ve annesi hiç takmıyor. bence de çocuğu kurcalatma. doktoruna güven . içini ferah tut

Çocuk doktoru kalbe bakmaz çpcuk kardiyolojiye gitmeniz gerek. Benim bebeğimde de vardı büyüdükce düzelir her bebekte oluyor dediler
Sİz kardiyolojiye götürdünüz mü? Farklı bi çocuk doktoruna üfürüm için ne dicek kardiyolojiye yönlendirecek mi diye götürmek istiyorum. Kendi doktorumuz gerek duymadı

benim arkadaşımın bbeğinde de var. ama oda 4 aylık ileride ne olur bilmiyorum ama şuan oda çok sağlıklı ve annesi hiç takmıyor. bence de çocuğu kurcalatma. doktoruna güven . içini ferah tut
Benim arkadaşlarımın çocuklarında da var onlar takip için bile götürmüyorlar ama ben çok evhamlı biriyim. İçim içimi yiyor kendimi bi şekilde durdurmak istiyorum

Benim bebenin birinci ay kontrolünde fark etmişti doktorumuz, çocuk kardiyoloji için yeşil alan açtı hemen bize o hafta gittik. Basit bir şey ama çocuk kardiyoloji görsün demişti. Gittiğimizde de bebeklerin yarısında oluyor zamanla geçiyor demişti çocuk kardiyoloji doçenti, beş aylık tekrar götürdük tamamen geçmişti.

Kuzenimin kızı 5 yaşında onda hâlâ var, bu yıl doktora tekrar götürdü. Hiç önemli bir şey değil, getirmene bile gerek yok demiş çocuk kardiyoloji. Çocuktan çocuğa fark ediyor geçmesi belki ama çok önemli değil anladığım kadarıyla doktorlar için de

Benim bebenin birinci ay kontrolünde fark etmişti doktorumuz, çocuk kardiyoloji için yeşil alan açtı hemen bize o hafta gittik. Basit bir şey ama çocuk kardiyoloji görsün demişti. Gittiğimizde de bebeklerin yarısında oluyor zamanla geçiyor demişti çocuk kardiyoloji doçenti, beş aylık tekrar götürdük tamamen geçmişti.
Bizede doktor çoğu bebekte oluyor endişe etme falan dedi benim evhamlandığımı görünce rahatlatmaya çalıştı ama bi kere takıldı kafama. Kardiyoloji doktoru ekg falan çekti mi yoksa oda fiziki muayenemi yaptı sadece

Bizede doktor çoğu bebekte oluyor endişe etme falan dedi benim evhamlandığımı görünce rahatlatmaya çalıştı ama bi kere takıldı kafama. Kardiyoloji doktoru ekg falan çekti mi yoksa oda fiziki muayenemi yaptı sadece
Önce bir dinledi, sonra ultrasonla güzelce baktı. EKG falan çekmedi. Ben de çok ağlayarak gittim, bilmiyorum da böyle şeyleri ilk bebe. Tedirgin olacak bir şey yokmuş şimdi anlıyorum ama insan çocuğuyla ilgili en ufak şey olsun istemiyor. İçiniz rahat edecekse doktorunuza söyleyin, yeşil alan açsın hemen randevu bulunuyor zaten. Özeldeki doktorlar yeşil alan açabiliyor mu bilmiyorum ama bizim ilk doktor devletteydi o açmıştı.

Eko ile bakıyorlar ultrason gibi yani bize 6 ay sonra gelin gelmenizede gerek yok aslında ama dedi biz gitmedik zaten başka sorunlarla uğraşmaktan direk çocuk kardiyolojiye gidip eko ile baktırın normal muayene net doğru sonuç vermez

İçiniz rahat etsin çocuk kardiyolojiye götürün. Benm kızımdada da vardı hatta 2yaş kontrolünde kardiyolojiye götürdük geçmiş dedi zamanla geçecek birşey.

Teşekkür ederim gitmek en doğrusu galiba en azından içim rahat eder kötü bir şey olmasında

Eko ile bakıyorlar ultrason gibi yani bize 6 ay sonra gelin gelmenizede gerek yok aslında ama dedi biz gitmedik zaten başka sorunlarla uğraşmaktan direk çocuk kardiyolojiye gidip eko ile baktırın normal muayene net doğru sonuç vermez
Ay eko mu o minicik şeyin adı ben hep ultrason dedim.:olamaz:

X