• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 Aralık 2020 transfer olanlar

Erken gebelik testi yaptım dün akşam hafif ikinci çizgi çıktı ama emin değilim yarın sabah bidaha yaparım pazartesi yada salı günü de kan veririm büyük ihtimalle
Amin inşallah Oylemi ben bilmiyordum.zaten pazartesi veririm artık en son

Aks

Akşam lekelenme gibi bir durum oldu.Sizde böyle bir durum oldumu.Insallah olumsuz bir durum yoktur.Devami gelmez.
İnşallah olumsuz olmaz dua et 🤲bnde öyle birşey olmadı ama sol kasigim bugün çok zorladı beni Felaket sancı girdi bıçak kesiği gibi doğrulamadim nefesim ve gücüm kesildi birkaç kez oldu çok korktum

İnşallah olumsuz olmaz dua et 🤲bnde öyle birşey olmadı ama sol kasigim bugün çok zorladı beni Felaket sancı girdi bıçak kesiği gibi doğrulamadim nefesim ve gücüm kesildi birkaç kez oldu çok korktum
Bu tedavi olunca 9 ay hep yüreğimiz ağzımızda olacak.insallah bi şey olmaz.Ama hep hayırlısını dilemek lazım.Yarin sabah mı vereceksiniz kan

Bu tedavi olunca 9 ay hep yüreğimiz ağzımızda olacak.insallah bi şey olmaz.Ama hep hayırlısını dilemek lazım.Yarin sabah mı vereceksiniz kan
Tabiki hayırlısı 🤲 ama evet normal gebeliklere göre biz daha fazla ugrastigimi için yüreğimiz ağzımızda maalesef 🥺 bana kalsa gideceğim ama hastane uzak eşimle gitmem lazım yarın akşam gideriz büyük ihtimalle

Tabiki hayırlısı 🤲 ama evet normal gebeliklere göre biz daha fazla ugrastigimi için yüreğimiz ağzımızda maalesef 🥺 bana kalsa gideceğim ama hastane uzak eşimle gitmem lazım yarın akşam gideriz büyük ihtimalle
Bende saat 12de anca gidebileceğim canlı derslerim var.

Back