hala geçmedi mi canımm yaa allah biran önce şifasını versin. bizim ufaklıkta iştahsızlaştı iyice. bişeyler yedirmek için uğraşıp duruyorum. bu arada bir gülüşü var kıkır kıkır.sürekli sesli gülüyo. şimdide ayaklarını ağzına sokmayı öğrendi yere bıraktığımda ayağını hemen ağzına götürüyo..
bizdede bol bol cıglıklar var..gulerken genelde sessızız ama cok sevımlı tabı..su sıralar tek sorunum yavrumun memeyı emmek ıstememesı..en kısa zamanda duzelmesını umıd edıyorum ..gecelerı sadece emzırıyordum dun gece almadı feryad fıgan agladı aclıktan bende bıberon vermek ıstemedım gogsum sıstı...uyudu tekrar yatırdım 1 saat sonra gene uyandı dedım acıkınca nasılsa emer ama bebeler cıdden cok fena adam oynatıyolar emmedı yıne bıberona sutumu sagıp vermek zorunda kaldım...hergun yenı bır sorun Allah sonumuzu hayretsın..
bizdede bol bol cıglıklar var..gulerken genelde sessızız ama cok sevımlı tabı..su sıralar tek sorunum yavrumun memeyı emmek ıstememesı..en kısa zamanda duzelmesını umıd edıyorum ..gecelerı sadece emzırıyordum dun gece almadı feryad fıgan agladı aclıktan bende bıberon vermek ıstemedım gogsum sıstı...uyudu tekrar yatırdım 1 saat sonra gene uyandı dedım acıkınca nasılsa emer ama bebeler cıdden cok fena adam oynatıyolar emmedı yıne bıberona sutumu sagıp vermek zorunda kaldım...hergun yenı bır sorun Allah sonumuzu hayretsın..
Arkadaşlar merhaba sizi yaklaşık 1 aydır takip ediyorum bizde 4 aylığız.Bizde ek gıdaya başladık. Sadece meme veriyordum.4 gündür uğraşıyorum yoğurtu yediremiyorum(dr.2çay kaşığı başla 1 ay sonra 1 cay bardağına ulaşacağız dedi,yoğurda başladıktan 10 gün sonra elma suyu ver dedi)Yüzü ekşiyor, tadını alınca yememek için ağlıyor.Siz nasıl veriyorsunuz? ACİL YARDIM!
Allah razı olsun ,canı ısterse emıyo ama ıstemezse ac yatıyo yıne emmıyo..Allah yardımcın olsun , hiç kolay değil şu memeyi red etme durumu
amınnn.. ınsaallah en kısa zamanda..amin.Allah lolaylık vesin ve hepimize uykuuu
Arkadaşlar merhaba sizi yaklaşık 1 aydır takip ediyorum bizde 4 aylığız.Bizde ek gıdaya başladık. Sadece meme veriyordum.4 gündür uğraşıyorum yoğurtu yediremiyorum(dr.2çay kaşığı başla 1 ay sonra 1 cay bardağına ulaşacağız dedi,yoğurda başladıktan 10 gün sonra elma suyu ver dedi)Yüzü ekşiyor, tadını alınca yememek için ağlıyor.Siz nasıl veriyorsunuz? ACİL YARDIM!
evet canım sağıp sonra veriyorum ya da derin dondurucuda saklıyorum ben medela elektrikli-pilli kullanıyorum çok memnunum manuel hiç kullanmadım ama zor olur gibi geliyor banaACİL YARDIM ! Merhabalar arkadaşlar bazı arkadaşların sütlerini sağdıkları ve bebeklerine verdiklerini önceki sayfalarda okumuştum. Göğüslerimde süt kalıyor ve bazen ağrı yapıyor. SÜT SAĞMA MAKİNASI ALMAM LAZIM siz hangi markayı kullanıyorsunuz tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız.
yok canım çok şükür daha değişmedi uykusu aman değişmez inşallah...uykuyla başım iyice dertte.uyutmak çok zor oldu artık.siz neler yapıyosunuz?uykuları değişti mi?
Arkadaşım aynı dertten muzdaribim ben de. Sen 4 gündür deniyormuşsun ben 10 gündür yoğurt 20 gündür meyve suyu için uğraşıyorum çıldırmak üzereyim hiç mi hiç hoşlanmıyor. Benim yoğurdumu mu beğenmiyor diye anneme yaptırdım içine pekmez koydum yok kesinlikle yemiyor. Meyve suyundan da hiç hazzetmiyor. Elma havuç portakal ayrı ayrı karıştırarak hepsini denedim. Hiiiç sevmiyor. Çorbaya filan geçtiğimizde ne yapacağız bilemiyorum Çare bulursan bana da söyle canım :44:
uykuyla başım iyice dertte.uyutmak çok zor oldu artık.siz neler yapıyosunuz?uykuları değişti mi?
kızlar bebişlerinizi oturtmaya başladınız mı? ben bazen yavaş yavaş oturtmaya başlasam mı diye düşünüyorum. yoksa daha erken mi?
ACİL YARDIM ! Merhabalar arkadaşlar bazı arkadaşların sütlerini sağdıkları ve bebeklerine verdiklerini önceki sayfalarda okumuştum. Göğüslerimde süt kalıyor ve bazen ağrı yapıyor. SÜT SAĞMA MAKİNASI ALMAM LAZIM siz hangi markayı kullanıyorsunuz tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız.
kızlar bebişlerinizi oturtmaya başladınız mı? ben bazen yavaş yavaş oturtmaya başlasam mı diye düşünüyorum. yoksa daha erken mi?
Kızlar kimileri muhallebiye mama falan katıyorlarmış vs vs herkes karışiık yazmış. sizde varsa siz söyleyn tarifte yapayım benm kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?