Bebek Beslenmesi 4 aylık bebeği olan arkadaşlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
hıı nursena burdaymışşş.merhebe.yine aynı demi?Allah yardımcın olsun.ben şimdi kahvaltıya.eşim çağırıyo.grz..

hıı nursena burdaymışşş.merhebe.yine aynı demi?Allah yardımcın olsun.ben şimdi kahvaltıya.eşim çağırıyo.grz..

acayip moıralim boz<uk saat 11:13 ve bzm kız 07:30 da emdi hala tık yok emmiyor dün mama da aldm onu da emmiyor. öksüyor boğazında hırıltı var . bundan olabilir mi... günaydn bu arada

Selam kızlar,
Kızımın öksürüşü 2 gündür şiddetlend. Burnuda akıyor. Şurup ve burun damlasını kullanıyorum. Bunun şiddeti nekadar daha sürer acaba. Arada keyifleniyor ama öksürmeye başladımı kıyameti koparıyor.... offf

teşekkür ederim.aynen benimki de 2 haftada 150 gr almış.hep ağlıyordu sadece ve sürekli emmek istiyordu.gerçi hep emmek istiyor ya.demekki açmış diyorum çünkü ağlamaları azaldı uykusu daha iyi maaşallah.ek gıdalarda iyi mi geldi nedir.gerçi yine belli olmaz ya iyi bir şey düşünürüm hemen tersi olur.senin bebiş kaç aylık kaç kilo?

acayip moıralim boz<uk saat 11:13 ve bzm kız 07:30 da emdi hala tık yok emmiyor dün mama da aldm onu da emmiyor. öksüyor boğazında hırıltı var . bundan olabilir mi... günaydn bu arada

daha çok emmesi için yorsan biraz.oyunlar falan.acıkmaz mı acaba?fiziksel hareketler yani?

geçmiş olsun.bebişlerin hastalıkları çok zor çok.küçücük bebeklerin öksürüp hapşırmasına dayanamıyorum.benimki 25 günlükkken nezle olmuştu.

bu arada feysab yatır kaldıra bugün karar verip haftaya yapacağım diye, yarın vazgeçiyorum.çünkü yapacağım deyince benim minik uykucu oluveriyor:))
bende aaa ne güzel uyuyacak artık deyip vazgeçiyorum.beni kandırıyor yani.
ama kafam hala orda.ben yapmaktan yanayım.şimdi kilo falan amadı ya kıyamıyorum.

kızlar benim 4 aylık kızım çok çok iştahsız 5 saatte bir anca acıkıyor emdiğide çok az çokda hareketli gündüzleri pek uykusuda yok çok huysuzlaşıyor sürekli gezmek istiyoo bu yüzden kilo alımıda fazla yok zayıf aynı sorunları yaşayan varmı sizce yapabileceğim bişeyler varmı ?

4 saat.ilginç ya.acıkmıyo desem olmaz.acıksa çok ağlar.ne dicem bilemiyorum.ne bileyim hastayken iştahsızlık olabilir belki.

ben de istiyorum zaman zaman ama benimki çok fena ağlıyo.napıcam bilmiyorum.çok kararsızım.üzmek istemiyorum onu da..

bnmkide öyledi bronşit başlangıcı varmış yeni geldk doktordabb kızlar.

öksürük vardı ya kızlar benmkisinde şurup kullandık o kadar da dsikkat ettm bronşit başlangıcı varmış . iştahsız olmasının sebebide bundan kaynaklanmıyormş. eşim şimdi ilaçlarını almaya gitti küçük hanımın. ne yapmam gerekir kızlar ya deneyimli olanınız var mı?

Kumralay ve feysab yatır kaldır ne demek bir açıklar mısınız bana?

