- 23 Temmuz 2023
- 24
- 2
- 1
- 21
- Konu Sahibi suedaeylem
-
4 aylik cocuga ek gida verilmezMerhaba bebeğim yakında 4 aylık olacak 4. Ayın sonunda ek gıdaya başlamayı düşünüyorum verebileceğiniz tarifleriniz varsa bekliyorum neler yedirebilirim şimdiden teşekkürler
4. Ayın sonunda bebeğe ek gıda yavaş yavas başlanabilir bilmeden yorum yapmayın lütfen4 aylik cocuga ek gida verilmez
Siz iyi arastirin 4. Ayin sonunda hangi durumlarda baslanabilir4. Ayın sonunda bebeğe ek gıda yavaş yavas başlanabilir bilmeden yorum yapmayın lütfen
Ne zamn başlanması gerektiğini sormadım6 . Ayda başlanır.
4. Ayın sonunda hatta ortalarında, bebeğin neyle beslendiğine ve bebeğin kilosuna göre, veya salya durumuna göre v.s bebek ek gıda veya tadımlara başlanabilir.6 . Ayda başlanır.
Boş yorum yapmaya değil bilgin varsa fikir ver diye açık bu başlık git vaktini başka bir yerde gereksiz bir şeylerle taçlandırE koskoca dört aylık olduysa iskenderle taçlandırın o zaman
Araştırmalık bir durum yok 4. Ay sonunda yavaş yavaş tadimlar yapabilir bekirli sebzeler verilebilir tadım şeklinde bu konu hakkında bende tarif istedim fikrin yoksa içindeki siniri git başka bir yerde at burada değilSiz iyi arastirin 4. Ayin sonunda hangi durumlarda baslanabilir
Keyfe keder 6 ay olmayan bebeğe ek gıda verilmez siz madem vermeyi uygun görüyorsunuz bende iskender öneriyorum. Hastanelerde boy boy yazıyor yani sizin ek gıdayı başlamayı düşünüp düşünmemenize bağlı bir durum değil bu.Boş yorum yapmaya değil bilgin varsa fikir ver diye açık bu başlık git vaktini başka bir yerde gereksiz bir şeylerle taçlandır
Sizede söylüyorum çocuğuma ne zaman ne vereceğim bilgisini sormadım 4. Ay sonu tadimlar başlayacağım fikir verin dedim iskenderi kendi çocuğunuza afiyetle yedirebilirsiniz ayrıca 4. Ay sonu bağırsaklar ek gıda için hazır bir hale geliyor yani ağır şeyler vermedigin sürece soruma cevap veriyorsanız verin vermiyorsaniz konuda ayrılın honkiponkitorino...Keyfe keder 6 ay olmayan bebeğe ek gıda verilmez siz madem vermeyi uygun görüyorsunuz bende iskender öneriyorum. Hastanelerde boy boy yazıyor yani sizin ek gıdayı başlamayı düşünüp düşünmemenize bağlı bir durum değil bu.
Kimin icinde sinir oldugu acikca ortada git ne yediriyosan yedir iyilik yaramiyor demekki bazi insanlaraAraştırmalık bir durum yok 4. Ay sonunda yavaş yavaş tadimlar yapabilir bekirli sebzeler verilebilir tadım şeklinde bu konu hakkında bende tarif istedim fikrin yoksa içindeki siniri git başka bir yerde at burada değil
Konuya gelen sensin buyur çıkabilirsin ilk soruya agresif yanıt veren sensin sorunların varsa ailenle görüş burada insanlara ego tatmini yapmaKimin icinde sinir oldugu acikca ortada git ne yediriyosan yedir iyilik yaramiyor demekki bazi insanlara
BasustuneKonuya gelen sensin buyur çıkabilirsin ilk soruya agresif yanıt veren sensin sorunların varsa ailenle görüş burada insanlara ego tatmini yapma
Aman bosver millet ne yediriyosa yedirsin gel biz iskender yemeye cikalim bol tereyagli soyle 1.5 iskenderKeyfe keder 6 ay olmayan bebeğe ek gıda verilmez siz madem vermeyi uygun görüyorsunuz bende iskender öneriyorum. Hastanelerde boy boy yazıyor yani sizin ek gıdayı başlamayı düşünüp düşünmemenize bağlı bir durum değil bu.
Aynen öyle yapın.Aman bosver millet ne yediriyosa yedirsin gel biz iskender yemeye cikalim bol tereyagli soyle 1.5 iskender
Yapariz kucuk hanim size de 1 doz saygiAynen öyle yapın.
Tamam prof. Dr. Siz öyle diyorsanızSizede söylüyorum çocuğuma ne zaman ne vereceğim bilgisini sormadım 4. Ay sonu tadimlar başlayacağım fikir verin dedim iskenderi kendi çocuğunuza afiyetle yedirebilirsiniz ayrıca 4. Ay sonu bağırsaklar ek gıda için hazır bir hale geliyor yani ağır şeyler vermedigin sürece soruma cevap veriyorsanız verin vermiyorsaniz konuda ayrılın honkiponkitorino...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?