- Konu Sahibi Nisanisa70
-
İnşallah canım benim bebiş hiç yok 8 yıldır evliyim hiç hamile kalmadım. Senin evladın da varmış ama umudunu hiçbir zaman yitirme Rabbim ne derse oInsallah benim kendi adıma umudum yok.dr da dedi.insallah senin yüzün güler
İnşallah canım benim bebiş hiç yok 8 yıldır evliyim hiç hamile kalmadım. Senin evladın da varmış ama umudunu hiçbir zaman yitirme Rabbim ne derse o
Yarın tekrar test yaptiricam ona göre degerlendirilcekDr ile görüşebildiniz mi ne dedi değerinize
Inşallah.Yarın tekrar test yaptiricam ona göre degerlendirilcek
Birazdan kan vermeye gideceğim siz ne yaptinizInşallah.
Akşam gideceğim bn sonucu yazın mutlakaBirazdan kan vermeye gideceğim siz ne yaptiniz
Aslında pek umudum yok ilk bir hafta inanılmaz belirtilerim vardı 2 gündür hiçbiri yok adet döneminde yaşadığım belirtiler mevcutAkşam gideceğim bn sonucu yazın mutlaka
Aynı gün mu transfer olmustukAslında pek umudum yok ilk bir hafta inanılmaz belirtilerim vardı 2 gündür hiçbiri yok adet döneminde yaşadığım belirtiler mevcut
Dur bakalım öyle deme umut her zaman olmalıAslında pek umudum yok ilk bir hafta inanılmaz belirtilerim vardı 2 gündür hiçbiri yok adet döneminde yaşadığım belirtiler mevcut
4 aralikAynı gün mu transfer olmustuk
6.31 geldi sonucum.Dur bakalım öyle deme umut her zaman olmalı
Kimyasal gebelik olmuş o zaman6.31 geldi sonucum.
38.1 benimki de galiba benimki de kimyasal6.31 geldi sonucum.
Yinede artmış. 2 gün sonra tekrar verin bence38.1 benimki de galiba benimki de kimyasal
Arada kalmak çok kötü ama ben bugün rahatladım sonuç negatif olsada netice belliYinede artmış. 2 gün sonra tekrar verin bence
Yarın doktorla bı görüşeceğim ne diyecek bakalim ama iki katı artmadi işteYinede artmış. 2 gün sonra tekrar verin bence
Siz nerede tedavi olmuştunuz çift embriyo transferimi idi.dondurulmuş embriyonuz var miYarın doktorla bı görüşeceğim ne diyecek bakalim ama iki katı artmadi işte
Konya novafertil tüp Bebek merkezinde tedavi oldum 3. Gün çift embriyo transfer edildi evet 4 tane daha var embriyoSiz nerede tedavi olmuştunuz çift embriyo transferimi idi.dondurulmuş embriyonuz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?