Kumralay ve feysab yatır kaldır ne demek bir açıklar mısınız bana?

canım ,kumralay bu konuyu "doğum sonrası annelerin sorunları" adlı topikte 1.sayfada "uyku sorunlarına çözüm yatır kaldır yöntemi " başlığında açtı.ordan ayrıntılı inceleyebilirsin.

slm kızlar... Nursena ne diyeceğimi bilmiyorum bi anne için sıkıntılı bir durum emmek istememesi.Ama bazı bebekler böyle işte iştahsız olabiliyorlar.uykuda da emmiyormu?bi çıngırakla falan oyalasan memedeyken denedin mi.bizimki bazen emmek istemediğinde çıngırakla oyalayarak emziriyorum.
ya kızlar benimkide çok kusuyor gına geldi artık kusmalarından dün akşam 5 dk içinde tam 5 kere üst değiştirdim iç badisiyle birlikte.tam giydirip yatırıyorum kusuyo çamaşır yetiştiremiyorum artık az önce çıktık babasıyla kıyafet aldık yoksa yetişmiyor.başka hiçbir sıkıntısı da yok niye bukadar kusuyor anlayamadım fff.

Aman maşallah diyelim ağlamasının azalmasına çok sevindim.Bizimki 4. ayını dün doldurdu, 2700 gr doğmuştu şimdi 6450 gr. Bu hafta kontrol var bakalım doktor ne diyecek?

benim oğlan da çok kusuyor. emiyor altını açıyorum kusuyor üstünü değiştiriyorum. hep böyle. üst çok aldık biz ama yine de hepsine kusmaya yetişiyor.

Kızlar Ben Geldim; Benim Minik Meleğimi Bugun 2 tane farklı hastaneye Götürdük. Bronşit Başlangıcıymış bebeğim. İlk gittiğim Hastanede doktorla tartıştım ki öksüğü ile ilgilenen doktordu. Sınraki doktor şurup verdi içirdik şurubu üstüne ıhlamur ve üstünede devam sütü vede kaşık maması vermeye çalıştımda benm bebiş almadı devam sütünü ve kaşık mamasını. Emmeyi tercih etti biraz daha iyi de şimdide sabah olacak yine emmek istemeyecek diye çok korkuyorum ( Bu arada benmkinin sürekli, ağzından sular geliyo :)) sabahtır 4. üst değiştirmem , mama önlüüğüde bi işe yaramadı. Dua edin bize de kızım iyileşsin çok yıprandım

geçmiş olsun. inşallah çok kısa sürede iyileşir bebişin.

Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin. Aman kendini üzme, kolayca atlatıverirsiniz inşallah.

günaydınn arkadaşlar.haftasonu giremedim çok fazla ama aklım hep yazdıklarınızdaydı. epey yazmışsınız uzun zaman okumaya çalıştım. nursati ve nursena çok çook geçmiş olsun. allah acil şifalar versin. kendi moralinizi bozmamaya çalışın, yıpratmayın siz bebişlerinize lazımsınız. ne kadar ayakta durursanız onlara daha iyi bakarsınız.

miniktosbaa benim bebişte çoook kusuyo valla haftasonu 4 çiift takım aldım. yetiştiremiyorum kıyafet. ne yapıcaz biz bu çocukların kusmalarını bilmiyorum. bu arada benim kozalağa kızıyodum yaa yazdıklarım sanki malum olmuş gibi haftasonu bi iyiydi bi iyiydi anlatamam size.maşaaallah diyeyim. cumartesi görevden geldi bana kahvaltı hazırladı, yapamadığım ütüleri yaptı, evi süpürdü.

:))))))))) Günaydın. Sevndm Haftasonunun güzel geçmesine...

Kızlar bugun ekgıdaya geçmeyi düşünüyorum tadımlık tadımlık. Ne yapmam lazım sizce gerçi yarın muayenesi var bizim küçük hanımın. Birazd daha iyi öksürük azaldı hırıltısıda azaldı. Neyse ben azıcık yorayım bizim küçük hanımıda emzireyim hemen üstüne.

günaydın herkese. aman nazar değmesin. yazdıklarını okuyordur belki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…