Welsoft kumas diolar ben buradan oldugum yerden alip kendim perdeciden diktirdim kuzum internet tekiler nasil bilemiyorum ki halimi metreyle olcup ayni senin dedigin gibi lastikli carsaf gibi diktirdim kumasa bagli benimki guzel duruyor ama ben top kumastan begenip kestirdim marka olarak bi bilgim yok malesef
ay gulmekten oldum :)Bende fanfirifinfon sandım hemen geldim değilmiş,halıymıș
Mefrusatcidan canim bi arastir daha uygun hemde kaliteli yaparsin..gir ilk musterinde olurim:)
4 metrekareye gore 40a aldim canimya bişi daha sormam lazım. metresini kaça aldınız kumaşın. uğraşmaya değmeyecekse netten sipariş verim hemen gelsin. uğraşmaya değerse ona göre kumaş arıcam.
Bence yaz için makineye atılacak bişey alsaydın yere yıkama fiyatı kadar ince halı gibi benimde halım beyaz çok kirleniyor evde pek durmama rağmen taşınacağım diye yıkatıp kaldırmıştım kiracı çıkmadı yine serdim kirlendi üzerine kılıf seriyorum ama kirleniyorhalilarim acik renk. onceleri senede bir kez yikamaya verirdim. cocuktan sonra yilda iki kez vermeye basladim.
en son haziran basinda vermistim yikamaya. simdi yine versem fazla mi olur. 4 ay bile olmamis olacak.
calistigim icin haftada bir kez anca supurebiliyorum. oglum bisiler dokuyor illa. hali temiz olmayinca da evi ne kadar temizlesem de pismis gibi geliyor.
silsem yeterli vaktim yok. kadin tutsam sildirsem kadina da yazik, ayni paraya yikamaya da verilir diye düşünüyorum.
4 ayda kisa bi zaman abartmis olur muyum ki?
sizler ne kadar da bir veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?