4 ayda bir halı yıkatmak fazla mi ?

şimdi baktım da kolaymış ya. kumaş önemliymiş burda. ben dikerim bunu ya :) hatta gözümde dolar işaretleri belirdi bende mi girsem bu işe :) kumaşı nerden aldınız.

bi ara bi zeytinburnuna gidip bi top alıp tüm evi donatayım aynı renkle

Ben kirlendikce yikatiyorum, yaz basinda yikatmistim yine batmislar mesela, yilda 4 de oluyordur 6 da. 11 yillik halim var dokumasi hala yeni alinmis gibi ama kenarlarindaki dikisler attı (overlok mudur nedir onlar iste) bu kez bi de overlok cekin dicem.

Bi de internette hali ortuleri satiliyor iyi midir acaba onlar? Almayi dusunuyorum ama emin olamadim, Bisey dokuldukce atar yikarim

Basligi gorunce bende sey sandim :)))

Ay kactane yazmisim pardon internet cekmio

Bende fanfirifinfon sandım hemen geldim değilmiş,halıymıș
ay gulmekten oldum :)
Aslinda halilara yazik oluyor o kadar sik verince ama tertemiz olmasi guzel kirlendiyse ver.ama su halilarin ustune lastik carsaf gibi koselerden gecirilen ortuler oluyor ya onlardan alsan rahat edersin.bu arada ben de bunu yapmak istiyorum ama bir turlu alamadim baskasina akil veriyorum

hali mii ben de fanfini diye damladiydim ama hali da olur.ayni seyi merak etmistim gecende. Soruya gelince haliysa normal fanfiniyse cok az

Mefrusatcidan canim bi arastir daha uygun hemde kaliteli yaparsin..gir ilk musterinde olurim:)

ya bişi daha sormam lazım. metresini kaça aldınız kumaşın. uğraşmaya değmeyecekse netten sipariş verim hemen gelsin. uğraşmaya değerse ona göre kumaş arıcam.

Hali üzerine polar sererseniz daha az kirlenir.at makinaya kuruyunca ser.bu kadar sık hali yikatmak fazla geldi banada

Can'ım kirleniyorsa ihtiyaçtır ,neden fazla olsunki,durduğu yerde kirden bakteri üremesinden iyidir ,eskirsede yenisi alınır,hem eski olsun temiz olsun taraftarıyım ben,küçük çocukta varmış hep yerlerdedir şimdi o,çocuk için temiz olması dahada mühim

Bende kendimi hazırlamıştım.
4 ayda bir çok az arkadaşım resmen ev arkadaşı olmuşsunuz yazacaktım ki
Halıymış halı yaaaa

Bence yaz için makineye atılacak bişey alsaydın yere yıkama fiyatı kadar ince halı gibi benimde halım beyaz çok kirleniyor evde pek durmama rağmen taşınacağım diye yıkatıp kaldırmıştım kiracı çıkmadı yine serdim kirlendi üzerine kılıf seriyorum ama kirleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…