4 ayda bir halı yıkatmak fazla mi ?

Biz iki kez veriyoruz ama robotla 2 ayda bir kendimiz yıkariz.internetten lastikli hali örtüleri var.cok güzel lastik çarşaf gibi halinin kendi gibi duruyor kirletdikçe star yikarsiniz

Biz iki kez veriyoruz ama robotla 2 ayda bir kendimiz yıkariz.internetten lastikli hali örtüleri var.cok güzel lastik çarşaf gibi halinin kendi gibi duruyor kirletdikçe star yikarsiniz
ya bilmiyordum bunu. kilim gibi olan hali ortulerini biliyordum sadece. ustune serilenlerden. onlar kullanisli olmaz diye almadim.

Ben yilda 2 defa veriyorum. Ama benim halilarim cok kirlenmiyor. Kirlense kac ay olduguna bakmam veririm yikamaya.

Yani halilariniz kirliyse isterseniz ayda bir olsun tabiki yikattirin. Daha 4 ay oldu deyip kirli halilarla yasamak olmaz ki.

Daha akşamüstü evi süpürürken dedim kendi kendime ay bir ben veriyorumdur herhalde bu kadar sık halıları diye... Değilmiş iyi bari... Bende temmuzda verdim bu aralar yine vericem. Bende de iki çocuk var. Çabuk kirleniyor. Eskirlerse de yenilerini alırız. Çocuklar büyüyünce bu kadar kirlenmez diye düşünüyorum.

Ya ben bu halı üstü denen şeyi bu konu sayesinde öğrendim .

Şimdi netten baktım 40-50 liraya her desen var .

Benim gibi ilk kez görenler için örnek foto

Ya ben bu halı üstü denen şeyi bu konu sayesinde öğrendim .

Şimdi netten baktım 40-50 liraya her desen var .

Eki Görüntüle 1889188

Benim gibi ilk kez görenler için örnek foto
bende ilk kez burda duydum gordum. buna benzer bisiyi kumas alip dikmeyi dusunuyordum hatta. guzelmis bu ya. lastikli olmasi cok guzel.

Bebekli evde ister istemez bir şeyler dökülüyor, kirleniyor.
Senin çocuğun kirletmese misafir çocuğu kirletiyor.
Ben artık eve halı yıkama makinası almaya karar verdim o noktadayım yani.
Bence ver yıkansın temizlik gibisi var mı..
İçine siner en azından.

Benim de açık renk halılarım evde çocuk olmamasına rağmen kirleniyor.
Eve gelen kadına sildirmiştim ama bazı lekeler çıkmıyor.
Kendim de sildim fırçaladım arada ama yıkama gibi temiz olmuyor.
Sonra aman dedim ne uğraşıcam ben de veriyorum artık sık sık yıkatmaya az kullanılanları senede 1 diğerlerini kafama göre 4 ayda bir falan veriyorum ben de.
Zaten giden deterjan harcanan emek falan yıkatmayla aynı ücrete geliyor.

Valla süreye bakmıyo canım sen ne zaman uygun görüyosan doğru zaman işte o zaman kiminin çoluk çocuğu ya büyümüş yada yok senede 1 kez verir görümcem her ay düzenli yıkatır ben 6-7 ayda bir veririm arada silerim yani kullanıma bağlı canım

hali ustunu merak ettim ama. resmi var mi?
buhar makinesi haliyi temizliyor mu?
Benimki bu desenden cok memnunum buhar makinesi haliyi temizlemiyor canim ya sadece parlatiyor haliyi koltugu silince bakterileri yok ediyor dior cunku evide nemlendiriyor sahsen haftada iki aciyorum cok fark ettiyor hapsurmam falan kesiliyor.

Eklentiler

• Capture+_2016-09-24-21-44-10.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 52
Benimki bu desenden cok memnunum buhar makinesi haliyi temizlemiyor canim ya sadece parlatiyor haliyi koltugu silince bakterileri yok ediyor dior cunku evide nemlendiriyor sahsen haftada iki aciyorum cok fark ettiyor hapsurmam falan kesiliyor.

internette çeşitli markalarda var. kumaş kalitesi nasıl sizinkinin. markası ne? önce bi tane alcam bundan memnun kalırsam diğer halılarıma da alırım.

Welsoft kumas diolar ben buradan oldugum yerden alip kendim perdeciden diktirdim kuzum internet tekiler nasil bilemiyorum ki halimi metreyle olcup ayni senin dedigin gibi lastikli carsaf gibi diktirdim kumasa bagli benimki guzel duruyor ama ben top kumastan begenip kestirdim marka olarak bi bilgim yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…