- 19 Mayıs 2015
- 1.523
- 2.698
- 133
- 39
- Konu Sahibi bebekhemsiresi
Zaten biliyorsunuzdur ama gelişimsel farklılık da olabilir benim oğlum da geç konuşup gen tuvalet alışkanlığı kazandı herkes bir çok konuda eleştirdi bu yüzden terapi vs başladık adam da muhtemelen üstün zekalı ve o yüzden iletişim kurmamak gözlemlemek onun tercihi dedi cidden de şu an 5 yaşa daha girmedi sayıların karelerini vs kafasından yapıyor normal toplama çıkarma zaten yapıyor ve ben öğretmiyorum logolarla öğreniyor yani çok takılmayın geç de olsa hepsini yiyecek elbet hep bu başkalarının çocuklarını görmekle oluyor bu stresler. Blw mesela benim asla tarzım değil bize de pirinçunu püre vermişler büyüdükçe de her şeyi yedik annemiz haşlayıp elimize verip batırtmazdı bi süper annelik yüklediler klasik yollar iyidir diyorum benBenim artık her öğürüp kusmasında umutlarım iyice tükenmeye başlamıştı sabır gerekli haklısınız. İnstagramda oğlumdan küçük bebeklerin 3 öğün yediğini bizim 1 öğün bile yiyemediğimizi gördükçe moralim altüst oluyor ama önüne koymayı deneyeceğim. Püre de olsa önüne koyayım bakalım