rakip konu var iki haftada bir ona bak istersenNasil yani fofenk yok mu simdi
ya bilmiyordum bunu. kilim gibi olan hali ortulerini biliyordum sadece. ustune serilenlerden. onlar kullanisli olmaz diye almadim.Biz iki kez veriyoruz ama robotla 2 ayda bir kendimiz yıkariz.internetten lastikli hali örtüleri var.cok güzel lastik çarşaf gibi halinin kendi gibi duruyor kirletdikçe star yikarsiniz
Yok kilim gibi değil bende sevmiyorum onu arkadaşım almış halini mi değiştin dedim yok örtü dedi çok güzelya bilmiyordum bunu. kilim gibi olan hali ortulerini biliyordum sadece. ustune serilenlerden. onlar kullanisli olmaz diye almadim.
Ben yilda 2 defa veriyorum. Ama benim halilarim cok kirlenmiyor. Kirlense kac ay olduguna bakmam veririm yikamaya.halilarim acik renk. onceleri senede bir kez yikamaya verirdim. cocuktan sonra yilda iki kez vermeye basladim.
en son haziran basinda vermistim yikamaya. simdi yine versem fazla mi olur. 4 ay bile olmamis olacak.
calistigim icin haftada bir kez anca supurebiliyorum. oglum bisiler dokuyor illa. hali temiz olmayinca da evi ne kadar temizlesem de pismis gibi geliyor.
silsem yeterli vaktim yok. kadin tutsam sildirsem kadina da yazik, ayni paraya yikamaya da verilir diye düşünüyorum.
4 ayda kisa bi zaman abartmis olur muyum ki?
sizler ne kadar da bir veriyorsunuz?
bende ilk kez burda duydum gordum. buna benzer bisiyi kumas alip dikmeyi dusunuyordum hatta. guzelmis bu ya. lastikli olmasi cok guzel.Ya ben bu halı üstü denen şeyi bu konu sayesinde öğrendim .
Şimdi netten baktım 40-50 liraya her desen var .
Eki Görüntüle 1889188
Benim gibi ilk kez görenler için örnek foto
Valla süreye bakmıyo canım sen ne zaman uygun görüyosan doğru zaman işte o zaman kiminin çoluk çocuğu ya büyümüş yada yok senede 1 kez verir görümcem her ay düzenli yıkatır ben 6-7 ayda bir veririm arada silerim yani kullanıma bağlı canımhalilarim acik renk. onceleri senede bir kez yikamaya verirdim. cocuktan sonra yilda iki kez vermeye basladim.
en son haziran basinda vermistim yikamaya. simdi yine versem fazla mi olur. 4 ay bile olmamis olacak.
calistigim icin haftada bir kez anca supurebiliyorum. oglum bisiler dokuyor illa. hali temiz olmayinca da evi ne kadar temizlesem de pismis gibi geliyor.
silsem yeterli vaktim yok. kadin tutsam sildirsem kadina da yazik, ayni paraya yikamaya da verilir diye düşünüyorum.
4 ayda kisa bi zaman abartmis olur muyum ki?
sizler ne kadar da bir veriyorsunuz?
Benimki bu desenden cok memnunum buhar makinesi haliyi temizlemiyor canim ya sadece parlatiyor haliyi koltugu silince bakterileri yok ediyor dior cunku evide nemlendiriyor sahsen haftada iki aciyorum cok fark ettiyor hapsurmam falan kesiliyor.hali ustunu merak ettim ama. resmi var mi?
buhar makinesi haliyi temizliyor mu?
bende başlığa bakıp kandım :))
az demeye geldiydim
halıyı bilemiycem konu sahibesi ilgi alanıma girmedi
Benimki bu desenden cok memnunum buhar makinesi haliyi temizlemiyor canim ya sadece parlatiyor haliyi koltugu silince bakterileri yok ediyor dior cunku evide nemlendiriyor sahsen haftada iki aciyorum cok fark ettiyor hapsurmam falan kesiliyor.
Ben de yaaBende fanfirifinfon sandım hemen geldim değilmiş,halıymıș
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?