- 8 Kasım 2021
- 271
- 270
- 23
- 28
- Konu Sahibi Ay sende gizli
-
Bu 3’u de farkli renk yalnizSaçlarım siyah aktı tabi 4 ay olunca kendi koyu kestane diplerden ara ara beyazlarımda çıktı siyah yapmak istemiyorum artık böyle Elçin sangu nun sac renginden yapmak istiyorum ama evde nasıl kendim yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim .Eki Görüntüle 2948196
En sondaki tarçın rengini istiyorumBu 3’u de farkli renk yalniz
Siyah kalmadı doğru düzgün aktıDenemeyin yakarsiniz. Siyah saçı kuaförlerin bile çoğu açamaz.
3-4 ton acma islemi sonrasinda boyarsaniz tutabilir ama yakbilirsiniz saciEn sondaki tarçın rengini istiyorum
Aksa ne olacak yine siyah. Valla siz bilirsiniz. Yanar gider.Siyah kalmadı doğru düzgün aktı
oAksa ne olacak yine siyah. Valla siz bilirsiniz. Yanar gider.
Siz denediniz mi daha evvel ?3-4 ton acma islemi sonrasinda boyarsaniz tutabilir ama yakbilirsiniz saci
Evet ama siyahtan acmadim ben, kumraldan acik kumral-koyu sari arasi bir renge dondumSiz denediniz mi daha evvel ?
Sen beni dun gordun di mi? Saclar benim eserimdiEvde böyle renk yapamazsın hayal kurmayın
Sen beni dun gordun di mi? Saclar benim eserimdi
Maalesef mumkun degil, o arkadaslarima ozeldiAtsanız baksam mümkünse
Ya bende çok yaptım zamaninda ama eninde sonunda saçlar mahvoldu artık kuaföre gidiyorum helede benimki gibi bir renk içinSen beni dun gordun di mi? Saclar benim eserimdi
Bu gidisle beni de goturceksin o kuafore biliyosun di miYa bende çok yaptım zamaninda ama eninde sonunda saçlar mahvoldu artık kuaföre gidiyorum helede benimki gibi bir renk için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?