bizimki sallarken bile bağır çağır uyuyor.emerek uyumak istiyo sanırım.ama abartıyo.gezerken bile arabada uyumayıp yolun ortasında emmek için ağlıyo.uyku geldiğinde göğsüme yöneliyo veya dokunuyo.ona özel bi sesi var onu çıkarıyo.başka türlü uyumaz zhiç öyle alıştırırsam.her yerde de öyle uyutamam ki.üzülüyorum da.onu istiyo çünkü belli.bazen öyle bile uyuyamıyo.ağlıyo ağlıyo almıyo bi daha da.ne güzel başarmışsın ama işte destek olmayınca.çok ağladı mı peki?sallıyosun demi şimdi?biziki geceleri de sürekli uyanmaya başladı.ve daha az uyuyo geceleri.2.emmeden sonra da uyuyamıyı uykusu olduğu halde.sen de biraz ayrıntılı anlatır mısın ece neler yapıyo uyku konusunda?gündüz uykuları düzeldi mi merak ediyorum.
ay bizim derdimiz senle hiç bitmiyor.bu kızlar niye uyumayıp annelerini üzerler?bizimkinde de ağlama mızıldanma huyu başladı bu aralar.çok yorgun olduğu ve zamanında uyuyamadığında öyle yapıyor sen gündüz kaç saatte bir uyutmaya çalışıyorsun?bir de tracy h. kitabında şöyle yazıyor:örneğin 6 aylık bir bebek gündüz en az bir seferde 1.5-2 saat uyumazsa vücudunu dinlendiremez ve huysuz olur.bizimkilerde yarım saat 40 dk uyuduklarından dinlenemiyor yorgun kalıyorlar ve hep huysuz oluyorlar.
yatır kaldırda da çok ağlar sanmıştım ama ilkinde sadece 30 dk. yatır kaldır yaptım.öğlen uykusunda 20 dk yptım ama bu sefer ağlama gibi değilde daha çok mızıklanmak gibiydi.ve iki saat uyudu.çok mutlu oldum tamam ben bu işi başardım dedim.akşamüstü hiç ağlamadan mıyık mıyık ederek 20 dk da uyudu kaldırmadım bile.sadece elimle karnına pat pat yaptım elini tuttum.ancak yarım saat sonra uyandı.bu durumda tekrar yapmak gerekiyor bu sefer ağlamaya başladı o sırada eşim geldi...beni sinir etti bende vazgeçtim.ama onu yatağında sadece elini tutup uyuduğunu gördüm ya ah ah...
şimdi ya emerek ya da ayağımda uyuyor.gündüz felaket hala.gecede yine aynı 7-8 arası uyuyor 2 yada 3 kere kalkıyor bir sıkıntısı olmazsa.sabah 6 da da işbaşı.sen nasıl uyutuyorsun canım geceleri?gündüz kaç kere uyuyor?