Kızlaaar bebekim grip başlangıcında. Gece hiç uyumadım.Bebek emmedi. Sağdım içirdim. gece ilkkez mama verdim. Buhar makinasıyla sabahladık resmen.
Şimdi dr dan geldik sekrol şurup. Babbysion burun füzyon verdi.
Kilomuz 5.440 ama hemşire 4.150 yazdı okadarda giysi yoktu üzerinde. Boy 58cm Doktor normal gidiyor iyi dedi. mama 2 öğüne çıktı. Ek gıda felan hiç bişi demedi. Emmiyor dedim Bişekilde sağ ve içir dedi. Demir ilacına 10 gün sonra başla dedi. Rotayıda düzelince yapacakmış.
Aptamil comfort1 kim kullanıyordu kızlar. Hoca SMA Gold da ısrar etti ama değiştirsemmi diye düşünüyorum. Yada 1 öğün biri bir öğün birini versemmi. taktım ben bu işe yaaa :)))) Aptamil comfortta lif varmış kabızlık için iyi diye düşündüm aslında...
ya kızlar sizde kusmalar ne durumda biz hala kusuyoruz.az önce burnundan çıktı kusmuklar( sabahtan beri üçüncüye kıyafet değiştiriyorum
smy11sağol bilgiler için
ne demek yardımcı olabildiysem çook çektiğim için kabızlıktan bilirim. bu arada bebekler pek conformilin tadını beğenmiyo biraz içine üzüm pekmezi koyarsan lıkır lıkır içiyo
benim bebeğimde çok kusuyo.bende sürekli kıyafet değiştiriyorum. 4. ay kontrolünde söyledim doktora. doktorda kilo alımı normal ( ayda 1,100 gr aldı) boyuda (ayda 4 cm uzadı) iyi uzamış dedi. her hangi bi enfeksiyon olacağını düşünmüyorum dedi.fazlasını çıkarıyodur dedi.
bizimkide aynısını söyledi kilo almış boyu uzamış bi sıkıntı yok diyor ama yoruldum valla hergün kaç tane üst değiştiriyorum yıka kurut ütüle fff.bide bebeğe çok kıyafet alma derlerdi almasaydım popomuz açıkta kalırdı :)) bu gittiğimde çok sorum var doktora normal dese bile bi idrar ve gaita tahlili isticem en azından içim rahat olsun...
kızlar bebeğinizin altını her açtığınızda pişik kremi sürüyomusunuz. bi de hangi marka pişik kremi kullanıyosunuz
Kızlar harikasınız, her açtığımda yeni sayfaları okuyorum önce...smy11 özellikle sen valla bebişine maşallah rahat bırakıyor demekki anneciği:)
Ben yokken bez konuşulmuş biz de premiumcare kullanıyoruz, bir kez indirimde diye normal prima almışlar, çok fena yaptı poposunu kıpkırmızı yanıyodu resmen...başka da birşey denemedik, aslında numune gönderse firmalar belki değiştirirz:)
Pişik kremi de sebamed kullanıyorduk bitti sayılır, çok sık olmasa da kızarıklık olsa ben biraz saf zeytinyağı sürüyorum iyi geliyor, cildi çok kururyunca da banyodan sonra vücuduna sürdüm, biz zeytinyağıyla elma yağıyla büyümüşüz valla:)
kusma reflüden olabilir kızlar, bir danışın doktorunuza, biz motilium ve gaviscon kullanmaya başladıktan sonra kusmalarımız epey azaldı...bana bağırıyo kaçtım yine:)
her açtığımda sürmüyorum hafif kızarıklık görürsem sürüyorum hemen geçiyor sebamed kullanıyorum.şampuanını falan da sebamed almıştım ama geçen ay doktorumuz değiştirdi.BABE marka kullanıyorum artık losyonu ile birlikte.
e güzel emmiş maşallah.nerdeysa saatte bi emmiş.çok fazla kafanatakma bence.acıksa zaten ister demi.gün içinde nasıl prki.huysuz mu neşeli miArkadaşlar ; Bizim ki Bu sabah saat 07:12 = 9 dk , 08:27 = 5 dk , 09:45 = 3 dk , 09:53 =5 dk emdi . Normal mi bu ya bide hala rahatsız benmkisi idrar yolu enfeksiyonu geçmiş ama öksürüğümüz başladı. Doktor şurup verdi sabah akşam 1 çay kaşığı levopront verdi.
En belirgin özelliği memeyi red etme , ben bebeğim emmiyo diye gitmiştim enfeksiyon için tahlil yaptılar varmış enfeksiyon sonra idrar kültürü oldu onda pek sorun çıkmadı şurup verdi doktor 5 gün kullandık sonra tekrar tahlil yapıldı değeri düşmüş . Saat tutuyorum çünkü benm bebeğim geçen ay 400 gr aldı sadece birde kendisi emmeyi hiç istemiyor. Mesela az önce 2,5 saat geçmesine rağman zorla 8 dk. emzirdim , sonuçta anneyiz insanın içi rahat etmiyor.Bebeğinin şuana kadar aynı sıcak ortamda tuttuysan vede hastalanmadıysa onun için yeterlidir bence . biz ev değiştirdik diğer ev doğalgaz sobalıydı ve oda sıcacıktı bu nden le benmki hastalandı . çok sıcak ortama alışkındı sanırım.
valla bizde oldu.ilk sayfada dayazmıştım zaten.uyuma yönündan oldu.daha da kucakçı oldu.çok sinirli oldu..Arkadaşlar 4 aylık bebeğinizin önceki aylara göre huyu olumsuz yönde değiştimi? Benimki gitgide kötüye gidiyor sabahtan gece 12 ye kadar nerdeyse hiç oturtmuyor beni
her zaman sürmüyoum.hafif kızarıklık olursa sürüyorum.ben komilinin ürünlerini kullanıyorum.ve de molfix.kızlar bebeğinizin altını her açtığınızda pişik kremi sürüyomusunuz. bi de hangi marka pişik kremi kullanıyosunuz
Kızlar harikasınız, her açtığımda yeni sayfaları okuyorum önce...smy11 özellikle sen valla bebişine maşallah rahat bırakıyor demekki anneciği:)
Ben yokken bez konuşulmuş biz de premiumcare kullanıyoruz, bir kez indirimde diye normal prima almışlar, çok fena yaptı poposunu kıpkırmızı yanıyodu resmen...başka da birşey denemedik, aslında numune gönderse firmalar belki değiştirirz:)
Pişik kremi de sebamed kullanıyorduk bitti sayılır, çok sık olmasa da kızarıklık olsa ben biraz saf zeytinyağı sürüyorum iyi geliyor, cildi çok kururyunca da banyodan sonra vücuduna sürdüm, biz zeytinyağıyla elma yağıyla büyümüşüz valla:)
kusma reflüden olabilir kızlar, bir danışın doktorunuza, biz motilium ve gaviscon kullanmaya başladıktan sonra kusmalarımız epey azaldı...bana bağırıyo kaçtım yine:)
Şimdide 2 yada 2,5 saatte 10 dakika emziriyorum ek besin yok ama ek besine geçsem mi kızlar ? yeterli olur mu 2 yada 2.5 saatte 10 dakika
bence yeterli ama sen bunu daha iyi anlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?