- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
- 133
- Konu Sahibi aytozuvegece
-
Teşekkür ederim canım. İlk ziyaretçimsin inşallah daim olurTebrikler daim olsun
Çok tuzluydu hoşuma gitmedi normalde daha çok yerdim yanizeytin çok az sanki 5-6 tanede olurmuş
Bende verdim 17 kg bazen kendim yaptım bir iki kez online diyetisyen denedim ama onlarla hiç kilo veremdim hatta diyetisyen psikolojisi beni daha da etkiledi verememekte. Size tavsiyem imkanınız varsa hareket olarak Leslie yapın çok faydası oluyorÇok tuzluydu hoşuma gitmedi normalde daha çok yerdim yani
Hayırlı olsun yolculuğun bol eksili olsun :)Çok tuzluydu hoşuma gitmedi normalde daha çok yerdim yani
Diyetisyen konusunda haklısın önemli olan kafada bitirmek. Yoksa ben de diyetisyenle daha önce iyi kilo verdim 2 ayda 11 kilo ama 1 yılda hepsi geldi . Şimdilik iyi gidiyor belki Ron çare diye kafamda kodladim. Bugün leslie başlıyorum inşallah 2 güne 1 3 mil yapsam yeter simdilik. Sen de cok iyi kilo vermişsin tebrik ederim.Bende verdim 17 kg bazen kendim yaptım bir iki kez online diyetisyen denedim ama onlarla hiç kilo veremdim hatta diyetisyen psikolojisi beni daha da etkiledi verememekte. Size tavsiyem imkanınız varsa hareket olarak Leslie yapın çok faydası oluyor
İnşallah hepimiz için tek temennim bu.Hayırlı olsun yolculuğun bol eksili olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?