- 18 Mart 2011
- 4.329
- 2.889
- 248
kumralay daha cücükler var...geçen cumartesi cıbıl 6890 boyu da 68 cm di...emmeyi reddettiği ve uyumayı sevmediği için az kilo almış. ama ısrarla ek gıda için 10 nisanı bekletiyor doktorumuz. sadece anne sütüyle hazırlayabileceğim hipp organik pirinçli ve yulaflıyı önerdi. onları da tam ölçü yapmıyorum. açsa 1 çay bardağı çok aç değilse bir fincana sütümü sağıp yedirmeye çalışıyorum.
ama bu huzursuzluk uykusuzluk beni mahvediyor. hergeçen gün daha mı az uyuyoruz,, yoksa ben yorulduğum için mi artık tahammül edemiyorum bilmiyorum. gündüz yarım saat filan uyuyor ...uyanınca yine mızmız çünkü uykuyu almış olmuyor. e be evladım neden uyumuyosun madem diyorum...sallıyorum sallıyorum...
artık kendimi iyice bakımsız çirkin hissetmeye başladım. 2 hafta oldu saçlarımı kestirdim uçlarından, boyadım güzelce...ama yine tepeme toplayıp evde eşofmanlar solgun yüzümle hiç bir işe yaramadı...nasıl toparlarım şu gözümün altındaki halkaları bilmiyorum...
annelikle ilgili yaşadıklarımsa sizlerden farksız...yetemiyorum, mutlu edemiyorum diyerek hep ağlıyorum ben de...oğlum yanımda olduğu için mutluyum...elimdeki tek artı da bu...
bız hunuz 6 aylık olmadık suan tam 5.5 aylıgızz..5 aylıkken gıttıgımızde 8.260 gr 68 cm dı..ama o gunden sonra ınanılmaz ıstah sorunu yasadım halıhazırdada ara ara yasıyorum..bu stres benı öldurebılır..
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Son düzenleme: