- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi suedaeylem
Doktorunuza danıştınız mı neye dayanarak başlanabilir diyorsunuz4. Ayın sonunda bebeğe ek gıda yavaş yavas başlanabilir bilmeden yorum yapmayın lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuza danıştınız mı neye dayanarak başlanabilir diyorsunuz4. Ayın sonunda bebeğe ek gıda yavaş yavas başlanabilir bilmeden yorum yapmayın lütfen
Tamam prof. Dr. Siz öyle diyor
Tamam prof. Dr. Siz öyle diyorsanızSanada 1 doz sakinleştirici öneririm terbiyesizYapariz kucuk hanim size de 1 doz saygi
Sütüm yeterli gelmiyor doktorumda 4. Ay sonunda yavaş yavaş başlayabilirsiniz dediDoktorunuza danıştınız mı neye dayanarak başlanabilir diyorsunuz
Sütüm yeterli gelmiyor doktorumda 4. Ay sonunda yavaş yavaş başlayabilirsiniz dedi
Canınız sıkıldıkça burada insanlara bulasiyorsunuz sanırımTamam prof. Dr. Siz öyle diyorsanız
Hayır yalnızca 4 ay sonunda baslayabilriiz dedi bir bilgilendirme yapmadı dahaNe vereceğinizi söylemedi mi özellikle erken aylarda doktor birebir tarif verir.
Katılıyorum.Bize de doktorumuz iki sayfalık,tarifleriyle ve saatleriyle beraber liste vermişti.Ne vereceğinizi söylemedi mi özellikle erken aylarda doktor birebir tarif verir.
Bunu yazanda sizsinizTeşekkür ederim yorumunuzu ciddiye alacağım evet biraz şişko bebek bizimki Allah razı olsun
Sütüm yeterli gelmiyor doktorumda 4. Ay sonunda yavaş yavaş başlayabilirsiniz dedi
Nasıl yeterli gelmiyor sütünüz?Ne vereceğinizi söylemedi mi özellikle erken aylarda doktor birebir tarif verir.
Evet hobim bu benimCanınız sıkıldıkça burada insanlara bulasiyorsunuz sanırım
Bende 4 ayın sonunda başlamak zorunda kaldım. Sütüm yoktu mama da kızımı hastanelik ediyordu doktor ek gıda tadımına başlattı. Ben öncelikle evde yoğurt mayalayarak başladım çok az yiyor ama sakın endişelenme. Sonra da sebzeleri haşlayıp sularını verdim yavaştan zamanla miktarı ve kıvamı arttı tabi.. kızım 9 aylık olacak şuan herşeyi yiyor. Aa unutmadan meyvelerinden sularından verebilirsin elma mesela cam rendeyle rendeleyip bir çay kaşığı suyunu vererek başlayabilirsinizMerhaba bebeğim yakında 4 aylık olacak 4. Ayın sonunda ek gıdaya başlamayı düşünüyorum verebileceğiniz tarifleriniz varsa bekliyorum neler yedirebilirim şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederimBende 4 ayın sonunda başlamak zorunda kaldım. Sütüm yoktu mama da kızımı hastanelik ediyordu doktor ek gıda tadımına başlattı. Ben öncelikle evde yoğurt mayalayarak başladım çok az yiyor ama sakın endişelenme. Sonra da sebzeleri haşlayıp sularını verdim yavaştan zamanla miktarı ve kıvamı arttı tabi.. kızım 9 aylık olacak şuan herşeyi yiyor. Aa unutmadan meyvelerinden sularından verebilirsin elma mesela cam rendeyle rendeleyip bir çay kaşığı suyunu vererek başlayabilirsiniz
Bebeğim mamayı kabul etmemeye başladı ve sütümde yok umarım Allah bu derdi senin de başına verme verirse de bende ayani bu şekilde alay etmek isterim seninle mamayla beslenirken kilosu gayet iyi gidiyordu tüm hayatımızı buraya yazmıyoruz 1 hafta içinde ne değiştiğini bilemezsin boş boş konuşmak için konuşmayın cenenizin bağını biraz sıkı tutunDaha onceki mesajlarina bakarsaniz profilinde kendi tabiriyle cocugu biraz siskoymus. Beslenmesi yeterli anne sutu veya mama ile gelisimi iyi ise dr tavsiyesi disinda 4 aylik cocuga ek gida onerilmez
Altı ay olmadan bebeğe ek gıda verilmezMerhaba bebeğim yakında 4 aylık olacak 4. Ayın sonunda ek gıdaya başlamayı düşünüyorum verebileceğiniz tarifleriniz varsa bekliyorum neler yedirebilirim şimdiden teşekkürler