Valla bende basligi gorunce aa 4 ayda bir tabiki fazla yaa dedimBende fanfirifinfon sandım hemen geldim değilmiş,halıymıș
Hahhahaa sesli güldüm yaa. Bende öyşe sandım. 4 ayda birmi abooo dedim hemen tıkladım ama... halıymış.Bende fanfirifinfon sandım hemen geldim değilmiş,halıymıș
Heyy allahim siyirdim iyiceValla bende basligi gorunce aa 4 ayda bir tabiki fazla yaa dedimbende ayni seyi anlamisim
Valla bende basligi gorunce aa 4 ayda bir tabiki fazla yaa dedimbende ayni seyi anlamisim
Haliya gell haliyaaaHahhahaa sesli güldüm yaa. Bende öyşe sandım. 4 ayda birmi abooo dedim hemen tıkladım ama... halıymış.
Bende fanfirifinfon sandım hemen geldim değilmiş,halıymıș
Seni uyanik seniiibiraz reklamcılarin yaptigi dikkat cekme taktigi gibi oldu ama idare ediverin ☺
annemlerde de sobali evlerde oturdugumuz zamanlarda bile hep senede bir kere yikar yada haliciya verirdik. ama eski halilar boyle kir tutmazdi ve koyuydu.Bende 5 ayda bir veriyorum kesinlikle halının temizliği çok önemli
Aynen bende sesli gülenlerdenim.bende dedimki anam bizden iyiler varmışHahhahaa sesli güldüm yaa. Bende öyşe sandım. 4 ayda birmi abooo dedim hemen tıkladım ama... halıymış.
yok o karismaz ama benim böyle abartilarim var biraz. bulasik makinesini cift cift calistiririm mesela. bi kez yikama ikinciye durulama icin. aliskanlik oldu mu o standardin altina dusunce pismis gibi geliyo da. Özetle abartmak istemiyorum o yüzden bir normalini ogrenmek istedimIcimiz fesat herhalde bizim
Yani bazen daha cok kirlenebiliyor. Illa su vakit diye beklemeyin. Kisa girmeden önce bir temizlik diye düşünerek verebilirsiniz. Nihayetinde cocuklu bir ev hem cok kirlenir hem de cocuk icin temiz kalmali.
Bir keresinde hali yikamadan geldi iki hafta icinde cok fena kirlendi kardesim yüzünden. Bizde silmek yerine yikamaya verdik. Cok kasmayin eger esiniz ne kadar abarttin demiyorsa.
benimde salon halilarim krem. holdekilerle ilgili de takintim var kiri belli olmuyor ama onlari da veririm. ee mutfak halisi da azicik kirli onu da veririm. iki parca kaliyo geriye vermisken hepsini vereyim ☺Senede iki kez verenlerdenim ama dort ay diyince bu sefer haliniz cok cabuk yiprana bilir malum bende oturdugum odaninki beyaza yakindi ne akla hizmet aldiysam bebek olunca isin icinden cikamadim surekli verdim iki ayda falan diger halilarim yepyeni duruyor bu halim eskidi birazda agardi yani anlicagun simdik hali ustune polar yaptırdım cok memnunum kesinlikle at yika yarim gunde takrar ser beyaz beyaz cocukla iyi oluyor( cunku evimde kisin is yazinda toz oluyor)
yok o karismaz ama benim böyle abartilarim var biraz. bulasik makinesini cift cift calistiririm mesela. bi kez yikama ikinciye durulama icin. aliskanlik oldu mu o standardin altina dusunce pismis gibi geliyo da. Özetle abartmak istemiyorum o yüzden bir normalini ogrenmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?