- 12 Ocak 2021
- 4.476
- 18.248
- 158
- 30
- Konu Sahibi suedaeylem
- #21
Olmaz ben çocuğuma yedircekmişimAman bosver millet ne yediriyosa yedirsin gel biz iskender yemeye cikalim bol tereyagli soyle 1.5 iskender
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz ben çocuğuma yedircekmişimAman bosver millet ne yediriyosa yedirsin gel biz iskender yemeye cikalim bol tereyagli soyle 1.5 iskender
Bende isterimAman bosver millet ne yediriyosa yedirsin gel biz iskender yemeye cikalim bol tereyagli soyle 1.5 iskender
Off yanina da salgam suyu. Sonucta salgam sebze neden olmasin.E koskoca dört aylık olduysa iskenderle taçlandırın o zaman
E tabi canım kuru kuru gider mi hiçOff yanina da salgam suyu. Sonucta salgam sebze neden olmasin.
Gel gel bendensinizBende isterim
Daha onceki mesajlarina bakarsaniz profilinde kendi tabiriyle cocugu biraz siskoymus. Beslenmesi yeterli anne sutu veya mama ile gelisimi iyi ise dr tavsiyesi disinda 4 aylik cocuga ek gida onerilmezSadece Google yazınca bile bu çıkıyor kızlar siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Eki Görüntüle 3279330
Ama buna biz karışamayız ki, annelik içgüdüsü vermek istiyor, verebilir, asla verilmez diye birşey yok. Herkes çocuğunu bir standardın içinde beslemek veya büyütmek zorunda değil, Konu 4. Ayda verilir mi verilmez mi ise verilir.Daha onceki mesajlarina bakarsaniz profilinde kendi tabiriyle cocugu biraz siskoymus. Beslenmesi yeterli anne sutu veya mama ile gelisimi iyi ise dr tavsiyesi disinda 4 aylik cocuga ek gida onerilmez
Acaba bebege marul maydonoz suyu fln verip diyete mi sokacak? Ah tontik kuzuum sana ne edecekler.Daha onceki mesajlarina bakarsaniz profilinde kendi tabiriyle cocugu biraz siskoymus. Beslenmesi yeterli anne sutu veya mama ile gelisimi iyi ise dr tavsiyesi disinda 4 aylik cocuga ek gida onerilmez
Neyin kafasını mı yaşıyoruz. Kendi kendine karar verdiği için söylüyoruz doktoru der ki ek gıda başlayın vs bişey demeyiz zaten. 10 tane doktora sorsak 8i ek gıda yok der olası durum yoksa o halde kafa yaşayan biri varsa sizsiniz yani.Sadece Google yazınca bile bu çıkıyor kızlar siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Eki Görüntüle 3279330
Arkadaş ek gıda olarak yanlış başlık açmış, sanırım tadımlara başlamak istiyor.Ek gıdaya başlaması için mama sandalyesinde oturabiliyor olması gerekiyor mesela. Bel kaşlarının gelişmiş olması gerekiyor. Sizin bebeğinizi doktor bu anlamda kontrol etti mi? Yatarak beslemiyoruz çünkü.
Ayrıca bebek kiloluysa ek gıdaya başlamıyoruz. Gelişimi normalse başlamıyoruz.
Benimki zayıf ve alerjik bir bebekti. Fiziksel olarak da hareketliydi. Doktoru mama sandalyesine oturabileceğine kolay yutabileceğine karar verdi. Gıdalarla çabuk tanışmasının alerji açısından bizi rahatlatabileceğini söyledi. Kilo alımını destekleyebileceğimizi söyledi.
Belki başka parametreler de var bilmediğim. Mutlaka sormalısınız.
Karismiyoruz hanimefendi dogru olani soyluyoruz uygular uygulamaz o onun bilecegi is. Biz dogru olani soyleyelim o yine cani ne isterse onu yapsin. Ha tarif istemis o konuya gelirsek benim 4 aylik cocuga verecek bi tarifim yok zira doktor onermeli erken baslandigi icin yanlis bilgi vermek istememAma buna biz karışamayız ki, annelik içgüdüsü vermek istiyor, verebilir, asla verilmez diye birşey yok. Herkes çocuğunu bir standardın içinde beslemek veya büyütmek zorunda değil, Konu 4. Ayda verilir mi verilmez mi ise verilir.
mesala Ben su dışında hala birşey vermiyorum, çünkü kabız oldu isal oldu v.s diye korkuyorum ve sanırım birazda tembelim.
Arkadaş ek gıda olarak yanlış başlık açmış, sanırım tadımlara başlamak istiyor.
Dalga konusu olduğu için yorumları gereksiz buldum. Bilen veya veren kişilerden öneri istemiş, neler verilebilir diye tarif istemiş gayet normal bir konu bence. Neyse benden bu kadar.Karismiyoruz hanimefendi dogru olani soyluyoruz uygular uygulamaz o onun bilecegi is. Biz dogru olani soyleyelim o yine cani ne isterse onu yapsin. Ha tarif istemis o konuya gelirsek benim 4 aylik cocuga verecek bi tarifim yok zira doktor onermeli erken baslandigi icin yanlis bilgi vermek istemem