- Konu Sahibi Nisanisa70
-
Amin inşallah Oylemi ben bilmiyordum.zaten pazartesi veririm artık en sonErken gebelik testi yaptım dün akşam hafif ikinci çizgi çıktı ama emin değilim yarın sabah bidaha yaparım pazartesi yada salı günü de kan veririm büyük ihtimalle
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımızaAmin inşallah Oylemi ben bilmiyordum.zaten pazartesi veririm artık en son
Yarın test günümüz inşallah yüzümüz güler.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza
Akşam lekelenme gibi bir durum oldu.Sizde böyle bir durum oldumu.Insallah olumsuz bir durum yoktur.Devami gelmez.Ay inşallah ya
İnşallah olumsuz olmaz dua etAks
Akşam lekelenme gibi bir durum oldu.Sizde böyle bir durum oldumu.Insallah olumsuz bir durum yoktur.Devami gelmez.
Bu tedavi olunca 9 ay hep yüreğimiz ağzımızda olacak.insallah bi şey olmaz.Ama hep hayırlısını dilemek lazım.Yarin sabah mı vereceksiniz kanİnşallah olumsuz olmaz dua etbnde öyle birşey olmadı ama sol kasigim bugün çok zorladı beni Felaket sancı girdi bıçak kesiği gibi doğrulamadim nefesim ve gücüm kesildi birkaç kez oldu çok korktum
Tabiki hayırlısıBu tedavi olunca 9 ay hep yüreğimiz ağzımızda olacak.insallah bi şey olmaz.Ama hep hayırlısını dilemek lazım.Yarin sabah mı vereceksiniz kan
Bende saat 12de anca gidebileceğim canlı derslerim var.Tabiki hayırlısıama evet normal gebeliklere göre biz daha fazla ugrastigimi için yüreğimiz ağzımızda maalesef bana kalsa gideceğim ama hastane uzak eşimle gitmem lazım yarın akşam gideriz büyük ihtimalle
Hadi inşallah iyi haberlerle gelBende saat 12de anca gidebileceğim canlı derslerim var.
Kan sonucum 22 geldi.Uzuldum çünkü cuma 21 idi yükselmemiş.Ters giden bir şeyler var.Dr arayacak birazdan bklm.Hadi inşallah iyi haberlerle gel
Deme canım ya doktor aradı mi ne dediKan sonucum 22 geldi.Uzuldum çünkü cuma 21 idi yükselmemiş.Ters giden bir şeyler var.Dr arayacak birazdan bklm.
Hakkında hayırlısı olsun canım uzulme herşeyde vardır bı hayir rabbim kucagimizi boş birakmasinSağlıklı ilerlemiyor kimyasal sanırım dedi.carsamba netleşecek
1 kızım var Allh ona uzun ömür versin inşallah.Ama kimyasal farklı umutlanıyorsun ama boş çıkıyorHakkında hayırlısı olsun canım uzulme herşeyde vardır bı hayir rabbim kucagimizi boş birakmasin
Siz ne yaptinizHakkında hayırlısı olsun canım uzulme herşeyde vardır bı hayir rabbim kucagimizi boş birakmasin
Test yaptırdım değerim 26 çıktı inşallah katlanirSiz ne yaptiniz
Inşallah.cift embryo mu.dr ne dedi benimki de 22de kaldı. Inşallah katlanır.Test yaptırdım değerim 26 çıktı inşallah katlanir
Yok acilde yaptırdık iki gün sonra tekrar edicez. İnşallahInşallah.cift embryo mu.dr ne dedi benimki de 22de kaldı. Inşallah katlanır.
Yok acilde yaptırdık iki gün sonra tekrar edicez. İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?